Humanwar/warrior/Protection
+4
Pumpales
anilihator
Boosty
ANdikk
8 posters
Strana 1 z 1
Humanwar/warrior/Protection
1. Nick: Humanwar
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Som hlavne tank {Protection}, off spec je furry no je slabucicky . neako som off spec neriesil . Rad drzim agro
3. Profese: LW 253 , JWL 450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): SGC , Ordo Satanas {Dovod : prestal som hrat wow, skola, manzelka .... .} uz som uspesny ing:P
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 2 roky {1.5 roka }
6. Seš skill? Tak to Vam neviem povedat , nech posudia iny
7. Proč chceš zrovna k nám?: Pretoze ste pravdepodobne najkvalitnejsia PVE guilda .
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Mam nainstalovane, pouzivam , mam headset .
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 24
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Toc 10, TOGC 10 , ICC 10/25 po profesora {z lfg raidami dalej sa ani nedalo dostat }
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: No nedela mi viac menej nevyhovuje . Inak od Pondelka do Piatka som k dispozicii . Cez vikend sa venujem rodine .
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5562 Gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:
Hm , kde zacnem . Volam sa Vlado , som z Trebisova , nedavno som uspesne ukoncil vysoku skolu . Mam rad wow a rychle auta . Milujem svoju manzelku . Keby este nieco , spytajte sa ma , urcite odpoviem .
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Som hlavne tank {Protection}, off spec je furry no je slabucicky . neako som off spec neriesil . Rad drzim agro
3. Profese: LW 253 , JWL 450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): SGC , Ordo Satanas {Dovod : prestal som hrat wow, skola, manzelka .... .} uz som uspesny ing:P
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 2 roky {1.5 roka }
6. Seš skill? Tak to Vam neviem povedat , nech posudia iny
7. Proč chceš zrovna k nám?: Pretoze ste pravdepodobne najkvalitnejsia PVE guilda .
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Mam nainstalovane, pouzivam , mam headset .
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 24
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Toc 10, TOGC 10 , ICC 10/25 po profesora {z lfg raidami dalej sa ani nedalo dostat }
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: No nedela mi viac menej nevyhovuje . Inak od Pondelka do Piatka som k dispozicii . Cez vikend sa venujem rodine .
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5562 Gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:
Hm , kde zacnem . Volam sa Vlado , som z Trebisova , nedavno som uspesne ukoncil vysoku skolu . Mam rad wow a rychle auta . Milujem svoju manzelku . Keby este nieco , spytajte sa ma , urcite odpoviem .
humanwar- Anonymní
Re: Humanwar/warrior/Protection
talenty si mozme pzriet kludne v hre takze to nebude problem ,... prihlaska celkom slusna podstatne info mame ... jedine co by mohol byt problem je ta nedela lebo vtedy chodime ICC 25 a tym padom by si sa sam vysachoval ale inak som PRE
na TEST nvm ako je to s tankami v guilde momentalne ale na stabilnu 10 man ICC asi len ako nahradnik je to na tebe totis mame to celkom plne momentalne
na TEST nvm ako je to s tankami v guilde momentalne ale na stabilnu 10 man ICC asi len ako nahradnik je to na tebe totis mame to celkom plne momentalne
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
RE> ANdikk
Ono ta nedela je tak menej orientacna . Povacsine nedelu ani nie som online , no niekedy sa vyskytne situacia , ze manzelka je na sluzobnej tak sa to da .... Proste mam s nou iste dohody Asi som bol nolifer
Humanwar- Anonymní
za me osobne PRoti nemám pro tebe asi místo + ta neděle je dost nepraktická ... tank je základ raidu a pokud by nam nepřisly tanci tak muzem jit do ....... :-) na dnesni dobu pomerne slaby eq da se ztoho vytahnout vice .. :-) ale tak jako tak pokud budu mít čas tak natebe kouknu ale jak rikam zamne spise PROTI ... Gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
RE> Boosty
Ok , nic sa nedeje . Ano na dnesnu dobu, ten equip je neaky spomaleny A co sa tyka tej nedele ,mozno by som to neako poriesil s manzelkou, no prezatial nic neslubujem .
A co sa tyka equipu , neake frosty uz mam , nieco este dokupim .
Tak gl&hf pri rozhodovani .
A co sa tyka equipu , neake frosty uz mam , nieco este dokupim .
Tak gl&hf pri rozhodovani .
humanwar- Anonymní
nooo tak ci tak si myslim ze ako tank by sa na nedelni raid nevosiel, cize toto tu ani nemusime riesit... s tym eqipom uz duplom... nic proti no a ak leadri officery nemaju ta kde dat tak neviem :/ je to na nich...
bol som s tebou raz icc 25 lfg, viedol si to celkom shcopne az na to odbiehanie na cigarety ak sa nemylim ale ako vravim... je to na vyssie postavenych ludoch
bol som s tebou raz icc 25 lfg, viedol si to celkom shcopne az na to odbiehanie na cigarety ak sa nemylim ale ako vravim... je to na vyssie postavenych ludoch
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
re> anilihator
Ako s tym ze ma officieri nemaju kde dat ,nie je problem. Kludne budem ako len zastup . Ako pisem vyssie , nedelu sa budem snazit si poriesit . Inak je to na Vas .
RE: pumpales > No ano , som zavysli na cigach , najma na lfg , ked niekto nerobi to co ma a je zbytocne wipe
GL&HF pri rozhodovani .
RE: pumpales > No ano , som zavysli na cigach , najma na lfg , ked niekto nerobi to co ma a je zbytocne wipe
GL&HF pri rozhodovani .
humanwar- Anonymní
prepáč PROTI často to nedávám ale jak už vyprával boosty fakt nemáme pre tanka flek... jedine že by sa otvorila dalšia parta...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
humanwar napsal:Ako s tym ze ma officieri nemaju kde dat ,nie je problem. Kludne budem ako len zastup . Ako pisem vyssie , nedelu sa budem snazit si poriesit . Inak je to na Vas .
GL&HF pri rozhodovani .
ZA v prípade že ti nevadí byt náhradník a nemat stále miesto v parte... a čakat až sa nejaké najde a vytvorí... co ty nato?
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
:P
Ako vravim . odkedy je ICC chodim LFG a mam neaky ten equip takze kludne spravim nahradnika ....
humanwar- Anonymní
re
No tak jestli se ukáže že nejsi pro bosse jen takovej dummy na kterem si prubne dmg tak jsem PRO. I náhradník holt musí svůj účel plnit
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
OK
Suhlasim , kludne na test raid , mam volne id na toc 10 , icc 25 . tento tyzden .... tak ked chcete , mozem Vam ukazat neake tocenie pre drzanie agra a podobne ...
humanwar- Anonymní
ja sem za...nemyslim si,že máme tolko tankou aby sme odhanali ostatnych...+niektore naše tanky maju schopný offspec alebo alta za ktoreho možu ísť..takže bych mu dal šancu sa ukázať..a na 10 by možno nebol odveci do prvej party aby jingles mohol ísť dmg.
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
pocuj nemusis komentovat kazdeho nazor daj si prihlasku a prid sa pozriet 1x do dna pripadne zodpovec na dotazi ostatok ries ingame
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
aspoň je vidieť,ze má záujemANdikk napsal:pocuj nemusis komentovat kazdeho nazor daj si prihlasku a prid sa pozriet 1x do dna pripadne zodpovec na dotazi ostatok ries ingame
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Ok ... hele sry nebyl sem tu dneska sem prijel ... tak jak vidim zajem by si mel a promluvim si s tamuelem ... + si te očeknu ingame /W Boosty , Mannoway , Dudler tu mě najdeš a já si tě zkouknmu za svého warouna :-)
Boosty- Gum
kedze sa situacia meni ak by vysiel polsov navrh na 4 partu tam by sa snad aj tank hodil.. a v nedelu to urcite nebude. V tom pripade by som bol pre.
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
Tak dneska jsme si ho otestovaly ... a jak sam asi tušíš .... tak to nebylo to co to melo bejt ze ? .-) bohuzel musim ti nato říct nepřijat .. a pokud chces nějakou radu jak udělat aby to bylo lepší do budoucna pro tebe .... ( muj nazor ) uplne se vyjeb na Heroic strike ... radsi pouzivej devastate .... prvni abilita kterou pouzijes na moby je Thunder clap .... a Hlavne .... popřemýšlej o Cleave ... + glyph na cleave .-) mej se hezky a hodně štěstí ... NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Caleon/Paladin/Holy/Protection
» Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
» WarBiches-Fury/Protection
» Sisinka/Paladin/Protection
» Caleon/Paladin/protection/retribution
» Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
» WarBiches-Fury/Protection
» Sisinka/Paladin/Protection
» Caleon/Paladin/protection/retribution