I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Caleon/Paladin/Holy/Protection

+5
Boosty
Victia
murdaz/umb
kema
ANdikk
9 posters

Goto down

Caleon/Paladin/Holy/Protection Empty Caleon/Paladin/Holy/Protection

Příspěvek  Caleon Thu May 12, 2011 12:10 am

1. Nick: Caleon
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Holy/Protection
3. Profese: Mining a Enchanting 450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Sanctuary - super guilda, len odisiel leader, prestali sa chodit raidy, zacali odchadzat hraci, odisiel aj kamos Murdaz ku vam, tak som odisiel aj ja
Concilium Tirisfal - este stale tu som, no je to tu dost o nicom, malo raidov, ingoracia, pripada mi to, ze ti ludia su tam iba preto, aby mali guildu, nie preto, aby si pomahali, raidovali...mozno tak 10 hracov tam je ochotnych
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WOW hram asi 4 roky, od zaciatku paladina, hral som uz aj druida, expim shamana
6. Seš skill? : snazim sa ako viem, pripadne si rad necham poradit od skusenejsich...ci som skill musia posudit iny
7. Proč chceš zrovna k nám?: hra u vas moj kamos Murdaz a paci sa mi vas system raidov, bol som na TS s vami uz par krat, mate taku nejaku super atmosferu v guilde
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mam, rovnako aj mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): TOC 10, TOC 25, Naxx 10,25, VOA 10,25, Onyxia 10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: vtedy hram najviac, cez den skola a ine aktivity
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Holy 5,1K , Protection 5k+
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Tak wow sice hram uz 4 roky, ale stale si ho rad zapnem, mojou oblubenou krajinou je USA, velmi rad cestujem, studujem v Bratislave a pochadzam z Dolneho Kubina Smile...ak niekto pozaduje viac, staci whisp Wink

Caleon
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Caleon/Paladin/Holy/Protection Empty Re: Caleon/Paladin/Holy/Protection

Příspěvek  ANdikk Thu May 12, 2011 12:16 am

ja som PRE testli sme ho s tamuelom a jngllesom na toc 10 slusny healing akurat equip nu chyba ziadne vyzazne faily
na Test by som ho vzal
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Thu May 12, 2011 1:03 am

ja som ZARazz

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kema Thu May 12, 2011 3:16 am

ne že bych vás chcel nejak spochybňovat, ale myslím že už u nás bol a že sme ho vyhodili. Tak prečo ste teraz pro? To je to isté ako s Olahom.
Ja som jednoznačne PROTI. ludia zistia že inde to je horšie tak sa chcú vrátiť.
kema
kema

Poèet pøíspìvkù : 93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  murdaz/umb Thu May 12, 2011 3:32 am

stručne som za pre test Smile
murdaz/umb
murdaz/umb

Poèet pøíspìvkù : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Caleon Thu May 12, 2011 3:42 am

Kema - v prvom rade, neodisiel som dobrovolne, nemal som vobec cas chodit raidy, ale to sa zmenilo, hovoril som s Andom, Tamuelom a Unholym na TS o tom...urcite by som sa tu nevracal po dobrovolnom leavnuti, tak sa ukludni

a este jedna vec, aby ste si nemysleli, ze sa mi nejak zruti svet, ked ma nezoberiete, proste to len skusam, pisali ste na LFG, ze potrebujete healerov, tak som sa ozval

Caleon
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Thu May 12, 2011 10:14 am

Caleon napsal:Kema - v prvom rade, neodisiel som dobrovolne, nemal som vobec cas chodit raidy, ale to sa zmenilo, hovoril som s Andom, Tamuelom a Unholym na TS o tom...urcite by som sa tu nevracal po dobrovolnom leavnuti, tak sa ukludni

a este jedna vec, aby ste si nemysleli, ze sa mi nejak zruti svet, ked ma nezoberiete, proste to len skusam, pisali ste na LFG, ze potrebujete healerov, tak som sa ozval

Na to že se sem chceš vrátit, by jsi se měl chovat trošku mírněji, než psát našemu pomerně pohodovýmu hráči aby se uklidnil za to, že sem napsal svůj názor. To si myslím že by jsi se měl uklidnit ty a to hodně rychle. A když se ti tak nezhroutí svět, jak tu tak píšeš jakoby ti to tedy bylo úplně jedno, tak nějak nechápu proč to tedy vůbec zkoušíš. Je spoustu jiných Guild, které určitě shání healery. Určitě \Proti.
Victia
Victia

Poèet pøíspìvkù : 29

http://cecekjekunda.hu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu May 12, 2011 1:01 pm

Abych to upresnil...... byl prijat na Test do Guildy jako r pala do party 4. akorat se vubec neprojevil a nechodil zadne raidy .. tudiz neprosel Test a kick .. nevim jak healujes a 1 holy pala potrebujem proto by sme si te radi otestovaly... dam si te do friendu a napisu ti o nejakem test raidu Smile Gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Fri May 13, 2011 11:34 pm

Boosty napsal:Abych to upresnil...... byl prijat na Test do Guildy jako r pala do party 4. akorat se vubec neprojevil a nechodil zadne raidy .. tudiz neprosel Test a kick .. nevim jak healujes a 1 holy pala potrebujem proto by sme si te radi otestovaly... dam si te do friendu a napisu ti o nejakem test raidu Smile Gl

Boosty, nezlob se na mě, ale testovat člověka, co na to kašlal a chová se tu jako by mu to bylo úplně jedno vše si myslím že není úplně košer. Není ani první, ani poslední palach na heal, který si sem dá přihlášu.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Caleon Fri May 13, 2011 11:44 pm

Victia, nie pre kazdeho je WOWko zivot ako pre teba...a nevrav mi, ze som na to kaslal, ked vies hovno o tom, preco som nemohol chodit raidy

Caleon
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Fri May 13, 2011 11:51 pm

Caleon napsal:Victia, nie pre kazdeho je WOWko zivot ako pre teba...a nevrav mi, ze som na to kaslal, ked vies hovno o tom, preco som nemohol chodit raidy

Ty vemínko jednoduché, kdyby to pro mě byl život, tak tohle nepíšu z holandska a dalších zemí. Si dítě co se tu rozčiluje nad hrou. A jestli si myslíš že nadávání ti pomůže se sem dostat, tak si asi na omylu a mě by jsi se nad tím zamyslet.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat May 14, 2011 12:17 am

lidi co nezkousnou kritiku tu nemaj co dělat, celej tenhle topic beru jako tvuj ,,test'' u mě rozhodně proti

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Polšo Sat May 14, 2011 7:19 am

ZA ak budes chodit a prejdes testom... do 1st party treba heal...
Polšo
Polšo

Poèet pøíspìvkù : 248

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Caleon Sat May 14, 2011 8:35 am

Victia, chcel by som sa to ospravedlnit za moje spravanie, neviem co to do mna voslo, ale nemam rad, ked niekto sudi bez toho, aby vedel, co je za vecou...snad to prijmes, ak nie, tak to pochopim, tolko odomna

Caleon
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Sat May 14, 2011 8:58 am

Caleon napsal:Victia, chcel by som sa to ospravedlnit za moje spravanie, neviem co to do mna voslo, ale nemam rad, ked niekto sudi bez toho, aby vedel, co je za vecou...snad to prijmes, ak nie, tak to pochopim, tolko odomna

Nech to být. Ať rozhodnout ostatní, není to jen o mě tato guilda.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat May 14, 2011 11:19 am

Ja sa musim len smiat Very Happy:D proste Victo je cisty prudic on bude zarypat stale ...Pan nekonecny Very Happy...

K tebe. Som urcite ZA na test uz len kvoli tomu ze si v podstate ani moc nevybuchol. Ja uz by som tu mal napisane ine slohove prace keby to bola moja prihlaska Smile)) ale ako sa hovori niekedy je menej viac, takze rezpect bro.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Sat May 14, 2011 11:36 am

Triasko napsal:Ja sa musim len smiat Very Happy:D proste Victo je cisty prudic on bude zarypat stale ...Pan nekonecny Very Happy...

