Nářezník DRUID/FERAL/FERAL
+3
Ougy
Revenage
Qman
7 posters
Strana 1 z 1
Nářezník DRUID/FERAL/FERAL
1. Nick: Nářezník
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Nareznik/Neltharion/ do pvp jedu feral protože druida hraju už od TBC a je to brutal dmg .
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): rotačka feral druida je převážně na dotky takže si nastackuju 5 combo pointu a pak dam rip a rake a potom davam shred prilezitostne mangle a znovu stackujem dotky feral druida do PVE jedu tanka takže socketuju full stamina a věci mam reforgle na mastery a dodge rating.
4. Profese: profesy mam LW a Tailoring protože u feral druida lepší profese si myslim není .
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): celkově hraju wow 6 let vlastně už od TBC a feral druida hraju 4 roky samozřejmě novým datadiskem se to stále mění ale za feral druida umím hrát dobře.
6. Seš skill? myslím že ano to posoudíte samy .
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jste jediná CZ/SK guilda která má progress DL a FL a už mě nebaví chodit world raidy s děckama.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 používám už od Wotlk a mikrák mám taky takže není problém .
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Je mi 21 takže co se týče raidu v noci tak to není problém, vždy se nějak prizpůsobím.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): DS mam progress 4/8 a FL bohužel jen 3/7 protože jsem nenašel dobrou world group na větší progress.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: co se týče hraní v týdnu od 18:00 tak to nebude problém a neděle také ne pokud zrovna nebudu v práci .
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVP 402 ILVL A PVE TANK 394 ILVL.
Je mi 21 let a pocházím z kladna jsem vyučený automechanik ale v tuto chvíly pracuji jako ochranka takže práce hodně ale na wow si vždy ten čas udělám jinak mám rád fotbal dříve jsem hrál závodně a samozřejmě basket a rád jezdím na kole.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Nareznik/Neltharion/ do pvp jedu feral protože druida hraju už od TBC a je to brutal dmg .
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): rotačka feral druida je převážně na dotky takže si nastackuju 5 combo pointu a pak dam rip a rake a potom davam shred prilezitostne mangle a znovu stackujem dotky feral druida do PVE jedu tanka takže socketuju full stamina a věci mam reforgle na mastery a dodge rating.
4. Profese: profesy mam LW a Tailoring protože u feral druida lepší profese si myslim není .
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): celkově hraju wow 6 let vlastně už od TBC a feral druida hraju 4 roky samozřejmě novým datadiskem se to stále mění ale za feral druida umím hrát dobře.
6. Seš skill? myslím že ano to posoudíte samy .
7. Proč chceš zrovna k nám?: Jste jediná CZ/SK guilda která má progress DL a FL a už mě nebaví chodit world raidy s děckama.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 používám už od Wotlk a mikrák mám taky takže není problém .
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Je mi 21 takže co se týče raidu v noci tak to není problém, vždy se nějak prizpůsobím.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): DS mam progress 4/8 a FL bohužel jen 3/7 protože jsem nenašel dobrou world group na větší progress.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: co se týče hraní v týdnu od 18:00 tak to nebude problém a neděle také ne pokud zrovna nebudu v práci .
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVP 402 ILVL A PVE TANK 394 ILVL.
Je mi 21 let a pocházím z kladna jsem vyučený automechanik ale v tuto chvíly pracuji jako ochranka takže práce hodně ale na wow si vždy ten čas udělám jinak mám rád fotbal dříve jsem hrál závodně a samozřejmě basket a rád jezdím na kole.
Nářezník přihláška- Anonymní
Re: Nářezník DRUID/FERAL/FERAL
DRUID TANK !!!! tých už máme plnú riť, aj keď ani jeden asi nie je "main" tak nwm ..... za mňa zatiaľ NEUTRAL .... nech sa vyjadria RL a Gmama
Qman- Poèet pøíspìvkù : 31
prihlaška ok, rotace netušim to nech ťa sfúknú/pochvala iný... zamňa klidne PRO na test aj ked tušim neni místo v main grupách, tank sa vždy šikne a s altama dsko davame taky full
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Mohol si skor popisat rotacku na toho tanka.. ale vidno ze sa vyznas no.. teda dalsi stamina tank.. PS: feral agility tank tu nehra skoro nikto
Ougy- Poèet pøíspìvkù : 17
Ougy mluv za sebe laskvavě
Delorien- Poèet pøíspìvkù : 1
+1
vubec si nevsimej tech jejich komentu xD jsou uz dospeli ale pocitat se jeste nenaucili xD
ja jsem pro
vubec si nevsimej tech jejich komentu xD jsou uz dospeli ale pocitat se jeste nenaucili xD
ja jsem pro
Anonymní- Anonymní
Tak rotačka na tanka samozřejmě základ je taunt a faerie fire potom si nastackuju lacerate a pak pouzivam pulverize sem tam nějaké to mangle taky neuškodí a pokud se tankujou elitky tak samozřejmě AOE dmg swipe trash a s berserking plosny mangle.
Nářezník- Anonymní
nevedl ty si czech kings bo jak to byla ta "guilda" xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
jj tu jsem vedl já ted jsem si přehodil GM na palu ze začátku to šlo ale ted je málo lidí online a hlavně se tady aspon chodí guild raidy atd... tam jsem se o to pokoušel také ale málo kdy něco vyšlo
Nářezník- Anonymní
Sezen si me Ingame .... rad bych si te prohlídl a trosku " otestoval "
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Re:
Tak, ak je all v prihlaske pravdive a prejdes cez bastyho test....tak som ZA.
+ ludia co hraju za svoju oblubenu class a nemenia ju kvoli tomu ze neni OP, tak respekt ( like suppport Unstasl ...muhaha)....
+ ludia co hraju za svoju oblubenu class a nemenia ju kvoli tomu ze neni OP, tak respekt ( like suppport Unstasl ...muhaha)....
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
taky bych si te rad testnul.. porad shanim tanka do grpy QQ
Anonymní- Anonymní
Byl bych rád kdybych se konečně dočkal konečné odpovědi na mojí přihlášku Boosty říkal že to mělo být už před týdnem ale stále nic díky
Nářezník- Anonymní
aha .... cekal sem ze si te yama testne ...coz se nestalo ... neva ... sry ... PRIJAT NA TEST .... hlas se u Avrenn / Charonish ... Gl CLOSED
Boosty- Gum
Leave beze slova .... WTF ... bg CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Nuk/Druid/Feral
» tekva/druid/resto/feral
» Wessen/Druid/Balance,Feral
» Tukyqt / druid / resto / feral
» Mysterious,Druid,Balance/feral-tank