Voodooist/Shaman/Resto
+2
Boosty
Tamuel
6 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Voodooist/Shaman/Resto
1. Nick: Voodooist
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hrám za restoration shamana, keďže nefunguje armory, aspoň v skratke - mam vylepšený t10 set (4/5) a socketujem haste.
link talentov - http://bit.ly/LY6zOM
3. Profese: Alchemy 450, Jewelcrafting 455
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Pred cca rokom som bol v guilde Dragons a s altom warlockom (za ktorého už v podstate nehrávam) v guilde Lionmane. Potom som mal niekoľkomesačnú pauzu, z oboch ma kickli za neaktivitu pochopiteľne. Odvtedy som nebol v žiadnej guilde.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Hrať som začal, keď bola Anthorka RC 10 tuším, čiže hrám 2-3 roky.
6. Seš skill? Tak úplne ľavý niesom
7. Proč chceš zrovna k nám?: Sami ste navrhli, že by som si k Vám mohol dať prihlášku a popravde, už predtým som o tom uvažoval, keďže som bol s vami parkrát raid a ste schopná a pohodová partia.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS a headset používam.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 22
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): TOGC 10 - 4/5, TOGC 25 - 5/5
ICC 10 - 9/11, ICC 25 - 11/11
Tie 10man raidy som už dlhšiu dobu nebol, preto ich nemám prejdete celé.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Väčšinou by to nemal byť problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE 5970, PvP 6100
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Hmm....takže študujem odbor telekomunikácie a okrem wowka ma baví napr. lezenie, in-line korčuľovanie, filmy a scifi alebo fantasy knihy.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Hrám za restoration shamana, keďže nefunguje armory, aspoň v skratke - mam vylepšený t10 set (4/5) a socketujem haste.
link talentov - http://bit.ly/LY6zOM
3. Profese: Alchemy 450, Jewelcrafting 455
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Pred cca rokom som bol v guilde Dragons a s altom warlockom (za ktorého už v podstate nehrávam) v guilde Lionmane. Potom som mal niekoľkomesačnú pauzu, z oboch ma kickli za neaktivitu pochopiteľne. Odvtedy som nebol v žiadnej guilde.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Hrať som začal, keď bola Anthorka RC 10 tuším, čiže hrám 2-3 roky.
6. Seš skill? Tak úplne ľavý niesom
7. Proč chceš zrovna k nám?: Sami ste navrhli, že by som si k Vám mohol dať prihlášku a popravde, už predtým som o tom uvažoval, keďže som bol s vami parkrát raid a ste schopná a pohodová partia.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS a headset používam.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 22
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): TOGC 10 - 4/5, TOGC 25 - 5/5
ICC 10 - 9/11, ICC 25 - 11/11
Tie 10man raidy som už dlhšiu dobu nebol, preto ich nemám prejdete celé.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Väčšinou by to nemal byť problém.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE 5970, PvP 6100
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Hmm....takže študujem odbor telekomunikácie a okrem wowka ma baví napr. lezenie, in-line korčuľovanie, filmy a scifi alebo fantasy knihy.
Voodoois- Anonymní
Re: Voodooist/Shaman/Resto
Supr ..... PRO :-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
:))
Healu nieje nikdy dost, a ty to vies, preco nie, preukazal si sa velmi dobre PRO
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
no heal sa hodi k tvojim 10 podla mna sa neake miesto najde v neakych partach a s tym ze mas vacsinou cas staci ked si najdes cas v nedelu od 5 ked je main raid 25 ostatne je potom uz len na tebe PRE
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
RE:
Dobry a aktivny hrac sa hodi vzdy....som ZA na test.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
PRIJAT ... napis si o inv ... cg a Gl Closed
Boosty- Gum
PRIJAT ... napis si o inv ... cg a Gl Closed
Boosty- Gum
Similar topics