K tebe. Som urcite ZA na test uz len kvoli tomu ze si v podstate ani moc nevybuchol. Ja uz by som tu mal napisane ine slohove prace keby to bola moja prihlaska Smile)) ale ako sa hovori niekedy je menej viac, takze rezpect bro.

Do přihlášek musím psát slušně affraid .
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Caleon/Paladin/Holy/Protection Empty re:

Příspěvek  Joranka Mon May 16, 2011 1:17 am

Otestovat! Victi nereaguj prosim tak tvrdě na všechny přihlášky... radši vytlač nějaký auto ze silnice nebo tak něco, dyť nam všechny odradíš i od testu...
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Mon May 16, 2011 1:38 am

Joranka napsal:Otestovat! Victi nereaguj prosim tak tvrdě na všechny přihlášky... radši vytlač nějaký auto ze silnice nebo tak něco, dyť nam všechny odradíš i od testu...

Možná by jsi si to měl ještě jednou celé přečíst a třeba ti to dojde. A svoje děsně vtipný poznámky, zkoušej na někoho jinýho.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Caleon/Paladin/Holy/Protection Empty re:

Příspěvek  Joranka Tue May 17, 2011 9:51 am

Victa reagovali jste oba dost agresivně a to se mi nezamlouvá, každej máme sem tam špatnou náladu Caleon ji předvedl, ale u tebe jsem asi ještě jinou nezažil... jestli tě dosírá tolik tahle hra tak se na to kašli... nemá to význam když tu budeš dělat jen dusno No
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Tue May 17, 2011 8:20 pm

čo tak zobrať oboch palachoch a jedneho hodiť do party 4 ? nam tak presne holy chyba , mali by sme tam heal/tanky a konečne by sme to mohli dať dokopy aby to nebolo z altov .. konečne by sa to mohlo vyriešiť
ja som pre

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Tue May 17, 2011 9:58 pm

Joranka napsal:Victa reagovali jste oba dost agresivně a to se mi nezamlouvá, každej máme sem tam špatnou náladu Caleon ji předvedl, ale u tebe jsem asi ještě jinou nezažil... jestli tě dosírá tolik tahle hra tak se na to kašli... nemá to význam když tu budeš dělat jen dusno No

Viš co mě dosírá? Třeba když mi ujede vlak do Anglie, nebo když nestíhám loď do Irska. Ale ve hře mě docela mrzí, jakým stylem to tu pokračuje. A nepiš mi prosímtě že jsem tu jak dlouho nebyl. Ano nebyl, ale taky jsem v kontaktu s Tsatsikem a vím, jak to tu chodí. A s tím že ho jednou naštvete takovým stylem a vykašle se Vám na to, tak jsem to myslel zcela vážně. A jak jinak to chceš řešit podle tebe, když to v klidu nejde a ty lidi na to stejně kašlou. Btw přečtu si to tak za dva dni na té lodi do Irska, pokud ji stihnu.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  caleth Wed May 18, 2011 1:59 am

Co mi vadi strasne je ze si tu bol a odisiel si alebo sme ta kickli koli neaktivnosti je mi jedno preco. Fakt som ta videl online a na raidy si nechodil, neda sa divit ze si dostal kick. Dalsia vec je ze som absolutne nevedel dovod preco nechodis tie raidy. Neviem ci ostatni vedeli ze mas nejake problemy atd.. mosno si oficerom nieco pisal ale ja som o tom nevedel a asi ani ostatni clenovia g. Myslel som si ze ta pve nelaka ze nato uplne series. Takze si dostal kick. Ak je to tak nemozes sa tomu divit a v tom pripade proti. Ak by si dal vediet gumovi ze mas nejake dolezitejsie veci a ze budes mimo napr. par tyzdnov nevidim dovod preco by ta kickli. Tod suhlasim s kemou.
caleth
caleth

Poèet pøíspìvkù : 68

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Wed May 18, 2011 7:22 am

neprijaty
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down