Ventilek/shaman/ele/enha
5 posters
Strana 1 z 1
Ventilek/shaman/ele/enha
1. Nick: Ventilek
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Ventilek/Neltharion/
3. Profese: skinn/lw ale dodělávám
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 3-4 roky shama 2měsíce
5. Seš skill? : malinko
6. Proč chceš zrovna k nám?: byl jsem u vás už u ali
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: jasně
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): všechny až na DS (samozřejmě s vámi)
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jasně
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): zrovna jsem začal takže dost malinký
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: No.. jsem kluk co má rád wow a který se s chováním podřídí kolektivu, ale myslím že mě už poznáte za nick Hellworms za který jsem hrál u ali.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.molten-wow.com/character-profile/Ventilek/Neltharion/
3. Profese: skinn/lw ale dodělávám
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): 3-4 roky shama 2měsíce
5. Seš skill? : malinko
6. Proč chceš zrovna k nám?: byl jsem u vás už u ali
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: jasně
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): všechny až na DS (samozřejmě s vámi)
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jasně
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): zrovna jsem začal takže dost malinký
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: No.. jsem kluk co má rád wow a který se s chováním podřídí kolektivu, ale myslím že mě už poznáte za nick Hellworms za který jsem hrál u ali.
Hellworms- Anonymní
Re: Ventilek/shaman/ele/enha
Nehnevaj sa , ale pretože máš slabý item level a esšte aj napíšeš, že si malinko skill tak ja som PROTI, myslím si, že aj GM bude súhlasiť, že nemôže prijať každého kto bol predtým v guilde!!
Anonymní- Anonymní
s versatilexem nesouhlasim ilvl neni vsechno, s takovou muzes jit k black division nebo angels of death... me ale zarazi ta tvoje weapona ... nebejt ty stafky tak bych rek pro ale tohle NE sorry xD este mozna u restaka bych primhouril oci ale ....
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
toho všeho jsem si vědom :Djá jen potřeboval něco za coiny sehnat tak jsem se snažil něco málo do začátku :Dale budiž tedy .. rozhodnutí je na vás :)yo a ještě k tomu skillu.. nemůžu napsat že jsem když mi to někde vyvrátí přeci.. pokud skill je tankovat vše po fl hc, tak teda buďiž.. jsem skill
Hellworms- Anonymní
"mě už poznáte za nick Hellworms za který jsem hrál u ali" - ja vedel ze mi to bylo nejake povedome bohuzel si na podrobnosti nespomenu ale vim ze si byl v guilde :-D, co sa tyka prihlášky može byt proč ne.
Jak už bylo povedene, to že si byl u aliku v guilde neni žadna vyhra teraz :-D. Problem je spíš to že za svoju classu nemáš absolutne žadny eq čiže neni ťa ani jak testnut dohromady a jak si rekel hraješ to dva mesice :-D. Další, ne problem ale spíš male minus jak plus, je to že Elečko teraz momentalne točí velke zakrutene hnede . Jako jestli ťa baví neni problem je to hlavne o zabave, ale za trošičku bugle enha vytočíš o hooo....oooodne víc dmg aj v modrem eq jak za to ele (ve fialovem :-D) a co teraz bylo u R2jky že mneli hafo ranget a zadne melee. Poslende je nedobré to že R2 podla Mallakajovich slov je už plná (by mnela byt :-D). R3jka je zatim v uvahach, mame nejakych adeptú co chceli do guildy ale nedostali sa alebo sa nanich nedostalo misto ale to by ste byli tak 3-4 zatim čiže abych to zhrnul. Teraz určite Proti , neni eq, neni stale misto (jestli si Boosty stale stoji zatim že nechce nabirat ludi bez raid party) a hraš to zatu postavu 2 mesice :-D. Jak bylo nekde napísane "Kdyby se vyskytla sance ... tak te urcite informuji", hodil sem si ťa do friendlistu a až sa budú splášat ludé pripadne na dobrani nejakeho raidu (alt abo tak) počítáme (snad?) stebú, ked budeš mnet eq aspon za JP alebo neco normalné ne fresh lvlup gear.
Inak Mallakai "me ale zarazi ta tvoje weapona" - on len zavidí ze nemože nosit shieldy :-D preto by ich hned kazdemu cpal
Jak už bylo povedene, to že si byl u aliku v guilde neni žadna vyhra teraz :-D. Problem je spíš to že za svoju classu nemáš absolutne žadny eq čiže neni ťa ani jak testnut dohromady a jak si rekel hraješ to dva mesice :-D. Další, ne problem ale spíš male minus jak plus, je to že Elečko teraz momentalne točí velke zakrutene hnede . Jako jestli ťa baví neni problem je to hlavne o zabave, ale za trošičku bugle enha vytočíš o hooo....oooodne víc dmg aj v modrem eq jak za to ele (ve fialovem :-D) a co teraz bylo u R2jky že mneli hafo ranget a zadne melee. Poslende je nedobré to že R2 podla Mallakajovich slov je už plná (by mnela byt :-D). R3jka je zatim v uvahach, mame nejakych adeptú co chceli do guildy ale nedostali sa alebo sa nanich nedostalo misto ale to by ste byli tak 3-4 zatim čiže abych to zhrnul. Teraz určite Proti , neni eq, neni stale misto (jestli si Boosty stale stoji zatim že nechce nabirat ludi bez raid party) a hraš to zatu postavu 2 mesice :-D. Jak bylo nekde napísane "Kdyby se vyskytla sance ... tak te urcite informuji", hodil sem si ťa do friendlistu a až sa budú splášat ludé pripadne na dobrani nejakeho raidu (alt abo tak) počítáme (snad?) stebú, ked budeš mnet eq aspon za JP alebo neco normalné ne fresh lvlup gear.
Inak Mallakai "me ale zarazi ta tvoje weapona" - on len zavidí ze nemože nosit shieldy :-D preto by ich hned kazdemu cpal
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Versatilex pls... 390ilvl 10Kdps Boomkin ... Pls ele shaman op pls
Sappino- Anonymní
SuhlasimSappino napsal:Versatilex pls... 390ilvl 10Kdps Boomkin ... Pls ele shaman op pls
Exiik- Poèet pøíspìvkù : 3
Sappino napsal:Versatilex pls... 390ilvl 10Kdps Boomkin ... Pls ele shaman op pls
I approve of this message
Magikoxik- Poèet pøíspìvkù : 5
Revenage napsal:
Jo reve by nejradsi nacpal stafku i palovi xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
dobrá tedy pojedu to ele a pokusím se to co nejvíc udělat aby to vyhovovalo pro přijetí zatím teda ne, ale později bych se ozval
Hellworms- Anonymní
Tak .... v guilde u ali si byl ... komunikace a skill nebyl problem .. ale to byl war ... a pekne equipnuty ... myslim ze Revenage ti to napsal dost dobre ... a potom co sem to zkouknul vsecko i ja tak musim jen souhlasit ... sam si to napsal dobre .... nic proti ... sam sem ti poradil at to zkusis .. a za zkousku nic nedas :-) .... kazdopadne posnaz se a treba prijde tvoje sance ... GL ... zatim PROTI
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Prozatim .. NEPRIJAT ... CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Prihláška-Il-enha shaman
» Noak-shaman-enha
» Evaan/saman/resto/enha
» Triasko enha/resto Anosko protect/retri
» Tatsuky/Shaman,ele