Restoration / Elemental
5 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: prijaty
Strana 1 z 1
Restoration / Elemental
1. Nick: Fufinatoriss
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Fufinatoriss/Neltharion/ (HPS jste viděli ve ČT a myslím si, že pozadu jsem nebyl) .
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): To co používám a čím healuji jste viděli ve čtvrtek. Pokud na tom budete trvat, tak to dopíšu.
4. Profese: Alchemy, Herbalism (časem to změním, ale potřeboval jsem si nutně vydělat goldy).
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): World of warcraft hraji několik let, začal jsem na TBC a pokračoval jsem na WOTLKU, kde jsem našel fajn partu a progressoval věci typu Herald, Undying, Immortal, Insanity, LoD apod. Na Cata hraji zhruba rok, hodně mě to baví. Shamana hraji nové pár měsíců, ale Moser, jakožto TOP Shaman na WOTLKU a celkově profesionál na tuto classu, mi se vším pomohl a všechno mi vysvětlil.
6. Seš skill? Neprohlašuji, že jsem top, ale to co se ode mne žádá, to plním.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Mám u vás kamarády a chci pevnou guildu, kde se raidy chodí podle planneru apod.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Všechno mám.
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Časově bych měl vše zvládat.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Celé FL 7/7 a DS 8/8
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Po domluvě jsem schopen dorazit.
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 393 +- PVE,,,, PVP zatím nemám.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jsem Janko, jsem fajn kluk, mám rád PC Hry a filmy. Někteří už mě znáte z čtvrteční 25, tak jste si o mě obrázek určitě udělali.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Fufinatoriss/Neltharion/ (HPS jste viděli ve ČT a myslím si, že pozadu jsem nebyl) .
3. Rotace/Priorita abillit + Priority stats (vysvetlit ! - at vime co vlastne mackas a jak to jedes .-)): To co používám a čím healuji jste viděli ve čtvrtek. Pokud na tom budete trvat, tak to dopíšu.
4. Profese: Alchemy, Herbalism (časem to změním, ale potřeboval jsem si nutně vydělat goldy).
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): World of warcraft hraji několik let, začal jsem na TBC a pokračoval jsem na WOTLKU, kde jsem našel fajn partu a progressoval věci typu Herald, Undying, Immortal, Insanity, LoD apod. Na Cata hraji zhruba rok, hodně mě to baví. Shamana hraji nové pár měsíců, ale Moser, jakožto TOP Shaman na WOTLKU a celkově profesionál na tuto classu, mi se vším pomohl a všechno mi vysvětlil.
6. Seš skill? Neprohlašuji, že jsem top, ale to co se ode mne žádá, to plním.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Mám u vás kamarády a chci pevnou guildu, kde se raidy chodí podle planneru apod.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Všechno mám.
9. Věk(16+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Časově bych měl vše zvládat.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Celé FL 7/7 a DS 8/8
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Po domluvě jsem schopen dorazit.
12. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 393 +- PVE,,,, PVP zatím nemám.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jsem Janko, jsem fajn kluk, mám rád PC Hry a filmy. Někteří už mě znáte z čtvrteční 25, tak jste si o mě obrázek určitě udělali.
Fufinatoris- Anonymní
Re: Restoration / Elemental
:-D on napisal prihlašku neni možno :-D ... PRO co si byl raid sem si nevšimel ničeho špatneho :-D (aj ked ja si teho moc nevšímam :-D)
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Flufík číslo 2.. PRO
Ešte ten vek by si mohol podla mna doplnit namiesto "Časově bych měl vše zvládat. "
Ešte ten vek by si mohol podla mna doplnit namiesto "Časově bych měl vše zvládat. "
Ougy- Poèet pøíspìvkù : 17
to hej :-D, ale tak aspon odoláva Mallakaiovim ofenziv kecom :-D
(proboha Ougy zmaž tú goblinku PROSIM !)
(proboha Ougy zmaž tú goblinku PROSIM !)
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
nieje o com ZA
Commos- Poèet pøíspìvkù : 6
dlouho sem se premlouval takze nebudu rejpat xD PRO
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
Prijat ... CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp)
» Lizzi,Shamman,Elemental
» Smallheal/resto/elemental
» Lizzi,Shamman,Elemental
» Smallheal/resto/elemental
I N C O M I N G :: Prihlasky :: prijaty
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: