Prihláška-Il-enha shaman
+7
Revenage
Alandorea
Asuron
ANdikk
Bubjak
Tamuel
Boosty
11 posters
Strana 1 z 1
Prihláška-Il-enha shaman
1. Nick:Il
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Hrám enhancement, http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Il
3. Profese:Tail/ench
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):No, začínal som v guilde LFG legionars, tam bol návrch aby bol prechod do LMYC tam ma neskvor kickly za low dps (elemental),išiel som do Concilium Tirisfal to sa rozpadlo a šiel som do novovytvorenej guildy Bleeding Sabbaths kde som bol aj class leadrom ale bohužial sa tiež rozpadla
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):wow hrám cca 4 roky,enha rok
6. Seš skill?:No, na anthorii nieje veľa dobrých enha šamanov ale ja si myslím že som jeden z tých dobrých
7. Proč chceš zrovna k nám?:Chcem k vám ísť preto, lebo ste jedna z najlepších PvE gild u aliancii,mám záujem o kvalitné raidy s kvalitnými ľudmi...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:mám všetko, viem
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):15, nemám s tím problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):naxx, toc, togc,icc 8/10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:s tím nemám problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP:pve-5/5 sanctifield (6004) mám aj nejaký ten ele a resto eq nahrabaný,pvp-4/5 ele,2/5 enha, nejake resto doplnky
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Volám sa Erik,som z Nitry,venujem sa športu,škole a rád hrám wow
2. Co hraješ,talenty(link na armory ):Hrám enhancement, http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Il
3. Profese:Tail/ench
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):No, začínal som v guilde LFG legionars, tam bol návrch aby bol prechod do LMYC tam ma neskvor kickly za low dps (elemental),išiel som do Concilium Tirisfal to sa rozpadlo a šiel som do novovytvorenej guildy Bleeding Sabbaths kde som bol aj class leadrom ale bohužial sa tiež rozpadla
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):wow hrám cca 4 roky,enha rok
6. Seš skill?:No, na anthorii nieje veľa dobrých enha šamanov ale ja si myslím že som jeden z tých dobrých
7. Proč chceš zrovna k nám?:Chcem k vám ísť preto, lebo ste jedna z najlepších PvE gild u aliancii,mám záujem o kvalitné raidy s kvalitnými ľudmi...
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:mám všetko, viem
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):15, nemám s tím problém
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):naxx, toc, togc,icc 8/10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:s tím nemám problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP:pve-5/5 sanctifield (6004) mám aj nejaký ten ele a resto eq nahrabaný,pvp-4/5 ele,2/5 enha, nejake resto doplnky
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Volám sa Erik,som z Nitry,venujem sa športu,škole a rád hrám wow
Illl- Anonymní
Re: Prihláška-Il-enha shaman
Enha shaman je nam k ničemu ....... hodne lidem se nebude libit věk ........ Krvácející salám ???? proč se rozpadl ? šak si mysleli že jsou dobra guilda..... Class leader je k ničemu nic to promne neznamena ( bude to znit odemně namyšlene .. ale co už .... být já v jine guilde ... asi bych class leadera neposlouchal :-) hraju si tu postavu dost dlouho nato abych sam vedel co je prome nejlepsi . )...... zamne PROTI Gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Sry ale viděl jsem tě v pár raidech a bylo to hodně slabé PROTI.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
neviem enha shaman mi pripada ako jedno z tych slabsich dps, ale nevravim ze ty si slaby len som nevidel vela enha co by dobre tocili + ten vek .. cize za mna proti prepac
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
Il
Guilda Bleeding Sabbaths sa rozpadla preto, lebo Gummm prestal hrať wow a tak ludia postupne leavovali pokial sa nerozpadla.....Tamuel neviem kedy sme spolu boli raid ale bolo to asi veľmi dávno...já si myslím ze točím rovnako dobre a niekedy aj lepšie ako ostatné klasy (aj ked teraz toho enha trochu dokazili) a ked ide len o ten vek...
Illl- Anonymní
Il
Boosty a ked podla teba je enha zbytočný je to len tvoj názor....každá klasa je na niečo
Illl- Anonymní
skust eho odtestovat v nejakom TOC co dokaze ... mozno nas prekvapi ... z dakade si mi povedomi ale ani za tu picu si neviem pomenut na tvojho maina ....
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
a o ten tu ideIlll napsal:Boosty a ked podla teba je enha zbytočný je to len tvoj názor
určite proti už len z princípu,že sa tu chce rovnať s ostatnými classami (tým apelujem na konkrétne jeho dps v porovnaní z top dmgermi unás)
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Z môjho pohľadu PROTI šamanov máme pomerne veľa, síce nie enha. Čo si písal, že máš rovnaký dmg ako ostatné classy... neporovnávaj sa s inými classami, pretože je dosť možné, že by si na našom raide nepredmgoval ani altov.
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
zoberte ho niekto na dumika a uvidí sa
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
šamanov je dosť, není ťa kam dať, ale zasa na druhej strane aby si nebol ukrivdený tak na nejkom alt raide sa môžeš ukázať.
no enhac sa hodi mozno neaky test nech vidime v raide ako tocis ale ten vek je problem raidy chodime vacsinou vecer . a rad by som videl ako budes konkurovat nasim casterom .
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
re
No já si myslím že shamanů je sice poměrně dost, ale když už začínáme zas chodit altovské ICC a ToGC 25 tak by se mohl ukázat, a jestli potočí 8k dps (gearově je na tom líp jak Pumper a ten tolik točí v poho) nebo víc tak by mohl v alt raidech s klidem zůstat. takže za mě klidně PRO ať se na altovkym předvede
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Joranka napsal:No já si myslím že shamanů je sice poměrně dost, ale když už začínáme zas chodit altovské ICC a ToGC 25 tak by se mohl ukázat, a jestli potočí 8k dps (gearově je na tom líp jak Pumper a ten tolik točí v poho) nebo víc tak by mohl v alt raidech s klidem zůstat. takže za mě klidně PRO ať se na altovkym předvede
Presne jak vraví joran človek dospeje a pokial mu nerobí problém byt jeden den hore do 23:00 (což ani nemusíme dotedy raidovat ale pre prípade že by sme tak ho treba online) enha shamana nemáme... vemte si ho nekdo na test na dummy pokial potočí tak som ZA....
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
tsatsiky napsal:no enhac sa hodi mozno neaky test nech vidime v raide ako tocis ale ten vek je problem raidy chodime vacsinou vecer . a rad by som videl ako budes konkurovat nasim casterom .
No dovol naši cástery nemaju konkurenciu
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
hej ked zrovna neafkujú alebo "nežerú hlinu"
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Času bylo dost .... a času bylo až dost ..... sorry za čekání to byla naše chyba ..... ale .... po dlouhem rozhodování me dospely do závěru .......................... Bohužel nepřijat CLOSED ...... hodne štěstí :-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Ventilek/shaman/ele/enha
» Noak-shaman-enha
» Spoted/DK/frost(tank)
» Evaan/saman/resto/enha
» Prihlaska..
» Noak-shaman-enha
» Spoted/DK/frost(tank)
» Evaan/saman/resto/enha
» Prihlaska..