I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sisinka/Paladin/Protection

+2
Boosty
Ougy
6 posters

Goto down

Sisinka/Paladin/Protection Empty Sisinka/Paladin/Protection

Příspěvek  Sisinka Sun Sep 21, 2014 4:48 am

1. Nick: Sisinka
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hraju paladina protect a holy(=>pvp převážně, pve jen když je nutno) > http://armory.molten-wow.com/character-profile/Sisinka/Neltharion/
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)):
Jako tank.. mám rotaci.. netuším, klikám, co zrovna naběhne Very Happy a tauntuju, když je třeba (např. lossing aggro xD).. stunuju, když je co xD.. priporita statů je matery, protože prostě jiný staty tak vysoko nevyzvihnu (dodge/parry) a block je fakt super (ovšem dk tankovi se asi nevyrovnám nikdy) Sad no a stamina, protože prostě... kdyby došlo někdy na ik spell a byl by to 190k dmg a já budu mít 200k hp, tak nemá šanci Very Happy
4. Profese: BS/minning na palovi, jinde se skrývá i lw, alchemy atd.. jo a třeba se mi povede vyskillit cooking a fishing Very Happy
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):
Tybrďo.. wowko nějak sem načla v roce 2008 na nějakým free tbcčku a za paladina sem začla hrát až na offiku, na kterým sem byla dva měsíce práznin (před příchodem pand). Takže hraju převážně s přestávkama, poslední 4roky škola a pak prázdniny wowka..
6. Seš skill? Tak jako, skill.. to je slabý slovo Very Happy ale v pvp se umim pěkně vynervačit, takže skill jde někdy mimo xD a pve.. těžko říct, hraju, jak nejlíp umím, pokud nemám blbý den Smile
7. Proč chceš zrovna k nám?: CZ/SK guilda, u hordy.. pve... proč to nezkusit, třeba bych se od vás ještě víc naučila ;D
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 vedu, mikrák mám.. ale žádnej řečník nejsem Very Happy takže jen poslouchat ^^
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Můj věk je na přelomu nácky a cetky.. ještě tak necelej měsíc a už budu stará Very Happy (Pro ty, co nechápou moji vtipnost Sad 19)
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Na offiku to byl DS přes looking for group, takže žádná sláva Very Happy jinak cata raidy mě nějak ještě nepotkali, jen dokola chození RHOTek (a né jen toho ubohého end time) XD
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:: Určitě ano..
12. Tvůj Item ilvl  PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE tank 381 , pvp heal 390
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:
Takže, mám za sebou 4leté studium na průmyslovce v Praze v oboru IT, bydlim na jihočesku ale do Prahy se jednou nastěhuju.. a ještě tam podstupuju studium hnojárny xD..
Na molten wowu jsem už okolo 3 měsíců, nejradši hraju hunta a pak warra, kerýho jsem ještě nedoexpila. Pocházím ze zaniklého serveru, kde jsem aj trochu gmkovala, někdy fixovala... ale to už není, naše postavy jsou teď na nějakým totálně úchylnym serveru, kam nepudu. No a miluju zvířata, nejvíce kočky (máme doma 4) a ráda řídím (ne ráda, miluju řízení s těma koněma pod kapotou) xD .. tak snad to na obrázek stačí.... nic jiného mě teď nenapadá xD

Přeju hezký den nebo večer :O Smile

Sisinka
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Sisinka/Paladin/Protection Empty Re: Sisinka/Paladin/Protection

Příspěvek  Ougy Sun Sep 21, 2014 5:16 am

Pri pala tankovi sa určite nedá povedať klikám čo nabehne.. Very Happy ja osobne som mal tri plné bary spellov a bindov a to este na 4.0.6, ale kazdy ma inu strategiu hrania.. Razz
Ougy
Ougy

Poèet pøíspìvkù : 17

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sisinka Sun Sep 21, 2014 5:47 am

Jo, to máš pravdu... ale tak no matně, jugment, hammer of the right..,avanger.. když je dostatek holypower, tak prdnu shiled of the right.. nebo word of glory .. zaleží na situaci a taky holy wrath..a taunty mám nabindované na kolečku a je to Very Happy a concetration.. ja fakt nevim kdy to dávám Very Happy rotaci v tom nemám Very Happy ale spellů mam taky plnej bar Very Happy ještě někdy využiju trinkety nebo někomu střelim buff aby část dmg šlo i do mě, když si to ůžu dovolit a někomu střílím redukci threatu.. mohla sem to napsat líp Sad

Sisinka
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Sep 22, 2014 10:00 pm

:-O .... Sisinka ... jaké ... ¨roztomilé¨ jméno Very Happy ... .-) ... No ... co se equipu týče ... ten je s prominutím ... strašnej Very Happy ... neříkam že máš mít equip třeba jako ja za maina :-) .. to asi v podmínkách v kterých chodis Et a pug rdf asi ani nejde .. co asi urcite .. ale s timhle bych te toho nenechal moc tankovat ... max Fl normal ... a pokud by všechno vyšlo tak i Ds 10 normal ... jako ten eq je dost brzda ... zvlášt u palacha kterej je sakra papír... Rotace ... napsala si to vážne zajímavě Very Happy ... ač se z toho většina lidí prd dozví ... včetně mě ... tak aspon ( doufam ) .. chápu jak to myslíš ... proste agrujěš a tauntuješ .. tož hlavní práce tanka ... ale aspon mi sem napiš prosimtě prioritu abbilit co se agra týče ... cca v pořadí co ti dává nejvíc agra z abillit ( např. u wara - Shield slam , Devastate ..... ) no snad chápeš :-)
No co se mikráku týče ... když ho máš .. tak ho používej ... Nemám rád němé raidy ... a nemluvě o tom že ženský hlas dodá tady chlapcům trošku tý chuti se předvézt Very Happy ( FAIL = 0 cheers  )
Prej stará :-O ... ideální věk :-P
Z kterého zaniklého serveru že pocházíš ? :-)
Tak a to hlavní ... ikdyž všechno tohle doplníš ... a proště projdeš veškerou tou administrativou ... je největší problém ... ¨Co s tebou ¨ ? ... momentálně máme jen jeden 10 main stabilní raid ... druhý je zdecimovanej lidma co řeknou že budou hrát ... pak najednou že nemůžou ... no každopádne ... dopln mi toto ... a chtel bych tě videl :-) ... at ukážeš co umíš :-)... Zatím NEUTRAL .... gl .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Wed Sep 24, 2014 10:13 am

"tauntuju, když je třeba (např. lossing aggro xD)" - pointu tanku chápeš :-D ostatné sa dá vychytat
holy( pve jen když je nutno ) - to je celkem + a ( holyradiance powa :-D )
"na offiku, na kterým sem byla dva měsíce práznin" - take sem to tak provozoval :-D
mikrák mám.. ale žádnej řečník nejsem - :-D tak vypravat z cesty nemosíš (že Charo :-D) ale pripojit sa do konverzacie by nebylo odveci
Take by mňa zaujimalo z jakého to že serveru si došla ? Co sa týka otazky co stebú ? problem bych nevidel, napríklad taký Taleal co sme ho brali len tak ze bude chodit naco natrefí, tak je narvaný barkedy barkde :-D. Čiže jak doplnení nejakeho FL, alt DS a RHC by to vubec nevadilo, aspon by si nabrala nejaky ten normalny eq.
Jak spomínal Boosty žena dodá trošku chuti sa predvadat a aspon by nebyla taka jednotvárná atmosféra :-D . Sice co sa týká púsobeňá žen v Incomingu, poniektoré sú fakt preličky story aaaaale naco by sme dneska spomínaly že ano :-D. Nekteré vedeli, nekteré ne, nekteré sa aspon snažili.

Zamňa PRO s tym že by si šla nekam na test rhc alebo výš.

Naposledy upravil Revenage dne Sat Sep 27, 2014 2:44 am, celkově upraveno 1 krát
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sisinka Thu Sep 25, 2014 9:44 am

Teda, teď jste mě dostali.. btw ahoj Boosty, pamatuju si tě, jednou jsme dali řeč, takovej ugly priest od alíků (ugly myslím trpaslík) Very Happy Jen nevím či to bylo, když jsem hrála za hordu, gm nebo alíky ;D
Jinak děkuji za pochvalu s tím eq, ale LFG raidy nechodím, protože kde není ninja, jsou úplný vymaštěnci xD a ještě my chybí one ty achievmenty... takže je to jak nejlíp to může být .. jp/vp a prostě pvp Very Happy
1. otázka:
To s tim aggre.. kdo ví.. Righteous Fury generuje hodně aggra, bez něj pala nemůže bejt nikdy tankem, páč by to neuspamoval tauntama (možná) Very Happy a pak ještě ty spelly hammer a shield of the right.. možná... nevím, stydím se, že tohle nevím a nemám to popsané u spelllů.. ale někdy jsem to možná četla Very Happy
2. otázka:
Z toho serveru, asi jako ostatní modří členové :3 AnthoriA

Ještě nějaké otázky ? xD

Sisinka
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Qman Thu Sep 25, 2014 11:04 pm

Tak ešte fotka a ja som ZA affraid affraid affraid
Qman
Qman

Poèet pøíspìvkù : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Commos Thu Sep 25, 2014 11:11 pm

ZA na TEST ked tak si ta docvicime (myslim ze mozme spravit vynimku lol! )
Commos
Commos

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Fri Sep 26, 2014 10:06 pm

Sisinka napsal:

Ještě nějaké otázky ? xD

gm nick ? Very Happy

Sisinka napsal:
AnthoriA

Za na test.