I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evaan/saman/resto/enha

+4
ANdikk
Bubjak
Asuron
Warian
8 posters

Goto down

Evaan/saman/resto/enha Empty Evaan/saman/resto/enha

Příspěvek  Evaan Wed Feb 22, 2012 7:48 am

1. Nick: Evaan
Talenty: Resto/Enha
GS: resto- 5730/enha- low skladam eq
Profesie: este nemam ale mam v plane spravit JWC/mining
Talenty: http://wow335.gamestool.net/shamant.php?00000000000000000000000000050503300000000000000000000050005331332310501122331251
HPS :http://www.pixhost.org/show/3485/11488522_wowscrnshot_021812_202114.jpg,http://www.pixhost.org/show/3485/11488531_wowscrnshot_022112_154201.jpg

2. Nick: Kaellaan
Talenty: Frost (dmg) / Blood (tank)
GS: frost- cca 5900 / blood - cca 5750
Profesie: mining 450/ench robim
Talenty: http://wow335.gamestool.net/deathknightt.php?2305000500000000000000000000302053503522030123000331013510000000000000000000000000000000
DPS: 9k+ na saurovi. Ale dost zalezi aj na trinketoch ake mam a ja zatial nemam tie co majju vecsina DK-ciek

3. Předchozí guildy(proč si odešel?): SGC-mal som tam dake problemy s ktorych som sa poucil ale inac super guilda. TPON-uplne perfektna guilda v ktorej aj teraz som. Jediny problem ktory tam mam je nevyhovujuce casi na raidovanie.
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 2,5 roka
5. Proč chceš zrovna k nám?: pretoze som sa dozvedel ze mate otvoreny nabor Samanov,viem ze ste super guilda a myslim ze u vas by som si mohol konecne normalne zaraidovat.
6. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: jasne TS mam aj mikrak

7. Meno - Samuel
Bydlisko - Povazska Bystrica
Studujem Animaciu na Umeleckej skole v Trencine. Rad obletujem krasne zenske. Hravam fotbal a hadzanu. Som pekny a nezadany. xD

8. Jaké raidy si prošel?(jen celé):VOA,TOC 10/25, TOGC 10,OS
9. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Nedela - 19:00 - do kolkej bude treba
Pondelok - Stvrtok 15:00 - do kolkej bude treba

S pozdravom Evaan.

Evaan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Evaan/saman/resto/enha Empty Re: Evaan/saman/resto/enha

Příspěvek  Warian Wed Feb 22, 2012 9:11 am

na armory vidno len tvoj enha eq za enha a dk som Proti- pamätam si tvojho DK a viem ze to nebola ziadna slava v raide Sad ,a resto viem ze sa hlasili kvalitnejsi a nedostali sa sem tak za mna Neutral zatial Twisted Evil
Warian
Warian

Poèet pøíspìvkù : 40

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Evaan Wed Feb 22, 2012 9:53 am

warian ze to hovoris prave ty. Ty si tiez nebol nic moc ked sme sa spoznali a napisali ti to aj do tvojej prihlasky...a pokial ide o moje DK bolo to uz davno a ked najdes spravnych ludi co ti vysvetlia co a ako tak sa moze vsetko v pribehu 1 dna zmenit.
Ja nevravim ze sa ku vam nehlasili lepsi samani ale videl som ze mate nabor samanov tak som podal prihlasku. . .

S pozdravom Evaan.

Evaan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Warian Wed Feb 22, 2012 9:58 am

o tom si si mozme popisat ingame aky som bol vtedy a vtedy s 4500 GS v lionmane ale kde si sa docital ze pre shamanov je otvoreny nabor to nwm Rolling Eyes
Warian
Warian

Poèet pøíspìvkù : 40

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Evaan Wed Feb 22, 2012 10:02 am

ty si zacal.. Smile kde som sa to docital ? asi pred dvoma dnami som to videl na LFG spamovat a este som sa s jednym hracom od vas rozpraval a vravel ze si mam podat prihlasku.

Evaan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Wed Feb 22, 2012 10:59 am

noo bez urážky ale 9khps z toho geňa pred lady to si si mohol odpustit Very Happy na 25ke za šhamana a zvlášť keď ostatný healeri niesu nič moc dať 9k nieje vobec náročné..každopádne to je jedno...bohužial nemožem pozrieť armory lebo teraz máš enha eq ale možno by sa jeden resto šaman ešte hodil...
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bubjak Wed Feb 22, 2012 11:19 am

no neviem ci je potrebny dalsi shaman ale jeden resto by sa este mohol hodit.. len v prihlaske si uviedol, ze v nedelu mozes len od 19 ak som to dobre pochopil co je dost zle kedze zaciname o 5 raid.. to by si si mohol dako zariadit a bude ZA odomna Very Happy .. a este ma zaujalo ze na tych screenoch tvojich mas na 1 2 3 4 spelly ktore mas nabindovane aj na pismenkach co je zbytocne si myslim tam by si si mohol dat ine dolezite veci kedze cisla su poruke Very Happy ale to len tak vravim kazdy hra ako je mu najlepsie Very Happy tak gl
Bubjak
Bubjak

