I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp)

+6
Warian
Jingles
Asuron
Ed
Alandorea
kema
10 posters

Goto down

jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp) Empty jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp)

Příspěvek  jerryCZ Thu Jul 19, 2012 3:56 am

1. Nick: jerryczech
2. Co hraješ,talenty : Již dlouhou dobu (cca 3 roky) hraju ELE.
3. Profese: BS a JWC, obojí full.
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): The Sons of Norris - důvodem mého odchodu od této guildy je má averze vůči serveru na který se rozhodli přejít, kvůli aktivitě lidí na anthorii, prostě server kam šli, se moc nelišil od toho odkud sme přišli na anthorii, navíc vím že tam to s nima nebude lepší, takže od nich utíkám.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW hraju od října 2009, což už jsou nějaký 3 roky, od svého začátku hraju za ele shamu, avšak časem jsem si vyexpil nějaký ty alty, za který sem se to, aspoň podle svého mínění naučil hrát.
6. Seš skill? - Nevím co má tenhle bod přihlášky znamenat, protože 9 lidí z deseti tady napíše ano, a jinak tomu není ani u mně.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Protože mám čuch na dobrý PVE a to čuchám u vás :-)
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TSko mám, umím používat, mikrofon taky vlastním.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Nedávno jsem oslavil své 18. narozeniny.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Tenhle bod bych si dovolil rozvést více do detailů (na anthorii a mimo ni). Začnu mimo anthorii (server kde sme předtím hráli) zde jsem prošel komplpetní Naxxramas, Obsidian Sanctum, Ulduar, Onyxia's liar, Trial of Crusader, Icecrown Citadel všechny výše uvedené instance jsem prošel na obou "normálních" obtížnostech (jak 10N, tak 25N) u toc jsem obojí prošel nesčetněkrát i na HC, u ICC, jelikož "u nás" bylo otevřený jen 10HC, jsem byl první asi polovinu. Tak a teď k tomu zábavnějšímu :-) ke jmenování instancí co jsem prošel na anthorii, těmi jsou : OS10, OS25, Onix10, TOC10N, TOC25N, více jsem toho neprošel, protože mi to nedovoluje gear.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: V týdnu po 18:00 jsem volný téměř vždy, vyjímkami jsou mé výlety do hospody, ale vesměs ve školním roce jsem schopen být online od neděle do čtvrtka od 18:00 do 0:00 následujícího dne, někdy i dýl (tím myslím školní rok, prázdininy jsou kapitolou sama pro sebe)
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Jelikož při převodu na Anthorii jsme dostali 245 iLvL itemy a kvůli aktivitě lidí v guildě jsem jich neměl šanci moc vyměnit, tak mám cca jenom 5.4K GS v pve, v pvp podobně. Marně jsem ve vaší přihlášce hledal bod, ve kterým bych mohl zmínit svoje alty, za který bych u vás určitě také rád hrával, tak to udělám zde. Mým prvním altem je DK s nicknamem Stará kde mám jako mainspec tanka (blood) a tady na anthorii tam mám cca 5K GS v tanku. Mým druhým altem je priest s nicknamem Knez, kterej je teda disco pvp a shadow pve, kde je také přibližně 5K GS na oba specy, já jsem se totiž rozhodl co nejdříve a co nejlépe rozjet maina a potom teprve si dodělat alty.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Moje jméno je Jaroslav, ale kámoši mi říkaj Jara, jak už jsem výše zmínil, nedávno jsem oslavil 18. narozeniny, studuji jednu nejmenovanou střední školu v Brně, kde jsem přes školní rok na internátu, ze kterýho hodně hraju (kvalita zdejšiho připojení je pro raidy i TSko dostačující), kde budu přiští rok maturovat. Mám rád dobrý PVE a jsem rád s lidma co maj smysl pro humor. Sice jsem slyšel že u vás už máte dost ele shamanů, ale za pokus takzvaně nic nedám, ani já, ani vy, já po vás chci jenom šanci. Jo a na konec se omlouvám za délku mé přihlášky, ale já ji prostě neumím napsat kratší.

jerryCZ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp) Empty Re: jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp)

Příspěvek  kema Thu Jul 19, 2012 4:17 am

tvoja prihláška ma docela zaujala a prisahám, vážne sem to celé prečítal Very Happy . No aj napvzdory tvojemu slabemu eq mas u mna PRO. nevim to nejak oduvodnit ale proste mas.
kema
kema

Poèet pøíspìvkù : 93

Návrat nahoru Goto down

jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp) Empty Re: jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp)

Příspěvek  JerryCZ Thu Jul 19, 2012 4:23 am

Jenom bych si dovolil takovej dodatek k tomu gearu, i když nechápu jak můzu mít tak dlouhou přihlášku a tohle tam zapomenout :-)

Vím že nemám gear na to abych u vás hned "hrál první housle" a jsem s tím smířený, ale někde začít musím a já nevidím důvod proč to neskusit u těch nejlepších :-).

