I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mallakai Resto Druid

+4
UjcokDrago
Boosty
Qman
Revenage
8 posters

Goto down

Mallakai Resto Druid Empty Mallakai Resto Druid

Příspěvek  Mallakai Sun Jan 26, 2014 8:27 am

Nick: Mallakai

Co hraješ,talenty(link na armory ): Resto druid, http://armory.molten-wow.com/character-profile/Mallakai/Neltharion/

Profese: Herba, alch

Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Asi 7-8 let (hodně sem střídal classy) jinak sem začínal s priestem na vanile pak sem hrál celý tbc druida a shamana, wotlk jsem úplně vynechal, cata mám rád ale kvůli pandarii sem opustil ofik již před nějakou dobou

Proč chceš zrovna k nám?: česká guild o které jsem toho dost slyšel a rád bych si dal kvalitní PvE

Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Mám a mám

Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 23

Jaké raidy si prošel?: BWD, BoT, BH a kus Fl + spousta pre cata jako Anhquiraj, black temple (ten me chybi), Sunwell plateau apod..  

Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: pokud v práci není krizovka tak ano ;)ale stát se může cokoliv

Tvůj Item lvl  PvE/PvP : 376 (PvP ramena lepší sem nesehnal bohužel zatim)

Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mám rád rovný lidi dobrej vtip studený pivo baculatý holky a občas ňáký kuřivo ;)jinak sem vystudovanej podnikatel, dřív sem dělal grafika a teď dělám Technika Wink

Jinak mám dalších pár altů dva pvp (war, rogue), prot pala 378, MM/surva Hunt 368, Fire Mage 385, Shaman 370 na resto a dohromady všechny profese full.

Díky za odpověď.

Mallakai
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Mallakai Resto Druid Empty Re: Mallakai Resto Druid

Příspěvek  Revenage Sun Jan 26, 2014 8:39 pm

fíííha resto druid :-D :-D Boosty ti dá určite proti lebo by vyšlo najevo že sa na raidoch len veze :-D :-D ... ale ne teraz trochu vážnejší, protože si obešel otazku "5. Seš skill?" :-D tak newim či si myslíš jeslti zato víš hrat alebo ne ;)inak by to snad mohlo byt, jesli by to vyšlo s jednym pravdepodobne budúcim členem tak by sme už mneli tank a heal do další party ! Smilečiže zamňa ZA

jooo ešte by ti mohli brblat za tu guildu ale tady už nejsme na Anthorke čiže newim proč by si ju zatat nemohel mnet :-D
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Qman Sun Jan 26, 2014 9:33 pm

Prikláňam sa k Revemu, do druhej party sa určite heal bude hodiť, takže ja som zase raz ZA

Offtopic : hej hej Česká guilda a na nás Slovákov čo to všetko ťaháme si zabudol!!!!  affraid affraid affraid 
Qman
Qman

Poèet pøíspìvkù : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Jan 26, 2014 9:34 pm

Česká guilda s hordou otroků ze slovenska :-P Very Happy:D:D:D ( sory chlapci ) Very Happy ..... ale nee ... CZ/SK guild ... vetsina clenu sou slováci tak trochu ucty :-P ..... ale v poho :-) .... k tobe .... sem na tebe zvedavy jeste driv nez se dostanes do guildy .... protoze 99% resto druidu tu hraje uplne jiny styl jak ja .... tak sem zvedavy jak si natom ty ... a co tam vlastne mačkáš ..... každopádne healer se šikne .... a jak řiká reve .... jeden tank a jeden heal do druhe grupy by byly po vašem přijetí .... takže zamne ZA .... ale kouknu na tebe at vim zda sem se neseknul :-) .... Gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Jan 26, 2014 9:36 pm

Qman napsal: Offtopic : hej hej Česká guilda a na nás Slovákov čo to všetko ťaháme si zabudol!!!!  affraid affraid affraid 

Very Happy:D:D:D:D ....... no co ... stejně sme prej československo Very Happy:D:D
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  UjcokDrago Sun Jan 26, 2014 10:34 pm

Healera do druheho raidu treba takze ZA
""k tomu co tu boosty pisal sa nebudem vyjadrovat"" Very Happy
UjcokDrago
UjcokDrago

Poèet pøíspìvkù : 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mallakai Mon Jan 27, 2014 4:57 am

Tak čech nebo slovák je jedno stejně už je vás u nás pomalu víc jak nás samotnejch xD tak skouknout by sis mě měl to je jasný každej ma jinej styl xD třeba si dáme i ňáký tipy xD  jak teda dál mám někoho kontaktovat nebo čekat ? xD otazku jestli sem skill sem vynechal páč nesnášim hodnocení sebe sama xD  stejnej důvod proč nepíšu motivační dopisy xD

Mallakai
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Mallakai Resto Druid Empty :D

Příspěvek  Spodko Mon Jan 27, 2014 5:52 am

Mne je jedno ak bude druha raid parta tak ho zoberte heal sa zide ZA

Spodko

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Mallakai Resto Druid Empty RE:

Příspěvek  Jingles Mon Jan 27, 2014 5:54 am

Podla armory to vyzera ze mas rovnaky styl jak boosty.
Noo takto resto druid sa nam celkom hodi do party 2 , ak vies healovat. Ilv je celkom slusny, aj ked zbran ti chyba, ale to by problem nebol. + mas dost altov ktory maju aj nejaky equip. Som ZA na test.

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Mallakai Resto Druid Empty :)

Příspěvek  Anonymní Mon Jan 27, 2014 6:24 am

Kazdy heal sa zide som ZA

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Jan 27, 2014 10:52 am

Nooo .... kontaktuj mě ... jde jen o formalitu .. chci se kouknout co a jak ... tak doufam ze se potkame nejak online a nebo se poptej nekho z guildy zda nejsem online :-) .... zatim to vypada vse v poho ... tak mi napis ja kouknu a uzavru to .-) :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Mallakai Resto Druid Empty Mallakai Resto Druid

Příspěvek  Budik Mon Jan 27, 2014 10:57 pm

Som ZA

Budik

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Tue Jan 28, 2014 1:50 am

Boosty napsal: sem na tebe zvedavy jeste driv nez se dostanes do guildy .... protoze 99% resto druidu tu hraje uplne jiny styl jak ja .... tak sem zvedavy jak si natom ty ... a co tam vlastne mačkáš .....

99% resto druidu tu hraje healerov :DDDDDDDD
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Jan 28, 2014 2:50 am

Asuron napsal:
Boosty napsal: sem na tebe zvedavy jeste driv nez se dostanes do guildy .... protoze 99% resto druidu tu hraje uplne jiny styl jak ja .... tak sem zvedavy jak si natom ty ... a co tam vlastne mačkáš .....

99% resto druidu tu hraje healerov :DDDDDDDD

debil :DDDDDDDDDDD
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Jan 28, 2014 7:47 am

No .... rekly jsme si co a jak ... uvidime jak to pujde a jak se toho budes drzet ..... PRIJAT ....CLOSED .... Gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: