Wessen/Druid/Balance,Feral
2 posters
Strana 1 z 1
Wessen/Druid/Balance,Feral
1. Nick:Wessen
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hraju Ferala v PvP a Balance v PvE. http://armory.molten-wow.com/character-profile/Wessen/Neltharion/
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): U balance jedu buďto Wrath nebo Stafire podle toho ke které fázi jedu + udržuju dotky/Haste>Crit>Hit
4. Profese: 500 tailoring
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hraju asi 3-4 roky z toho na Moltenu asi 3/4 roku
6. Seš skill? Myslím si že do PvP to celkem jde..sice nemám achiev větší jak 1750 ale to jen kvůli tomu že jsem nikdy na rate nejel.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Potřebuju dobrou PvE guildu, protože v poslední době mě celkem baví a to že je CZ/SK tomu dává něco víc
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mám ale moc ho nepoužívám.
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Raidy jsem zatím neprošel na Moltenu žádné protože doteď jsem PvE nejel, ale rád bych teď prošel všechny.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Určitě pokud nebudu mít nic do školy.
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 377 PvE Balance, 402 ilvl PvP Feral
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Hraju 7 rokem golf a chodím do třeťáku a miluju fotbal.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hraju Ferala v PvP a Balance v PvE. http://armory.molten-wow.com/character-profile/Wessen/Neltharion/
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): U balance jedu buďto Wrath nebo Stafire podle toho ke které fázi jedu + udržuju dotky/Haste>Crit>Hit
4. Profese: 500 tailoring
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hraju asi 3-4 roky z toho na Moltenu asi 3/4 roku
6. Seš skill? Myslím si že do PvP to celkem jde..sice nemám achiev větší jak 1750 ale to jen kvůli tomu že jsem nikdy na rate nejel.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Potřebuju dobrou PvE guildu, protože v poslední době mě celkem baví a to že je CZ/SK tomu dává něco víc
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS mám ale moc ho nepoužívám.
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Raidy jsem zatím neprošel na Moltenu žádné protože doteď jsem PvE nejel, ale rád bych teď prošel všechny.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Určitě pokud nebudu mít nic do školy.
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 377 PvE Balance, 402 ilvl PvP Feral
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Hraju 7 rokem golf a chodím do třeťáku a miluju fotbal.
Wessen- Anonymní
doplnění(feral rotace)
3.Mangle>rake>shred dokavaď není 5x combo>rip>CD>shred>fericious bite/Mastery>Crit (Mastery kvůli bonusu dmg do dotek)
Wessen- Anonymní
Re: Wessen/Druid/Balance,Feral
chtelo by to vic rozepsat rotaci.. jaky pouzivas aoe, v jaky eclipse pouzivas starfall v jaky houby ? a kde je mastery ve stat prio ? na kterym miste bude ? kolik je haste cap ?
Anonymní- Anonymní
Doplnění
Wrath(do měsíční fáze)+udržování dotek>starfall>starfire(do sluneční fáze)>wrath>houby
Houby(sluneční)/Starfall(měsíční)
aoe používám starfall,houby,hurricane
Mastery nejedu,jen co zbyde na věcech
Haste mám 24% s moonkin aurou
Houby(sluneční)/Starfall(měsíční)
aoe používám starfall,houby,hurricane
Mastery nejedu,jen co zbyde na věcech
Haste mám 24% s moonkin aurou
Wessen- Anonymní
Videl som Imperial balanca co isiel haste>crit a tocil s tym dost na 25ke..
Ougy- Poèet pøíspìvkù : 17
Opakuji to v každé přihlášce .... ikdyž vím že každý chce jit nekam kde ví že se to dává ... ale ... nejsem guilda pro začátečníky ... dejme tomu že sou chápavý lidi ... a ani to neni poznat ... ale jak píšeš ... doted si hral jen pvp a rad by si dal všechno v pve ... ok ... sak v poho ... ale nepujde to tak jednoduše :-) .... co se mastery týče ... nevím ... toho balance sem zas tak moc nezkoumal .... ale haste - mastery .... musi davat víc ... ale tvoje věc .... rad bych si tě vzal aspon do nejakeho hc nebo neco ... ale do raidu te zatím nevemu ... max Bwd at vidíme co v tobě je .... takže mi napiš ingame ... a dohodnem se ... to Bwd by bylo nejlepší ... ale počítam že bude až tak v sobotu .... zatim PROTI .... gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
No ... mluvily sme spolu ... a bohužel te momentálně nevyužiju pokud se neco změní ozvu se ... kazdopádně sry ... a gl .-)NEPRIJAT ... CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: