I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterious,Druid,Balance/feral-tank

3 posters

Goto down

Mysterious,Druid,Balance/feral-tank Empty Mysterious,Druid,Balance/feral-tank

Příspěvek  Myster Thu Dec 09, 2010 4:43 am

Po dlhsej prestávke od wowka začínam zas na Anthorii hravať, kedže u Vás v guilde už moje postavy sú, vedené ako alty mojej priateľky, podávam si prihlášku či môžem ostať alebo odísť z Incomingu.

1. Nick:Mysterious
2. Co hraješ,talenty(link na strom):Balance:wow335.gamestool.net/druidt.php?5102233125331333213005301031000000000000000000000000000000205003002000000000000000000
Feral-tank:wow335.gamestool.net/druidt.php?0000000000000000000000000000051232130322010353120302013511203503012000000000000000000
3. Profese:LW450,Skinning450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):kedysi keď som hraval som mal vlastnú guildu kvôli guildbanke. Názov Angel of Death. Predtým ešte Templars, rozpadli sa a bolo to strašne dávno.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): na anthorii od prechodu z klasik na BC / okolo 4-5 rokov to už bude/ hunter, druid asi o pol roka menej. Baví ma tankovanie, no kým na anthorii feral-tank talenty neopravia chcem sa venovať Balance naplno.
6. Seš skill?: namyslený niesom, čiže hodnotenie skillu nechám iným.
7. Proč chceš zrovna k nám?: párkrát som mal možnosť vidieť Vás v akcii - ste dosť schopná partia ľudí, ste pre mňa výzva zlepšovať sa a ToC, ToGC, tiež neskôr ICC ma lákajú. Plus mám u Vás priateľku.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: síce nerád rozprávam, ale mám TS, VT i Mumble.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):26, môj rekord okolo 40hodín online nonstop takže pohoda.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):naxx, toc 10, toc 25, VoA plus TBC a klasik raidy.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: pokiaľ niesom s priateľkou a niesu mimoriadne situacie tak kľudne.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): GS viem čo je, neuznávam ho, ten addon nemam ani nebudem mať. Eq mi zbierala v poslednom čase Peťa čiže očekujte ingame. Nieje to asi úplne best, ale burstujem maximum čo mi ten eq. a tiež funkčnosť talentov na anthorii dovolia.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Volám sa Tony, som obyčajný chalan, ktorý trávi všetok volný čas pri priateľke a wowku, občas chodím so psami na prechádzky. Vyžadujem od všetkych i od seba len to najlepšie, vadí mi demencia ľudí a tiež detské zmýšľanie. Hovorím vždy otvorene keď mi niečo /niekto/ vadí. Viac neviem čo ešte napísať.

V prípade ďaľších otázok sa pýtajte in game abo aj tu na stránke.

S pozdravom Tony

Myster
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Mysterious,Druid,Balance/feral-tank Empty Re: Mysterious,Druid,Balance/feral-tank

Příspěvek  Anonymní Thu Dec 09, 2010 5:17 am

GS -feral:4837, balance:4735 zatiaľ

Naposledy upravil Aalyiah dne Fri Dec 10, 2010 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Mysterious,Druid,Balance/feral-tank Empty Re: Mysterious,Druid,Balance/feral-tank

Příspěvek  anilihator Thu Dec 09, 2010 6:06 am

PREna test
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Thu Dec 09, 2010 12:29 pm

Tvoje přihláška docela fajne ... ale ... to že máš u nás přítelkyni ti moc nepomůže a určitě se mi nelíbí tvůj názor na GS. Nikdo neříká že se podle toho posuzuje jak to určitý hráč umí, ale řekne nám to něco o jeho eq. A bylo by fajne když už někam chceš, vyplnit to co se po tobě chce. Co se týče mluvení, tak je tu poměrně velkej problém už u tvojí přítelkyně a nechci tu mít další lidi co nejsou schopný na TS kváknout ani slovo když je to potřeba. Nebyl jsi ani ToGC. A pokud ti můj komentář přišel jako dětskej, nebo dementní tak se předem omlouvám. V pondělí se officers dohodnou co sem napíšou, tak GL&HF mezitím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Myster Thu Dec 09, 2010 8:11 pm

GS bolo doplnené hneď v druhom príspevku. Ohladom priateľky: myslíš, že by som ju písal ako posledný dôvod v bode 7., keby chcem u vás ostať iba kvôli nej? Čo sa TS týka: vždy mi stačilo počúvať, keď som bol v nejakom raide, čiže obzrieť si, nastaviť klaves. skratku a zmačknúť problém nie je. nepisal som, že nebudem hovoriť. Taktiež k tomu TS, hlavné slovo ma mať RL a Tankovia. keď by každy hovoril ako by si chcel Ty, nikdy by ste sa na ničom nedohodli. Sám vieš, pár ľudí u Vás máva dlhé preslovy a povedať niečo cez neho je zázrak a prekrikovať sa nebudem.
Za Tvoj koment Ti ale ďakujem. Otvorene si napísal a úprimne si to cením. Vďaka.

Myster
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Mysterious,Druid,Balance/feral-tank Empty re:

Příspěvek  Joranka Thu Dec 09, 2010 10:52 pm

Já bych byl docela PRO na test, přihláška je sepsaná pěkně, jen to GS... na ToGC by to asi nebylo
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Mysterious,Druid,Balance/feral-tank Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Sun Dec 12, 2010 8:47 am

no co už si v guildě, sice se na togc10/togc25 nedostaneš ale tak časem PŘIJAT na TEST CLOSED
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: