I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolis/shaman/resto

5 posters

Goto down

Kolis/shaman/resto Empty Kolis/shaman/resto

Příspěvek  Kolis1 Tue May 10, 2011 12:47 am

1. Nick:Kolis
2. Co hraješ,talenty(link na strom):Hrajem Resto celkom sa mi to aj paci... proste rad healujem
3. Profese:Tailoring+enchanting
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Mal som problemi s Pc mal som ho zavirovany a bol som v nej iba na skusku... Bol som 1raid a zacalo mi to sekat lagovat tak som nepodal taky vikon ktory bol odomna ocakavany...inak to bola celkom v pohode gilda.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Myslim ze som to zacal hrat asi tak pred 4/3 rokmi. 1rok som zacal na Fun serveroch, Instant a tak som sa ucil prve no a a ten 2/3 rok som zacal hrat na anthorii.
6. Seš skill?Musite vy povedat ci som skill...no prechodil som us dost raidov. Az na to posledne icc to som uplne dosral kvoli pc.
7. Proč chceš zrovna k nám?:Je tu vela schopnych ludi co maju brain a vedia hrat wowko, a tie raidy co chodite malo kedy niekde wipnete no odzaciatku sami vasa gilda pacila ... us neviem co by som dodal
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:Ano mam Ts3 , mikrofon mam ale mam odpalenu zvukovku takze mikrofon neide ale repraky idu zapojil som ich z prednej strany ta zvukovka sa dokupi kamarat ma jednu z Pc co menil za novsiu.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):15rokov
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):Toc10Toc25Togc10 ICc10 5bossov a tie ostatne low ako su naxx10 Naxx 25 Ud 10 sa ani nedalo.
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:no mal by som byt schopny no zo 7dni v tyzdni take 4dni urcite mozno aj 5 kedy ako.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):Pve 5350 / pvp full Furios mam neviem kolko v tom mam gs xD Proste pvp nezbieram.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Som normalny chalan xD, pridem domov zapnem wow Odohram Hc idem trochu von odreagovat sa od skoly do 17:30 som doma a idem spat na wow aby som mohol ist tie nejake raidy{prisposobim sa gilde s raidami}...rad pracujem s PC robil som niekedy Webi, ovladam Photoshop, Skusal som aj z Flashom robit - Myslim si ze keby trebalo nejaky obrazok alebo spravit web ... tak aj na to by som bol mozno potrebny. /////////////to je asi vsetko viac ma tu nenapada:)//////////

Kolis1
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kolis/shaman/resto Empty Talenty 0/12/59

Příspěvek  Kolis1 Tue May 10, 2011 1:05 am

Talenty 0/12/59

Kolis1
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kolis/shaman/resto Empty Re: Kolis/shaman/resto

Příspěvek  ANdikk Tue May 10, 2011 1:21 am

ja som PRE
-equip sa da dozbiret

mam 3 ortasky:
1.- v akej guilde si bol ... bohuzial si asi zabudol dat nazov... nevadi...
2.- v akom casovom rozmedzi si schopny si tu zvukovku spojazdnit?
3.- dokazes si zariadit aby ti to nelagovalo na raide???- je celkom neprijemne koly takym banalitam wipovat

BTV:- prihlaska celkom pekna dal sisi zalezat co sami paci ... ten vek no vela to neni. Pocitaj s tim ze si steba budu robit srandu Smile ale inak si myslim ze na TEST BY som ta vzal

afro AND afro
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Kolis/shaman/resto Empty Gilda

Příspěvek  Kolis1 Tue May 10, 2011 1:24 am

Moja gilda bola Tumulus exiguo a ta zvukovka myslim ze coskoro ale zvuk mi ide skusim neco pozriet na webe.

Kolis1
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Tue May 10, 2011 1:44 am

nekde te testnem PRO na test
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Kolis/shaman/resto Empty .

Příspěvek  Anonymní Tue May 10, 2011 2:21 am

Kolis už jsem poznal z bejvalejch guild kde jsem pusobil, nemam s im dobré zkušenosti, je pravda že se majitelé této postavi snad i střídali, ale i tak jsem proti

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kolis/shaman/resto Empty Ja ta nepoznam

Příspěvek  Kolis1 Tue May 10, 2011 2:27 am

V akej gilde som s teobu bol je pravda ze tato postava mala viac majitelov.

Kolis1
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Tue May 10, 2011 2:28 am

Phendark napsal:Kolis už jsem poznal z bejvalejch guild kde jsem pusobil, nemam s im dobré zkušenosti, je pravda že se majitelé této postavi snad i střídali, ale i tak jsem proti

od toho mame v guilde test rank neosvetci se tak zbohem kicknout se da vzdy...
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Tue May 10, 2011 2:44 am

Kolis1 napsal:V akej gilde som s teobu bol je pravda ze tato postava mala viac majitelov.

o tom jsme se rozpravali ingame, jednalo se o guildu Botl, kde jsem byl officir a dosti se nám nezamlouvalo jeho jednání.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue May 10, 2011 3:03 am

Středa Toc 25 18 :00 bud lognutej 10 minut předem .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Tue May 10, 2011 3:07 am

Docela mě zaráží, že za tu dobu co tu hraješ, jsi byl jen v jedné guildě, jen na jednom raidu, kde ti to lagovalo a musel jsi odejít, ale jinak je to pohodová guilda. Je ti 15 a neznáš žádné raidy za tu dobu než ToC a ICC, což mi přijde taky docela podivné. Sice je potřeba nabrat nějaké lidi, ale u tebe jsem Proti.
Victia
Victia

Poèet pøíspìvkù : 29

http://cecekjekunda.hu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  caleth Wed May 11, 2011 3:56 am

streda test inak daj si dokopy ten pc vyhovorky ti nepomozu na teste.. Very Happy
caleth
caleth

Poèet pøíspìvkù : 68

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed May 11, 2011 6:35 am

Bohuzel neprijat Closed Gl jinde :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757