I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

protection paladin

4 posters

Goto down

protection paladin Empty protection paladin

Příspěvek  Aalyiah Wed Oct 27, 2010 12:46 am

1. Nick: Aalyiah
2. Co hrajes,talenty(link na strom): protection: feanor.altervista.org/tc_red/wow335//paladint.php?000000000000000000000000005500513500315232133331230150212001000000000000000000
- skusam rozne kombinacie co mi bude sediet najlepsie tak je mozne ze toto nie je moj konecny talent build ale zakladny strom je stale ten isty menim len detaily
3. Profese: Inscription, herbalism
4. Předchozí guildy(proč leav?): Ordo Satanas - vadilo mi tam par ludi + raidy som sa dostala tankovat len Toc 10 maximalne, na 25 mali svojich zaequipenych ludi a niektory plate dmgeri si tak nazbierali tank eq (kedze tankovia ho uz mali) a potom sekali hrdinov aki su tankovia.Ja od kedy som vyexpila 80lvl chodim raidy len ako tank dmg som nikdy nebola - preto mi to vadilo. Dalsim zaporom bol system skladania raidov a taktiez delenie lootu.
5. Jak dlouho hraješ WoW: 2 roky
6. Seš skill? toto neviem posudit ani sa neodvazim, svoju class ovladam a snazim sa z nej vytazit maximum
7. Proč chceš zrovna k nám?: moznost stabilnej party na raidy, ludi ktori vedia co robit a ako jedni z mala sa snazite progresovat
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): TS mam stiahnute uz dlhsi cas
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18
10. Byl si ToC/TogC: Toc 10 normal odtankovane uz niekolko krat taktiky ovladam, togc 10 jeden pokus s lfg (wipe low dmg-co sa da cakat lfg)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? cez tyzden som na intraku takze casu mam v podstate plno cez vykendy chodievam casto domov ale vraciam sa v nedelu vecer tak tam by problem byt nemal
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 4638
13. Něco o sobě: tak studujem 1. rocnik na SLU v Opave obor filologia anglictina + taliancina, kedze vacsinu tyzdna som na intraku okrem wow rada pozeram filmy pocuvam hudbu a sem tam precitam nejaku tu knihu

S pozdravom Aalyiah

Aalyiah
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

protection paladin Empty nooo

Příspěvek  ANdikk Wed Oct 27, 2010 12:54 am

ta ja som uplne PRE ale aby si chodila to toc s nami 10 a potom proghres tho togc ... ide oto ze musis mat mikrak a bude to ono
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

protection paladin Empty .

Příspěvek  Aalyiah Wed Oct 27, 2010 12:57 am

dakujem, no ten mikrak by nemal byt taky problem to zohnam raz dva

Aalyiah
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

protection paladin Empty ANO

Příspěvek  Anonymní Wed Oct 27, 2010 1:05 am

prot pala sa nam zide takze som ZA.. hlavne ten mikrak..

ANO

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

protection paladin Empty Re: protection paladin

Příspěvek  Tamuel Wed Oct 27, 2010 1:14 am

Přihláška je pěkně udělaná takže jsem PRO. Navíc jestli jsem dobře pochopil tak jsi holka a to je taky určitě velké plus Smile
Tamuel
Tamuel

Poèet pøíspìvkù : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Oct 27, 2010 1:17 am

Na eq je opravdu ještě co vylepšovat, ale zase pokud by tě parta 3 vzala, tak bych v tom neviděl problém.
V tuhle chvíli se parta 3 doseskupuje a bude se sehrávat na ToC10. Tzn ToGC10 v nejblizší době.
Pokud pro tebe bude hlasovat více lidí vezmu tě na zkoušku do nějakého raidu a uvidíme.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

protection paladin Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Wed Oct 27, 2010 2:02 am

nejlepší příhláška co jsem četl zatím slečna se pozná no bananasové (ordo satanas) s tebou pěkně nenaložili a ja si myslím že můžeš mít krásnou raidovací budoucnost u nás, gear máš dobranej hned,protože nás není 300+jako všude nebo uděláme z bS spíš vidím jedinné dva problémy: mikrák,protože v togc25 tanci musí komunikovat časem.. a pak v neděli chodíme 17:30-19:00 toc25 pak je pauza 30min pak progresujeme togc25,takže snad ti to bude vyhovovat psali jsme si spolu ingame určo by si šla do party1 tudíš moje parta kde mě chybí jedinej človíček a to je protect paladinka Rolling Eyes oni tě chcou už natáhnout kluci do party3 ale to ne u nás už holky máme takže to bude lepší sunny potrženo schrnuto PRO
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Wed Oct 27, 2010 2:28 am

skoda no koci ta ukradol do party 1 tak sa priprav no Very Happy
ANdikk
ANdikk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Aalyiah Wed Oct 27, 2010 2:56 am

dakujem krasne za pozitivne odpovede Smile nebojte sa mikrak je to najmenej mam jedny sluchatka s mikrakom doma tak ich musim pohladat a presvedcit sa ci su funkcne, snad hej prinajhorsom obchody existuju a zas to nestoji tak vela.

Aalyiah
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Oct 27, 2010 5:20 am

a pro proc ne ?D xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Oct 27, 2010 10:33 pm

Tak ako bananasovia su niekedy fakt retardany, tam som si daval predtym prihlašku aj ja, dávnejšie a sfúkli ma za úplne blbosti...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Aalyiah Thu Oct 28, 2010 12:20 am

Este som zabudla sa vyjadrit k tym nedelnajsim raidom - kedze mi cesta na intrak trva cca 5 - 6 hodin vacsinou, jediny schopny vlak mi pride do Opavy 17:17 tak ak by vam nevadilo ze by som chvilku meskala na raidy nieje problem na intraku som okolo pol 17:30.

Aalyiah
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Thu Oct 28, 2010 12:44 am

aj tak sa to dozbira as cca o 18:00 tak skus do vtedy prist hej a po prijati hod foz
tku na forko sme tam aj mi ostatny Very Happy Very Happy .D
ANdikk
ANdikk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Thu Oct 28, 2010 1:52 am

este by ma zaujimalo ci je strom pre off tanka alebo mt ale odhadujem ze off lebo mas "seal of command" co ti je v tocku na par veci "divinity" je tez na dve veci kedze dostavas over heal a "divine guardian" sa tiez hodi pokial nemas v parte holy palacha a preco nemas "judgment of justic" ale inac nieje to az tak zle Smile
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

protection paladin Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Thu Oct 28, 2010 7:48 am

když to říká Tsacik lol! napiš mě in-game PŘIJATA CLOSED
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down