Poèet pøíspìvkù : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Evaan Wed Feb 22, 2012 12:32 pm

pokial ide o to HPS to je jediny screen co mam tak som vam to sem dal. A pokial ide o ostatnich healerov neboli vobec low eqipovo.
tak v tych podmienkach prijatia mate samizda napisane ze v nedelu 18:00+ tak som myslel ze tak okolo 18:50 by bolo fajn.

Evaan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Wed Feb 22, 2012 1:37 pm

evaan- chcem ta poprosit aby si respektoval naroz hracov v tejto guilde a nekomentoval vsetko co napisu ... dost mi to vadi ... mozu ti dat proti len preto ze maju zlu naladu...
BTV chcem najprv vydiet co dokazes takze by som najprv bol zvedavy na test co sa toho tyka ..
+ ak by sa dalo upravit si ten cas v nedelu lebo inak nemas sancu v nasej guilde a je zbitocne aby si vobec k nam pristupil ... nebol by si prinosom kedze by si sa nemohol zucastnit na raichoch ...
k prihlaske ..
prihlaska pekna zatial jedna z naj ake som tu vydel dal si si zalezat to sa mi paci ...
na equipe mne osobne nezalezi skôr mam problem ze nemas odprogresovane ICC a bosov v nom ... kedze mi hladame skôr ludi ktory maju skusenosti z tym to dungom
z laskou rabbit AND rabbit !
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Feb 22, 2012 1:46 pm

Evaan napsal:9. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Nedela - 19:00 - do kolkej bude treba

?????? to jak mam chapat ??? jinak .... tim screenem i mi dokazal prd :-) zatim PROTI .... a r shamany mame tusim 3 ? pokud pocitam jorana .. a to mi prijde zatim dost ... zamne zatim jak uz sem psal ... bohuzel PROTI
a do je ten skym sis odnas psal ? :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Evaan Wed Feb 22, 2012 8:35 pm

Zdravim ospravedlnujem sa zato spravanie mal som horsiu naladu ukradli mi jeden account v ten den Sad tak v ICC25 mam dole vsetko okrem profesora a 2 drakov.
Nechcel som nikoho urazit alebo nahnevat. Wowko hravam skoro vkuse okrem piatku a soboty. A myslim ze moj heal je tiez dobry.
Sorry meno toho hraca si nepametam len viem ze mi pisal ze uz bol aj GUM aj officir.

Evaan
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pumpales Wed Feb 22, 2012 10:33 pm

ja som pisal na lfg ze hladame resto druida alebo shamana.. shamana maina mame jedneho - anda... rawera nepocitam bo to je velmi nespolahlive chlapča Very Happy joran je alt... pisal som nejakemu shamanovi myslim ze prave jemu ze nech skusi hodit prihlasku ... vezme sa na nejaky test po pripade a mozno mu dame sancu .... healerov nam treba kedze posledne 5 ked nie viac nedele som healoval ja s off specom (nevravim ze ma to nebavi Very Happy) a heal sa vzdy nejaky tahal z altov ...preto som robil mensi nabor ...

co sa tyka prihlasky tak pekne spracovana .. az sa divim Very Happy mneby sa nechcelo Very Happy v akzdom pripade ten cas nedelnajsi je na nic :/ cize ak toto neupravis na 17 OO tak asi ani nema vyznam nieco testovat ... ak to upravis na tu piatu a budes vediet tu byt PRAVIDELNE tak by som mu dal sancu a nechal ho otestovat nejakym nasim shamanom popripade hociakym inymhealom vnejakomraide ci bude stihat Smile

TEST
Pumpales
Pumpales

Poèet pøíspìvkù : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pumpales Wed Feb 22, 2012 10:35 pm

no ale urcite som nevravel ze som bol GuM a officier Very Happy takze to neviem s kym pisal Razz
Pumpales
Pumpales

Poèet pøíspìvkù : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Wed Feb 22, 2012 10:39 pm

tipujem Polsa , on ma taketo napady Razz
Co sa tyka mna , myslim ze Rshamov mame fullku , takze by si tu aj tak len cakal na raid , na ktory by si sa nedostal. + Na LK potrebujeme len Ultra brain skilled ludi , co vedia ,ktora bije , soooo gl&hf PROTI
Ed
Ed

Poèet pøíspìvkù : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  anilihator Thu Feb 23, 2012 11:18 am

PROTI
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down