Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
+5
Wildanatin
Tamuel
kema
ANdikk
Boosty
9 posters
Strana 1 z 1
Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
Ahojte
Rád by som si podal prihlášku do vašej guildy :
1. Môj nick : Dibdo (čítaj Dibďo:))
2. Hrám retribution paladina (7/7/57)
3.Blacksmithing 441 Jewelcrafting 437(spraveny len nedavno miesto miningu kvoli gemom)
4.Guilda Crazy Harley Club . Guilda kde mám kamarátov a kopu známich. S niektorými sme hrali niekolko rokov 9dragons takže sa dobre poznáme . Je tu však málo ľudí prísť pokecať dať si RHC nie však na veľké raidy ktoré by som chcel .
5. Ako dlho hrám ? Možno to bude najväčší problém hrám wow od februára to je zhruba 4 mesiace . Paladina hram od začiatku.
6.Nerád by som sa hodnotil . To je vec ktorú nechávam na druhých je to objektívnejšie
7.Poznám niektorých ľudí z INCOMINGU tak trošku . Keď som sa aj niektorých členov pýtal na niečo alebo potreboval pomocť tak boli veľmi ochotní a našli si čas . Tiež je to veľká a pve guilda . Mal som možnosť stretnúť niektorých členov v raidoch a chovali sa rozumne a väčšinou ten raid došiel dokonca
8.Mám TS 3 a skype a headset . Po prípade ak by sa používalo niečo iné nie je problém si to zadovážiť.
9.Tak mam nieco cez 19 rokov a noci s a nebojim
10.Prešiel som VOA 10/25 TOC 10/25 Onyxiu 10/25 ICC po tretieho bosa 10/25
11.Skončil som strednú školu momentálne tak 3 týzdne budem cez tyždeň v práci ale cez víkendy a potom budem doma po prázdninách idem na vyšku uvedené časy niesu problém.
12.GS 5638 PVE akurat neck je PVP kvoli ap inak ma pvp nezaujima ...
13.Tak vlastným menom sa volám Jakub. Wowko som začal hrať na podnet kamarátov potom čo predchádzajúce MMORPG wiplo. Baví ma PC z hier najmä RPG , posilka ,športy dobrý film. U wowka sa chcem zabaviť oddýchnuť si keď tak pokecať s fajn ľudmi. Objavovať raidy a učiť sa novinkám .Tiež som za každú somarinu a nie je problém pomôcť s hocičím.
Ďakujem
Rád by som si podal prihlášku do vašej guildy :
1. Môj nick : Dibdo (čítaj Dibďo:))
2. Hrám retribution paladina (7/7/57)
- kód:
http://wow335.gamestool.net/paladint.php?050020000000000000000000000502000000000000000000000005232051203331322133231331
3.Blacksmithing 441 Jewelcrafting 437(spraveny len nedavno miesto miningu kvoli gemom)
4.Guilda Crazy Harley Club . Guilda kde mám kamarátov a kopu známich. S niektorými sme hrali niekolko rokov 9dragons takže sa dobre poznáme . Je tu však málo ľudí prísť pokecať dať si RHC nie však na veľké raidy ktoré by som chcel .
5. Ako dlho hrám ? Možno to bude najväčší problém hrám wow od februára to je zhruba 4 mesiace . Paladina hram od začiatku.
6.Nerád by som sa hodnotil . To je vec ktorú nechávam na druhých je to objektívnejšie
7.Poznám niektorých ľudí z INCOMINGU tak trošku . Keď som sa aj niektorých členov pýtal na niečo alebo potreboval pomocť tak boli veľmi ochotní a našli si čas . Tiež je to veľká a pve guilda . Mal som možnosť stretnúť niektorých členov v raidoch a chovali sa rozumne a väčšinou ten raid došiel dokonca
8.Mám TS 3 a skype a headset . Po prípade ak by sa používalo niečo iné nie je problém si to zadovážiť.
9.Tak mam nieco cez 19 rokov a noci s a nebojim
10.Prešiel som VOA 10/25 TOC 10/25 Onyxiu 10/25 ICC po tretieho bosa 10/25
11.Skončil som strednú školu momentálne tak 3 týzdne budem cez tyždeň v práci ale cez víkendy a potom budem doma po prázdninách idem na vyšku uvedené časy niesu problém.
12.GS 5638 PVE akurat neck je PVP kvoli ap inak ma pvp nezaujima ...
13.Tak vlastným menom sa volám Jakub. Wowko som začal hrať na podnet kamarátov potom čo predchádzajúce MMORPG wiplo. Baví ma PC z hier najmä RPG , posilka ,športy dobrý film. U wowka sa chcem zabaviť oddýchnuť si keď tak pokecať s fajn ľudmi. Objavovať raidy a učiť sa novinkám .Tiež som za každú somarinu a nie je problém pomôcť s hocičím.
Ďakujem
Dibdo- Anonymní
Re: Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
s prihlaskou ses sice snazil :-) musim uznat ale zamne PROTI promin
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
skusme ho ... len na nejakom smiesnom TOC 25 aletbo tak potom sa sem pridem vyjadrit ale pokial by to vedel tak som PRE
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Poznám ho. Radil sem mu neco ohledne tanka a celkem v pohode. Nevim teda jak je na tem s retri, ale šancu bych mu dal. Ked tak bude zatím použitelný na tocka a pod. Stejne už nemáme komu ten eq dávat .A jestli sa ujme tak len pro nás dobre ne?
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
No podle mě 4 měsíce co to hraješ je dost málo. Ale tak dejme tomu abych ti nekřivdil tak jsem za tě ozkoušet na nějakém raidu. Kde bys měl šanci ukázat co v tobě je.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
dneska do 20 :00 ti upresnim Cas testu ( sem na forko) pocitej ze to bude Tedkon Sobota / nedele odpoledne ja tu nebudu tak to dam nekomu na krk a doufam ze se namne tne nekdo nevyjebe :-P .-)
Boosty- Gum
vsak dal bych mu sanci se koukne na nektere hrace videj postavu poprve v zivote a dokazou za to hrat viz joony to je sice cwok od prirody hrac a jde mu to
cili za me PRO aspon ho otestovat
cili za me PRO aspon ho otestovat
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
re
No asi by test neškodil sice hraje 4 měsíce ale pokud už hrál jiná MMORPG tak se myslím nechá rychle naučit hrát další
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Kvoli tomu 13temu bodu by som ho skusil ja viem ze sa snazime byt jedna z TOP gild a ceme iba skilly ale v gilde by nemali chybat aj nejaki normal ludia s ktorymi sa da pokecat posrandovat .... a z toho 13teho bodu mi vyplyva ze to vyzera no pohoda cloveka taze test by som skusil
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
na test jsi mi zdelil ze mas D na Toc 10 co nadelam tak hele..... doufam ze jeste furt nemas id na TOc 25 pokud ne zejtra ( pondeli) slozim toc 25 ale poctej ze tam bue i lfg dejme tomu ze tak okolo 16 :00 ok ? bud tu .-)
Boosty- Gum
Ahojte dakujem za moznost .
Na toc 25 ID nemam ale ako som pisal uz v prihlaske teraz budem cez tyzden v praci dneska v noci odchadzam tak test by som mohol ist az v sobotu alebo nedelu buduci tyzden resp dneska.
Ja viem ze niesom ten kto si ma urcovat cas nejak mi to teraz blbo vyslo . Ospravedlnujem sa za problemy .
Ak by bola moznost skusil by som to buduci tyzden .
Ak nie respektujem vase rozhodnutie .
Na toc 25 ID nemam ale ako som pisal uz v prihlaske teraz budem cez tyzden v praci dneska v noci odchadzam tak test by som mohol ist az v sobotu alebo nedelu buduci tyzden resp dneska.
Ja viem ze niesom ten kto si ma urcovat cas nejak mi to teraz blbo vyslo . Ospravedlnujem sa za problemy .
Ak by bola moznost skusil by som to buduci tyzden .
Ak nie respektujem vase rozhodnutie .
Dibdo- Anonymní
dnes 18 :00 Toc 25 .... zkus to .. jinak .. no uvidime .-)
Boosty- Gum
pre na test
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
Boosty- Gum
PROTIani ja nemám takový dmg aby som dostal 20 šancí na test.
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
nj to teda nemas .... preto radsej healujes bo to katastrofa s tebou ...a inak asi tiez PROTI jedna vec je ze clovek nema cas....ale tu nieje ani ochota nejak sa dohodnut
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
ahojte
Tak som sa dostal z prace skor .
Tak ak by bola moznost tak by som teraz siel na ten test .
Co sa tyka neochoty tak som v prihlaske aj v prispevku vysvetlil preco nemozem kedze som bol 300 km od domu .
Napisem este v hre po pripade dajte vediet tu
vdaka
Tak som sa dostal z prace skor .
Tak ak by bola moznost tak by som teraz siel na ten test .
Co sa tyka neochoty tak som v prihlaske aj v prispevku vysvetlil preco nemozem kedze som bol 300 km od domu .
Napisem este v hre po pripade dajte vediet tu
vdaka
Dibdo- Anonymní
po domluve NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Caleon/Paladin/protection/retribution
» Caleon/Paladin/Holy/Protection
» Iarq, Paladin, retribution
» retribution pala