Rohman/Prot,war
+4
tsatsiky
Polšo
Wildanatin
Labsi
8 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Rohman/Prot,war
1. Nick:Rohman
2. Co hrajes,talenty(link na strom):prot
3. Profese:alchemy herb
4. Předchozí guildy(proč leav?):HoA rozpadla se a GM je ukrajinec
5. Jak dlouho hraješ WoW:4 roky
6. Seš skill?jsem masta skily bugga a volam se hecknuty
7. Proč chceš zrovna k nám?:protoze beze me se neobejdete xD a co 4 grupa a nesnasim labsiho,joranku,srace,boostyho A HLAVNE PANA SORTYHO xD
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):poresime nekdo poradi
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):neuvadim
10. Byl si ToC/TogC:samozrejme
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?hraju jen v noci takze ano
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):4995 prot
13. Něco o sobě:je mi 30 bydlim u mami nemam praci nemam pritelkyni a jsem panic mam rad neposkvrneny 13 holky kourim velbloudy miluju bramborovou kasi a rock and roll
7. Proč chceš zrovna k nám?:protoze beze me se neobejdete xD a co 4 grupa a nesnasim labsiho,joranku,srace,boostyho A HLAVNE PANA SORTYHO xD
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?hraju jen v noci takze ano
13. Něco o sobě:je mi 30 bydlim u mami nemam praci nemam pritelkyni a jsem panic mam rad neposkvrneny 13 holky kourim velbloudy miluju bramborovou kasi a rock and roll
rohman- Anonymní
Re: Rohman/Prot,war
Som za potrebujem schopneho tanka do grupy a rohmana poznam a viem co dokaze DIK
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
PRO je to sice nejvetsi lama co znam ale za tu dobugovanou classu ktera se jmenuje WAR umi ,
+ LABSI potrebuje tanka takze
+ LABSI potrebuje tanka takze
Naposledy upravil Sratnahordu dne Sun Nov 21, 2010 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
rohman
myslím že solídny tank.. prihlaska odflaknuta ale haluzna... minimalne na ten TEST si zaslúži invite som ZA
Naposledy upravil Polso dne Sun Nov 21, 2010 2:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
neco o sobe
ináč to neco o sobe... vidno ze mas zmysel pre humor ale jak to myslíš vážne tak no comment som zvedavy co na to Victia
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Victia ťa spičuje jak psa... btw fakt si z toho netreba robiť piču, normalne si robte piču až keď budete v guilde...
Anonymní- Anonymní
re:
proti to je jak brácha Mougana neříkám že nemá skill ale s touhle přihláškou si di do Bananasov, ale asi tě Labsi zná tak na test, teda až přepíšeš tu přihlášku jinak humor v přihlášce viz polso atd beru, ale tohle mě přijde spíš retardace asi je z kraje jako Gilin západ sk
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
sice hezky ze mas furt humor ale aspon u tohodle nemusis delat kokotiny :D:D ale za protecta to umis a tank je potreba ... mas moje PRo za secky Shadow priesty v guilde
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
rohman napsal:1. Nick:Rohman
No co bych na to asi tak napsal.... .
Rádio Evropa 2 je proti tobě hovno jak jsi chytrej a všechno znáš. Možná si na nás až moc chytrej a mi idioti, když se bez tebe ani neobejdeme.
Takže když pominu tvoje stupidní vtipy, který si asi myslíš že ti zajistěj vstup do Guildy + to že tu nějaké hráče znáš, tak jsi do té přihlášky vlastně nic nenapsal ( minimálně nic srozumitelnýho ). Což asi znamená, že na to spíš nemáš dostatečný IQ. Takže pokud nezvládneš vyplnit přihlášku normalním způsobem, tak nemáš šanci. A abychom předešli trapnejm situacím, tak mi na to neodpisuj žádnej drsnej komentář jak se na nás můžes vys ... a podobně. Proti
Naposledy upravil victia - Officer dne Mon Nov 22, 2010 9:52 am, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Na rohmanovu obranu by som podotkol len tolko ze 2 dni sa pokusat poslat prihlasku a nakoniec sa mi to podari az niekedy v noci na 3 den tak by som bol taky na... ze by som nic rozumnejsie nenapisal... inak victia mozem ta uistit ze hned ked to poslal som ho sprdol ale tak poslana prihlaska sa uz neda vratit s5 ... o.O
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
Labsi napsal:Na rohmanovu obranu by som podotkol len tolko ze 2 dni sa pokusat poslat prihlasku a nakoniec sa mi to podari az niekedy v noci na 3 den tak by som bol taky na... ze by som nic rozumnejsie nenapisal... inak victia mozem ta uistit ze hned ked to poslal som ho sprdol ale tak poslana prihlaska sa uz neda vratit s5 ... o.O
Existuje taková zkratka klavesová jako ctrl + c, nebo na myši kopírovat. Pokud mu to nejde tak to může zkopírovat a poslat později třeba znovu.
Tak ať mi tu nevypráví, že se na nic jiného nezmohl. Je to asi tím Labsi že ho znáte možná jinak, ale to co tam napsal tu neprojde si myslim.
Anonymní- Anonymní
Victi prave ze zname a dost dlouho, sice to je fakt na prdt prihlaska a ti vtipy tam byt nemaji ale i tak to je dobrej war a byl bych rad kdyby tu byl
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Však to není jen na mě, já jsem tu napsal jen svůj názor. Nejsem GuM.
Anonymní- Anonymní
Rohmana poznám dlho z HoA, tankuje lepšie jak Reitor tak snaď môže k nám COME TO US
mame viac moznosti na vyber tak si vyberieme najlebsieho kazdy z vas bude testnuty a uvydime ktoremu to pojde najlebsie tak by sme ho vzaly do party 3 ako nahradu za draqeho
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
re:
no nic deš k nám na TEST, protože kluci z HOA tě znaj a zaručili se za tebe asi to posereš utrhnem ti oříšky ve středu tě hned zkusíme 18:00 pokuď máš čas.. CLOSED
-jinak přihlášku si novou napsal smazal jsem to nebudeme to řešit 2x
-jinak přihlášku si novou napsal smazal jsem to nebudeme to řešit 2x
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Similar topics
» Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /
» Holy/Disco
» Grimskin,paladin,retri/prot
» Moki/War,prot
» Moki-Prot war/PvP arms
» Holy/Disco
» Grimskin,paladin,retri/prot
» Moki/War,prot