Wum, shamnan , resto
5 posters
Strana 1 z 1
Wum, shamnan , resto
1. Nick: Wum
2. Co hrajes,talenty(link na strom): hrajem resto ale ked treba hodim aj ele
3. Profese: jwl a lw
4. Předchozí guildy(proč leav?): Predchodzia guilda: Sanctuary. Dovod: pomaly ale isto sa to rozapada a uz sa pomaly ani toc nejde co mne osobne chyba raidovat
5. Jak dlouho hraješ WoW: 3 roky
6. Seš skill? To nech posudia iny
7. Proč chceš zrovna k nám?: co som pocul ste super gilda
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Byl si ToC/TogC: zatial iba toc
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? som na intraku a tam je na wow casu dost
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):5k
13. Něco o sobě: uzivam si sladky studentsky zivot a nic nerobenie )
2. Co hrajes,talenty(link na strom): hrajem resto ale ked treba hodim aj ele
3. Profese: jwl a lw
4. Předchozí guildy(proč leav?): Predchodzia guilda: Sanctuary. Dovod: pomaly ale isto sa to rozapada a uz sa pomaly ani toc nejde co mne osobne chyba raidovat
5. Jak dlouho hraješ WoW: 3 roky
6. Seš skill? To nech posudia iny
7. Proč chceš zrovna k nám?: co som pocul ste super gilda
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Byl si ToC/TogC: zatial iba toc
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? som na intraku a tam je na wow casu dost
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):5k
13. Něco o sobě: uzivam si sladky studentsky zivot a nic nerobenie )
wum- Anonymní
Re: Wum, shamnan , resto
z niekadial ta poznam ale nvm presne.. no co sa tyka shamanov tak je ich aj docela dost takze nech sa vyjadria ostatni ci potrebuju este resto sham. V kazdom pripade by som bol za tvoje prijatie. mohol si tam napisat ale este nieco viac.
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
no prihlaska odbita za 5 minut a samanov mame dost co je 4 na 3 party sa mi vidi akurad takze Proti
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
re:
já jsem PRO ale první měsíc se nedostaneš do TOGC10 max jako náhrada do TOC10 tě vemu třeba i já jako počítej s tím že máme 3shamany main, ale nemám důvod tě nevzít
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Dokud se nedomluvíme na partě 4 tak sem Proti pač ho neni kam narvat a určitě nejsem zvědavý na kňourání typu : proč mě taky někam nevezmete.
Anonymní- Anonymní
podla mna nema zmysel brat dalsich ludi pokial sa neurobi parta 4 fakt neviem koho by mohol nahradit v togc asi ziadneho palacha nenahradi a ked palach nepojde tak vlastne nema cenu chodit togc a ani to skusat parta 1 je dalsi heal koca ten to riadi tak ten tam bude parta 2 victia tiez riadi raid alebo sa natom aspon podiela cize ten tu je tiez stale ked treba a v parte 3 je and co je raid leader tak ten tam je tiez stale . a victia to zle napisal neze sme proti ale fakt nevieme gde ta pichnut cize pokial sa neurobi parta 4 napr tak asi by si sa do toc a togc 10 nedostal pokial by si si to sam nezlozil. gear je fajn tusim ze som ta aj niegde davnejsie videl uld 25 alebo nieco take ale pokial by si bol prijaty no neviem zasa nieje dobre nabrat hracov a nechat ich stat
tot moj nazor
hawk
tot moj nazor
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
ja som za + ho aj poznam expil som z jeho magom resto shamik sa hodi
Anonymní- Anonymní
sorty napsal:ja som za + ho aj poznam expil som z jeho magom resto shamik sa hodi
Chápu že ho znáš, ale přečti si naše komentáře o kousek výš a je ti jasný, že ho vzít prostě nemůžeme.
Anonymní- Anonymní
aj ja som za sice ako hovori victia hej moze to byt problem ale pri aktivite hračou čo sa tyka ze par ich na raid nedojde tak či onak alebo musia ist moze byt napr zaloha ako to by sa tam mala dat ako podmienka ked ce knam
Anonymní- Anonymní
No ja Wuma ako tak poznam par krat sme boli spolu ToC a myslim ze ako heal je dost dobry, takze v guilde by som ho uvitala. A ako pozeram ze aj Labsi si podal prihlasku ( a verim ze to nieje posledna prihlaska k nam) tak by sa mozno aj oplatilo rozmyslat nad 4tou partou nejaki maini sa do nej podla mna najdu a zvysok sa moze doplnit zatial aj altami ak by mal niekto zaujem.
Anonymní- Anonymní
nemam nic proti ale kym sa nespravi 4.raid tak budes musiet ajtak chodit lfg
Conclusion- Poèet pøíspìvkù : 30
ak by ste chceli do party 4 vam mozem dat mojho prot paladina 4788 gs ale mam len only prot zatim na nom ale k tomu sa musi vyslovit koca ci to pripusti tu partu 4 alebo nie
hawk
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Stačilo by se prve zeptat jestli se to bude skládat nebo ne. Gum prozatím rozhodl že parta 4 nebude a ani další ToC 25.
Anonymní- Anonymní
re:
no nic my se sereme s přihláškou a on si napsal 3x naráz jinam tak GL V CHOL NEPRIJAT CLOSED
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Similar topics
» Bigtits-resto druid
» Kibar/Druid/Resto
» Eruanne/shaman/resto/nvm
» waken/shaman/resto/ele
» Elles/druid/resto
» Kibar/Druid/Resto
» Eruanne/shaman/resto/nvm
» waken/shaman/resto/ele
» Elles/druid/resto
Strana 1 z 1