JerryCZ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Alandorea Thu Jul 19, 2012 5:24 am

Už len za tú prihlášku dávam PRE shamanov síce máme veľa ale do nejakého alt raidu (ak sa poskladá) by sa mohol strčiť Very Happy
Alandorea
Alandorea

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Thu Jul 19, 2012 6:28 am

Ja dam asi pre , aj ked by si bol moja velka prekazka na vyninjovanie si alta. Takze ZA na test.
Ed
Ed

Poèet pøíspìvkù : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Thu Jul 19, 2012 7:04 am

na prihlášku od norrisa som čakal dlho a očividne som sa dočkal Smile

eq vobec neriešim,to je asi to posledné čo nás v tejto guilde trápi ( hlavný je skill ktorého je na tomto serveru ako v púšti vody.. ) prihláška celkom dosť obsiahla tak dúfam,že takový komunikatývny budeš aj počas raidu Smile
s kade berieš mená tych altou ty vole Very Happy Stará :DD to ma dostalo..
každopádne nejaké: máme vela šamanou...neviem no v poslednom čase je celkom problém nedoberať z lfg...takže by som mu určite dal šancu...
ohladom tých prvých huslí neviem ako si to myslel ale myslím,že do main 25ky nebude velký problem sa dostať..unás to tahá jeden profy lock ktorý opčas tankuje za palacha a ostatný sa len vezú D: (Joke guyz)

Takže miesto bude určite

PRO vyzerá schopne.
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp) Empty RE:

Příspěvek  Jingles Thu Jul 19, 2012 7:55 am

Tak prihlaska pekna. Jediny problem je ze Ele shaman ale to by sa dalo poriesit a teoreticky by jedno miesto pre ele shamana bolo, kazdopadne by som ta chcel najprv vidiet v raide.....cize zatial som ZA na test

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp) Empty v

Příspěvek  Warian Thu Jul 19, 2012 8:09 am

ja som ZA už len preto ako sa rospisal v nej ...
Warian
Warian

Poèet pøíspìvkù : 40

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Revenage Thu Jul 19, 2012 8:25 am

ZA na test ... už len za tú slohovku :-D ... "prvé husle" asi chce robit konkurenta Tamuelovi :-D
Revenage
Revenage

Poèet pøíspìvkù : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jerryCZ Thu Jul 19, 2012 10:05 am

Děkuju moc všem za kladný ohlasy, vážím si jich. Vidím že mnohým z vás vrtá hlavou to co sem myslel těmi "prvními houslemi", chvilku sem váhal, jestli vás nepotrápit a nenechat tuhle "otázku" nezodpovězenou, ale pak sem si to rozmyslel, takže prvními houslemi sem myslel to, že mi určitě bude chvilku trvat, než se u vás dostanu do main raidu a než tam odvedu to co jiný na mým místě. Dále sem tady četl něčí poznámku o komunikativnosti, k tomu bych snad mohl říct jediný, vlastním mikrofon a nebojím se ho používat. Dále tady někdo chvěl vidět v raidu, k tomu můžu říct jediný, rád bych se vám ukázal v raidu a ještě bych si dovolil poznamenat věc o které vím že bude z mých úst znít trošku blbě a bude to, že nemám problémy s disciplínou a ani dělat to co se mi řekně. Dále bych tu pronesl pár slov k nicnkamům, nickname stará vznikl v mé hlavně tak trošku napopud kámoše se kterým sem tehdy arénoval a ten zdědil paladina kterej mněl nickname Paní, za kterýho sem mimochodem potom taky dost dlouho hrál a s klidným svědomím můžu říct, že až si tady někdy budu expit paladina, že bude mít nickname Paní :-)

jerryCZ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kema Thu Jul 19, 2012 11:42 am

ten chlapek sa mi zacina lubit. Pripomina mi svojima postama Tamuela ( myslim styl spani) aj ked to na neho chce este trochu dopilovat
kema
kema

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kema Thu Jul 19, 2012 11:43 am

kema napsal:ten chlapek sa mi zacina lubit. Pripomina mi svojima postama Tamuela ( myslim styl spani) aj ked to na neho chce este trochu dopilovat
ach... skoda ze tu nejde edit.
spani sem chcel napisat psani. a ne ze S paní Very Happy . (len aby nedoslo k nedorozumnení Razz)
kema
kema

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu Jul 19, 2012 2:53 pm

tak ...... prihlaska velmi velmi velmi ..... pekna .... lepsi bych sam nenapsal ... Presne takto to ma vypadat .... chvalim .....
Jak už sem rekl ingame ... ted tu 3 dny nebudu ... tudiž prosím jingla nebo tsatsika aby ho testnuli případne uzavrely ... nebo pockejte az se vratim ... to uz je navás.
K tobě .... podle toho co píšes mi pripadas celkem sympatycky ... ovšem tomu vašemu radoby serveru odkud jste prisly neverim ani to jak se jmenuje ...
tzn . ty taktiky by to chtelo poladit .....
eq .... no máš ho dost na píč.... za což uplne nemužes ale vzdy se da udelat víc ....

KAm chodis na ty nicky ?? sak to je hrozne Very Happy. ale tvoje vec

Potřeujem shamana ??? .... nemyslim si mame 2-3 ele shamy co vedi co delaji .... a tvoje tvz. rekordy mne v tomhle vubec ale vubec nezajimaji :-) .

Nuže .... dal bych i proti ...... bo ele shama podle mne nepotrebujem ... ale pokud mas talent tak proc to nezkusit .... takze Neutral a Test him ...

Jingl , tsatsik ... thx GL .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jerryCZ Fri Jul 20, 2012 12:50 pm

Komu že se to mám teď ozvat ingame na "test"?

jerryCZ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tamuel Fri Jul 20, 2012 8:13 pm

Pěkná přihláška ale dle mého názoru 4. ele shamana do jednoho 25 raidu nepotřebujeme proto za mě PROTI.
Tamuel
Tamuel

Poèet pøíspìvkù : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Fri Jul 20, 2012 10:15 pm

krista nesom tu chvilu a dik romany ceknem neskor
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jerryCZ Fri Jul 20, 2012 10:28 pm

Tak když člověk nemůže ukázat gear ani dps, tak co mu zbývá jinýho než si dát víc záležet na přihlášce ?

jerryCZ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Fri Jul 20, 2012 11:39 pm

boosty som po chate a po chate tu urcite nechcem vidiet take dlhosiahle prihlasky Very Happy mam este rozsrotovanu hlavu a neako mi to este dobre nemysli .

ako s raidom to neviem ale kedze isi chce skladat v pondelky alebo utorky alt icc25 preco nie .do icc 10hc co sa teraz bude chodit v partach to neako nevidim dokonca aj moja parta sme stym mali kustik problem ale neako sme to zvladli

k tvojej otazke discipliny mam len jedno bud budes robit to co ti RL povie alebo letis nic ine ti neostava . a pyskovat na raide tiez nic moc

gear a dps idu ruka v ruke stale sa da ukazat ze na svoj gear tocis dobre alebo zle

povedzme ze som za na test
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kema Sat Jul 21, 2012 12:09 am

byl s nama tocko a myslim si ze v pohode. ale nejsem zbehnuty v takovychto vecach takze sa radsi opytajte inych ludi co tam s nama byli. (dorka, bracha, unstassle, ed,...)
kema
kema

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Sat Jul 21, 2012 1:10 am

Ja myslim , ze na ten eq co ma mal docela fajn dmg , ale jneviem to presne posudit kezde sa shamana hram kratko a v pve moc nevynikam Smile
Ed
Ed

Poèet pøíspìvkù : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Sat Jul 21, 2012 1:56 am

co sa týká toho dmg tak si som bol trocha sklamaný ale to bolo skor preto,že som si neuvedomil,že nemá eq na 10k dps Wink ale stále zastávám názor,že je lepšie mať človeka z guildy ktorý má aj dačo v hlave ako dobrať tupé lfg čo má ozaj len v tej postave...a tých ele shamanou aktívnych som napočítal len dvoch( na koho som zabudol ?:/ )
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Jul 22, 2012 9:57 pm

Ok dame ti šanci .... dnes 17 :00 se sklada lfg / alt raid ... pokud nemas id bud tu a pak te nejak invnem ..... Prozatim .... PRIJAT na test .... Closed
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: