Ferald -> OP Feral druid DPS Kitty & Marcane -> Trochu míň op Fmage
4 posters
Strana 1 z 1
Ferald -> OP Feral druid DPS Kitty & Marcane -> Trochu míň op Fmage
1. Nick: Ferald - Marcane
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):
•Feral• 0/35/6
Morchok 40 - 51k DPS
Dummy 20 - 31k
Flko 25 - 35k
•Mage• 3/35/3
DS Morchok rekord dps 120k
Dummy DPS 20 - 35k dle combustionu
FLko 25 - 40k
3. Profese:
Feral -> Herbal, JWC
Mage -> Non prof zatim
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):
Takže Feral druida hraju cca 7 let s krátkejma pauzama takže cca 6 let bez pauz, začal sem hrát na TBC server Equilibrium, pak se to táhlo na Wotlk také Equilibrium tam sem ztrávil cca 2 roky, poté mě wotlk na free serverech omrzel tak sem šel pařit Drak'thul offi na cca 2 roky, vyprogressoval sem tam icc full i s Bane of Fallen King 25 i na 10HC LK slainutej, na RS sem se nějak jaksi na offi nedostal došli peníze, snižovali stavy v jobu tak sem neměl na placení offiku, šel sem zpátky na Equilibrium jenže Equilibrium nějak končilo a GMko to neskutečně dojebalo tak moje a guildy populace směřovala na Anathemu, tam jsem se dostal do TOP guildy The Destroyers kde sem působil další cca rok a půl Slan RS 25normal pak se guilda rozhodla jit na Cata server Molten wow, a od té doby hraju na Moltenu :)Sargeras i frost a nyní Nealtherion :-)
Mage -> Od cata :Dneskutečně mě začal bavit a.k.a ignite z pyroblastu stack na combustion Powa
5. Seš skill?
Yep už od narození mi říkávali že sem skill, a ti co si to nemyslí tak nemají vkus. Jak říkám, dřív sem bejvával namyšlenej, ale nyní o sobě dokážu říct že sem dokonalej :D(Just kidding)
6. Proč chceš zrovna k nám?:
CZ / SK zázemí, naděje na slain HC DSka, a hlavně se sem stěhuje z Frostwolfu Sins of The Fallen tak cestuji s nima :-)
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?
vlastním TS3 / mumble / Ventrilo / Skype, mám, a mám, jenže intg.mic. v ntb. takže šum a redukce echa nelze potlačit :-) takže nemluvim ale když je třeba tak jo :-) ;-)
8. Věk:
22 let
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé):
Ulduar -> Yogg +1, +2, +3, +0
naxx -> Undying 10, na 25 se nepovedl na Sapphyronovy skapal tank
Toc -> Anub'arak
ToGC -> Tribute Mad Skill 50
ICC -> Kingslayer 10 /25
ICC HC -> Bane of The Fallen King 10 / 25
Bot -> 4/4
Bot hc -> 2/4
BWD -> Krom nefariana
BWD hc -> neni open
BH -> 4/4
FL -> 7/7
FL hc -> 5/7 ( Lord, a raggy :-( )
DS -> 4/4
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:
Yep neni problém dohodnout se, kdybych nebyl dám 1,2 dny předem vědět (Job a Girlfriend sou docela žrouti času )
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP :
Feral -> 395 Pve / 401 PVP / 389 TANK ( jen měnim talenty :-P Agi tank powa :-D)
Mage -> 391
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:
Sem šílenej experiment co odešel ze zkumavky dřív než šílenej doktor dokončil můj vývoj :DBa ne. Sem normal 22 let puboš co rád hraje wow chodim do jobu, rád hraju futsal, mám rád adrenalinový sporty, skáču na skákacích botách Poweriser 4 roky :-P a sem neskutečnej milovník všech sportů, aut aaaatd. normální puboš neee ? :-P Snad sem na nic nezapoměl
Btw : Udělal sem to za obě classy protože za obě sem ready na DS hc FL hc atd tak podle toho co budete chtít uděláte z toho maina :-)
Peace and please invite me !! With Love Ferald :-* :-D In game Marcane kdyby ste se chtěli dotááázat na něco :-)
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):
•Feral• 0/35/6
Morchok 40 - 51k DPS
Dummy 20 - 31k
Flko 25 - 35k
•Mage• 3/35/3
DS Morchok rekord dps 120k
Dummy DPS 20 - 35k dle combustionu
FLko 25 - 40k
3. Profese:
Feral -> Herbal, JWC
Mage -> Non prof zatim
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):
Takže Feral druida hraju cca 7 let s krátkejma pauzama takže cca 6 let bez pauz, začal sem hrát na TBC server Equilibrium, pak se to táhlo na Wotlk také Equilibrium tam sem ztrávil cca 2 roky, poté mě wotlk na free serverech omrzel tak sem šel pařit Drak'thul offi na cca 2 roky, vyprogressoval sem tam icc full i s Bane of Fallen King 25 i na 10HC LK slainutej, na RS sem se nějak jaksi na offi nedostal došli peníze, snižovali stavy v jobu tak sem neměl na placení offiku, šel sem zpátky na Equilibrium jenže Equilibrium nějak končilo a GMko to neskutečně dojebalo tak moje a guildy populace směřovala na Anathemu, tam jsem se dostal do TOP guildy The Destroyers kde sem působil další cca rok a půl Slan RS 25normal pak se guilda rozhodla jit na Cata server Molten wow, a od té doby hraju na Moltenu :)Sargeras i frost a nyní Nealtherion :-)
Mage -> Od cata :Dneskutečně mě začal bavit a.k.a ignite z pyroblastu stack na combustion Powa
5. Seš skill?
Yep už od narození mi říkávali že sem skill, a ti co si to nemyslí tak nemají vkus. Jak říkám, dřív sem bejvával namyšlenej, ale nyní o sobě dokážu říct že sem dokonalej :D(Just kidding)
6. Proč chceš zrovna k nám?:
CZ / SK zázemí, naděje na slain HC DSka, a hlavně se sem stěhuje z Frostwolfu Sins of The Fallen tak cestuji s nima :-)
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?
vlastním TS3 / mumble / Ventrilo / Skype, mám, a mám, jenže intg.mic. v ntb. takže šum a redukce echa nelze potlačit :-) takže nemluvim ale když je třeba tak jo :-) ;-)
8. Věk:
22 let
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé):
Ulduar -> Yogg +1, +2, +3, +0
naxx -> Undying 10, na 25 se nepovedl na Sapphyronovy skapal tank
Toc -> Anub'arak
ToGC -> Tribute Mad Skill 50
ICC -> Kingslayer 10 /25
ICC HC -> Bane of The Fallen King 10 / 25
Bot -> 4/4
Bot hc -> 2/4
BWD -> Krom nefariana
BWD hc -> neni open
BH -> 4/4
FL -> 7/7
FL hc -> 5/7 ( Lord, a raggy :-( )
DS -> 4/4
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:
Yep neni problém dohodnout se, kdybych nebyl dám 1,2 dny předem vědět (Job a Girlfriend sou docela žrouti času )
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP :
Feral -> 395 Pve / 401 PVP / 389 TANK ( jen měnim talenty :-P Agi tank powa :-D)
Mage -> 391
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:
Sem šílenej experiment co odešel ze zkumavky dřív než šílenej doktor dokončil můj vývoj :DBa ne. Sem normal 22 let puboš co rád hraje wow chodim do jobu, rád hraju futsal, mám rád adrenalinový sporty, skáču na skákacích botách Poweriser 4 roky :-P a sem neskutečnej milovník všech sportů, aut aaaatd. normální puboš neee ? :-P Snad sem na nic nezapoměl
Btw : Udělal sem to za obě classy protože za obě sem ready na DS hc FL hc atd tak podle toho co budete chtít uděláte z toho maina :-)
Peace and please invite me !! With Love Ferald :-* :-D In game Marcane kdyby ste se chtěli dotááázat na něco :-)
Ferald- Anonymní
Re: Ferald -> OP Feral druid DPS Kitty & Marcane -> Trochu míň op Fmage
zajimava a vysilujici to prihlaska xD hod sem scr recountu z nejakyho bossa (vynech et xD ) jinak si nemyslim ze by byl problem xD u me Pro na Test xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
Ferald
Yeey mám nově stažený wow po reinstalu PC :-( :-D já tu teď nemám žádný screeny du zkusit prubnout Dummy a hodim sem screen :-D
Ferald- Anonymní
Feraůd
dummy unbuff feral, mage DS morchok ( btw to je tk když vypálíte combustion jen tak z hecu na open do non nadotkovanýho targettu )
Ferald- Anonymní
ToGc: A Tribute to Insanity 25 man a podali by sme si ruky
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Ferald
z togc mám prostě all achivy Vždy sme se dostaili na Loot backu jen si nepamatuju název toho achievu už... Pač z ToGc už sem tak rok, rok a půl mimo btw. proč vás nemůžu na serveru najít přez Who ? ta guilda je jako invisiblity nebo co ?
Ferald- Anonymní
jj mame špecialny nazev ktery je invisiblity, schvalne či nato dojdeš
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
NEDOJDU NA TO !!! :D
Dojdu na to :-D teď de o to jestli máš tak minimálně rok čas :Dprotože než na to dojdu... :-D a hlavně nemůžu najít ani jeden nick online ani tebe ani boostyho ani nikoho ani ani ani
Ferald- Anonymní
/who "I N C O M L N G"
tady chtel bejt nekdo inkognito
tady chtel bejt nekdo inkognito
Yamasaur- Anonymní
ne ale I N C O M I N G mame u Ali .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Pekna prihlaska ... vyhral ses s tim ... mallakai a spol te testovali v raidu ... a prej vsechno v poho .... takze PRO .... a PRIJAT ... CLOSED ... gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Nářezník DRUID/FERAL/FERAL
» Nuk/Druid/Feral
» tekva/druid/resto/feral
» Wessen/Druid/Balance,Feral
» Tukyqt / druid / resto / feral
» Nuk/Druid/Feral
» tekva/druid/resto/feral
» Wessen/Druid/Balance,Feral
» Tukyqt / druid / resto / feral