tekva/druid/resto/feral
+5
Boosty
Timmy
caleth
ANdikk
Asuron
9 posters
Strana 1 z 1
tekva/druid/resto/feral
1. Nick: tekva
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): resto...ten link musite mi odpustit ale naozaj sa mi nechce
3. Profese: ench/mining
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):LFG legionars,guilda sa spojila s LMYC...po rozpade LMYC len low guildy for fun
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): okolo 3 rokov
6. Seš skill? tak nechcem sa chvalit ale za resto druida viem...ale nato su ini aby povedali ci som skill
7. Proč chceš zrovna k nám?: lebo chcem chodit raidy s poriadnou guildou a nie vipovat s LFG
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ts3 mam, mikrofon tiez, pouzivas viem
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): momentalne 17, v novebri 18...
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): nax 10/25, uld10/25, toc 10/25, togc 10, togc 25 4/5, icc 10/25 profesora som este nedal, OS
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: som schopny
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): resto pve 5810, feral 5440
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mlady chalan, hram to pre zabavu, nie aby som si honil ego a pod.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): resto...ten link musite mi odpustit ale naozaj sa mi nechce
3. Profese: ench/mining
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):LFG legionars,guilda sa spojila s LMYC...po rozpade LMYC len low guildy for fun
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): okolo 3 rokov
6. Seš skill? tak nechcem sa chvalit ale za resto druida viem...ale nato su ini aby povedali ci som skill
7. Proč chceš zrovna k nám?: lebo chcem chodit raidy s poriadnou guildou a nie vipovat s LFG
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: ts3 mam, mikrofon tiez, pouzivas viem
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): momentalne 17, v novebri 18...
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): nax 10/25, uld10/25, toc 10/25, togc 10, togc 25 4/5, icc 10/25 profesora som este nedal, OS
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: som schopny
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): resto pve 5810, feral 5440
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mlady chalan, hram to pre zabavu, nie aby som si honil ego a pod.
tekwa- Anonymní
Re: tekva/druid/resto/feral
to si sa posral ne pro na test....tekwa napsal:resto...ten link musite mi odpustit ale naozaj sa mi nechce
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
no aj PRE ale mame prenho miesto v raidoch?
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
na test kludne uvidime
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
RE
PRihlaska v pohode.... skor bych ta bral ako toho ferala ale to sa uvidi... PRE na test
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
Mame malo healu ? :-) zna te nekdo ? :-) potrebujem te ... ? :-P zamne PROTI .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
ZA
PODMIENKY:
1. FERAL... EQ dobereš rychlo.... (healov mame prebytok)
2. nemáš flek v main raide na 25 ( musíš si ho vydobit, zatial možeš chodit s altami ktory chodia nepravidelne)
3. TEST rank na max. 2 tyz... bud nato máš aby si bol INCOMING alebo kick...
PODMIENKY:
1. FERAL... EQ dobereš rychlo.... (healov mame prebytok)
2. nemáš flek v main raide na 25 ( musíš si ho vydobit, zatial možeš chodit s altami ktory chodia nepravidelne)
3. TEST rank na max. 2 tyz... bud nato máš aby si bol INCOMING alebo kick...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
s
ok...cize od ivnite mam 2 tyzdne aby som sa ukazal...ako feral...komu mam v hre napisat o inv?
tekwa- Anonymní
Sorry 3 dny sem byl pryc ... no jako heal se sem nedostanes to je jasne ... a ko ferala te chci videt v akci .... Napis mi ingame Boosty / Mannoway / Dudler ... .-)
Boosty- Gum
Pokiaľ ja viem bol prijaty do inej gildy a aj keby nebol nevidim nejake podstatne využite pre ferala... len preto aby sme nejakeho mali nemusime brat hneď prvého čo si da prihlášku= ja som Proti
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
PROTI kdyz chcete neco sehnat do guildy tak sezente Huntera nebo Enhacko ktere dokaze neco vytocit Fekal je nam uplne k nicemu kdyz mame Wariora
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Wildanatin napsal:PROTI kdyz chcete neco sehnat do guildy tak sezente Huntera nebo Enhacko
lol...sežeňte :DD co ti jebe..
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Joony tak kdyz si to tak vemes tak tet nemusime nabirat ubec nikoho pouze to co potrebujem a to je hunter a Enhacko a jestli si myslis ze ti nakej kvalitni a aktivne hrajici spadne do klina tak to se jen tak nestane
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
stromčekov máme veľa, s tým feralom by to aj možno šlo, ale kam ho vtrepeme? , PRE na test uvidíme o 2 týždne
nevidim moc zajmu ... nikdo mi nenapsal zadna reakce ( viz posledni muj post )... jak chces sanci jsem ti dal Gl :-) NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Tukyqt / druid / resto / feral
» Tanner/Druid(Resto/Bala/Feral tank)
» Nářezník DRUID/FERAL/FERAL
» Nuk/Druid/Feral
» Wessen/Druid/Balance,Feral
» Tanner/Druid(Resto/Bala/Feral tank)
» Nářezník DRUID/FERAL/FERAL
» Nuk/Druid/Feral
» Wessen/Druid/Balance,Feral