Tukyqt / druid / resto / feral
3 posters
Strana 1 z 1
Tukyqt / druid / resto / feral
1. Nick: Tukyqt
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): PvE hraju resto / feral dps (když je potřeba)
https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/2qu7m37.jpg[/IMG]
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Tukyqt/Neltharion/
3. Profese: Ins (525) , herbal
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Hmm , wow hraji 5 let druida rok jinak mám na FW rogunu a tu hraji od tbc...
5. Seš skill?: tak jako určitě
6. Proč chceš zrovna k nám?: Migroval sem z FW za a Yama mi řekl ať si napíšu přihlášku
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Vše mám
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 17 , bez problémů
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): BoT N 4/4, BwD N 5/6, - FL N 7/7, HC 6/7, DS N 4/8
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): resto 394 / feral 391 PvP nehraju
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Takže sem student na Umělecké škole jezdím na skateboardu nějak okolo 4 let. Jinak nevím co bych řekl.
S pozdravem Tuky.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): PvE hraju resto / feral dps (když je potřeba)
https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/2qu7m37.jpg[/IMG]
http://armory.molten-wow.com/character-profile/Tukyqt/Neltharion/
3. Profese: Ins (525) , herbal
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Hmm , wow hraji 5 let druida rok jinak mám na FW rogunu a tu hraji od tbc...
5. Seš skill?: tak jako určitě
6. Proč chceš zrovna k nám?: Migroval sem z FW za a Yama mi řekl ať si napíšu přihlášku
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Vše mám
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 17 , bez problémů
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): BoT N 4/4, BwD N 5/6, - FL N 7/7, HC 6/7, DS N 4/8
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): resto 394 / feral 391 PvP nehraju
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Takže sem student na Umělecké škole jezdím na skateboardu nějak okolo 4 let. Jinak nevím co bych řekl.
S pozdravem Tuky.
Tukyqt- Anonymní
Re: Tukyqt / druid / resto / feral
Lehce upravený vzor přihlášky ... prosim doplnit chybejici info ... viz .. https://incoming.darkbb.com/t427-vzor-prihlasky ... .-)
konkretne : 2. Co hraješ,talenty(link na armory ): poprosim postovat link na vase armory mozte pridat aj dmg metre z dummy + popsat výběr talentů at vime zda si to jen tak nezkopčil .-)) AJ PRE NEREGISTROVANYCH
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-))
thx .-)
konkretne : 2. Co hraješ,talenty(link na armory ): poprosim postovat link na vase armory mozte pridat aj dmg metre z dummy + popsat výběr talentů at vime zda si to jen tak nezkopčil .-)) AJ PRE NEREGISTROVANYCH
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-))
thx .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
nic nedoplnovat nech ho bejt :D to je druid z FW z nasi main grpy rekl jsem mu ze to muze malinko odflaknout xD takze mi ho koukej acceptnout ten musi bejt v moji grpe ! xD
Anonymní- Anonymní
i me to zajima :-PYamasaur napsal:nic nedoplnovat nech ho bejt :D to je druid z FW z nasi main grpy rekl jsem mu ze to muze malinko odflaknout xD takze mi ho koukej acceptnout ten musi bejt v moji grpe ! xD
Boosty- Gum
prihlaska je prihlaska to se neda odflaknout xD jakej si pak mame udelat obrazek xD jinak eq dobrej az na ten stam trinket xD Zatim Pro na Test ale posledni slovo necham bustymu xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
+1Mallakai napsal:prihlaska je prihlaska to se neda odflaknout xD jakej si pak mame udelat obrazek xD jinak eq dobrej az na ten stam trinket xD Zatim Pro na Test ale posledni slovo necham bustymu xD
Boosty- Gum
tvl ma full progress krome HC ragna xD ale dobre jak chcete reknu mu teda no..
Anonymní- Anonymní
PRO na test nech si doplní prihlášku o ty nové body a je zahojený
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Boosty- Gum
tak asi nic ... NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Wessen/Druid/Balance,Feral