Lizzi,Shamman,Elemental
5 posters
Strana 1 z 1
Lizzi,Shamman,Elemental
1. Nick: Lizzi
2. Co hrajes,talenty: Elemental do raidov,do Hc dungov kludne aj resto
3. Profese: Enchanting,Mining
4. Předchozí guildy: Vanguards of Illidan
5. Jak dlouho hraješ WoW: priblizne 3roky
6. Seš skill? tak to posudit ja neviem ale tak trosku ano
7. Proč chceš zrovna k nám?: no jeden z dovodov je ze predchadzajuca guilda nechodila pomaly ziadne raidy. A o vasej guilde pocujem len same kladné názory
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):TS3,Ventrilo mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):vek 16 jasne
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10 som bol cele,25 zatial vzdy len po championov,do Togc som sa zatial este nedostal
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?ano som
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):Gs:4905 ale podla mna Gs urcuje len hracov priblizny equip
13. Něco málo o sobě:no tak predovsetkym som chalan a ne baba shaman je moja druha postava najprv som hraval za teraz 80 lvl druida. Pri wow stravim najmenej hodku a pol denne.Okrem wow ma bavi hudba atd.
Lizzi- Anonymní
Re: Lizzi,Shamman,Elemental
No krom toho že Shamany už nenabíráme ...
2. Co hrajes,talenty: Elemental do raidov,do Hc dungov kludne aj resto - ne každej ví o co jde když napíšeš jen talenty.
1,5 Hod minimálně. Ale co třeba progres na 4 hodiny.
Nejsem ani Pro, ani Proti
2. Co hrajes,talenty: Elemental do raidov,do Hc dungov kludne aj resto - ne každej ví o co jde když napíšeš jen talenty.
1,5 Hod minimálně. Ale co třeba progres na 4 hodiny.
Nejsem ani Pro, ani Proti
Anonymní- Anonymní
re:
Samé kladné věci jsem o tobě zatím slyšel, takže by neměl být žádnej problém do party3 uvidíme co na to řeknou elečkaři Tsacik a Tamuel ale za mě máš PRO i přes stopstav přece jen Arguška n/c,takže místo by se našlo
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
No tak já jsem pro no. Ale nemám radost z toho, že se v 25 tocku budu muset dělit s dalším elementalem o equip
btw: Byl bych pro aby se do vzoru pro přihlášky doplnila nutnost každého zájemce uvést link na svůj strom talentů. Plus bych tam doplnil ještě jaké má zájemce glyphy. Případně ještě pár dalších věcí, které tu už nebudu dopisovat. Takhle se podle mě za současného stavu nedá nic moc poznat o hráči. Napsal bych to do vzory přihlášky jenže tam je to zamknuté
btw: Byl bych pro aby se do vzoru pro přihlášky doplnila nutnost každého zájemce uvést link na svůj strom talentů. Plus bych tam doplnil ještě jaké má zájemce glyphy. Případně ještě pár dalších věcí, které tu už nebudu dopisovat. Takhle se podle mě za současného stavu nedá nic moc poznat o hráči. Napsal bych to do vzory přihlášky jenže tam je to zamknuté
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
re:
no nic doplním to tam ale glyph vypisovat to nevím možná sreany z dps metr nebo trener dummy nebo heal metr..
ten talent strom by nebolo zle a dalsi eleckar sa hodi podla mna som PRO a uvidime ako sa osveci v tocku
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Lizzi,Shamman,Elemental
ja jsem Pro, good range dmg sa zide.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Tiez som pro kua preco pro? ja som Slovak ,,,tak som za
Velmi rad ta privitam v parte 3 ....
Velmi rad ta privitam v parte 3 ....
Anonymní- Anonymní
Stačí pomeniť gemy (máš prachov jak nasratých takže neviem kde je problém) a bude dobré dps
Anonymní- Anonymní
re:
domluvím se s officerama a uvažím že má dost hlasů PRO KAŽDOPÁDNĚ: včera na test rolloval každej item co se dal TS3 nebyl říkali sme mu 4x, a ani raz nebyl v dmg TOP10 pořád mezi posledními.. a to o tolik horší eq jak tamuel a tsacicky nemá.. pak mě přijde že nezná žádnou taktiku v TOC protože byl taky hodně mrtvej.. TOC25 máme dávat za 40min jako vždy ano včera vše na first ale byli lagy/kociny roll 30min takže se to protáhlo na hodku a půl to poladíme, ale můj hlas NEMÁ
Po včerejší ukázce dmg a co umí bych byl taky určitě Proti
Anonymní- Anonymní
nebol som s vami ale ked tocil male dps na jeho eqp, jednoznacne proti
Anonymní- Anonymní
ako sry ale neni si skill hrac takze NIE potrebujeme skill a ele.sham. mame dost
Naposledy upravil imhoteep dne Wed Oct 27, 2010 1:45 am, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
re:
v neděli ti ještě dáme šanci v Onyxia25 nebo případě v Toc25 všichni vrávěli jak si dobrej tak proč ti šance nedat zájem máš
eq som si nevsimol mozno by mu trebalo ja poradit ale nesom si isty aky ma eq mozno sa nabuduce pozriem
Nemyslím si že by bylo třeba radit, to co předvedl/a na ToC25 si nemyslím že by stálo za úvahu na přijetí.
Anonymní- Anonymní
tak nech si koca vyskusa v onyxii aj ked to nieje najlepsi napad po prve ide jeden target ktory sa este aj hybe cez celu mapu treba tam za nim chodit ako trt vyhybat sa plosaku a velkym drakom to ani ja som nebol top 5 pokial sa dobre pamatam mozno by nebolo zle ak by sem hodil dmg meter povedzme z dumicka single target bez chainov povedzme 1-1.2 M dmg
re:
Tsaci napiš mu in-game a koukni na tom dummy díky zařiď to co si psal ať to můžeme uzavřít
vedel som ze ostrouham sakra
dmg meter nato ze ma conque veci by som povedal ze dobre len neviem do ktorej party na tocko by sme ho zaclenili aj ked ja ked dostanem dve veci z togc 10 tak mu mozem prenechat miesto v nasej parte dal by som mu este jednu sancu v toc 25 a nech sa ukaze trosku som mu poradil tak uvidime
Místo v naší partě určitě nebudeš nikomu uvolňovat. To už máš na doživotí. HAWK
Anonymní- Anonymní
re:
ať se vyjádří leadři party3 And/Draqe a můžeme to uzavřít
mne us 3. samana netreba do party ide chronolodzic a ja ... ja tak mne treba us len prista
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
No myslím že už bychom to mohli konečně uzavřít, akorát to tu natahujem zbytečně.
Anonymní- Anonymní
jaj tu teraz ani nejde v akej parte bude ale ci ho chcete alebo nie ked tak bude nahradnik alebo daco take
re:
zapoměl jsem na Chrona sry kámo.. už se nemá kam vejít NEPŘIJAT CLOSED
Similar topics
» jerryczech / shaman / elemental (pve) / elemental (pvp)
» Dendy - Mage/ Priest / Shamman /
» Restoration / Elemental
» Smallheal/resto/elemental
» Dendy - Mage/ Priest / Shamman /
» Restoration / Elemental
» Smallheal/resto/elemental
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: