I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /

+2
Wildanatin
Boosty
6 posters

Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /

Příspěvek  Crudelys Wed Dec 22, 2010 10:40 pm

1. Nick:Crudelys
2. Co hrajes,talenty(link na strom):Holy /pvp+pve/ , retro /pvp+pve/ ,prot /pve a pvp 4 fun /
3. Profese:BS full ( bez toc veci) + mining full
4. Předchozí guildy(proč leav?):HIDDEN OF MADNES zastupce. HoA úpadek snahy sklada - neleavnul Guilda se zrrusila
5. Jak dlouho hraješ WoW:5 let celou dobu za paladina. Je to dlouho ale nedelam chytraka Smile
6. Seš skill?: Snazim se Very Happy ne tezko je soudit sam sebe ale v toc 10/25 se umistuju na prvnich mistech v healu coz je na paladina bez plosnejch healu dobry Smile ale par lidi od vas me zna tak i oni neco urcite reknou Smile
7. Proč chceš zrovna k nám?:Protoze dostat se k vam je velkou sanci stat se lepsim , nabrat skill, pokecat s lidma co maj brain a stat se clenem jedny z nejlepsich guild na anthorce Smile (jo a chyby mi rohman Very Happy )
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mam pouzivam vse funguje jak ma Smile
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):v březnu 20
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10/25 togc 10 a casko koukam Rohmanovi pres rameno jak raidite Very Happy
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodin? : pocitam s tim, bydli jen s pritelkini a ta je zvikla na nocni hrani Very Happy
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):-holy pve 4851 ( mam jen low trinkety az dofarmim budu mit pres 5K )
13. Něco o sobě: Uz pracuju jsem vyucenej kadernik Very Happy . jsem teamovej hrac a mam rad srandu a pratelsky teamovy lidi. nemam rad povisovani a nevadi mi sliset kritiku a rady skusenejsich Smile
Dalsi otazky dystak zodpovim Ingame nebo tu Smile dik za odpoved

Crudelys
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty Re: Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /

Příspěvek  Boosty Wed Dec 22, 2010 10:44 pm

Pekna prihlaska premyslel jsi co tam napises Smile ne jak jini co tam vyblijou co muzou ..... nvm jak se to vyresi s mistem na Raidy ale sem Pro kdyz by jsi mel motivaci urcite by ses dobre predvedl ...... Ts mas zrovna nanem spolu kecame a za H pala t umis PRO
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty Re: Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /

Příspěvek  Wildanatin Wed Dec 22, 2010 11:17 pm

no ja nwm rohman na tebe porad nadava a nema te rad Very Happy
ale za Hpalu docela umis ale nwm kam te dat :-/
PRO
ale pochybuju ze ses tet nekam dostanes hned sou tady 3 party a 4 zatim neni ale je moznost chodit s altama...
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Dec 22, 2010 11:49 pm

Prihláška pekná, vyzeráš v pohode, ale zatial som Proti!

Navrhujem pozastaviť všetky prijímania dokial sa nevyriesia ludia v guilde, ktory este nemaju pravidelne miesto a az potom by som zas otvoril nabor.

Mysterious

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Thu Dec 23, 2010 12:14 am

paladinov je zatim dost a v parte 4 bude fory +ten novy tak si budes moc vyberat tak si nchaj otvorene dvierka Very Happy
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  anilihator Thu Dec 23, 2010 1:01 am

COME TO US!
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty Pala

Příspěvek  tsatsiky2 Thu Dec 23, 2010 2:27 am

proti
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty Rohman

Příspěvek  rohman Thu Dec 23, 2010 5:40 am

tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim

rohman

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Thu Dec 23, 2010 5:45 am

rohman napsal:tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim

Hpalachy mame : Conclusion , ED, Wierbowsky a mozna sem este nekoho zapomel Very Happy
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty Rohman

Příspěvek  rohman Thu Dec 23, 2010 7:41 am

Sratnahordu napsal:
rohman napsal:tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim

Hpalachy mame : Conclusion , ED, Wierbowsky a mozna sem este nekoho zapomel Very Happy

kdyt rikam,se uvidi no .)

rohman

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Thu Dec 23, 2010 10:28 pm

rohman napsal:
Sratnahordu napsal:

kdyt rikam,se uvidi no .)

je to škoda ale nemá se kam vejít za prot nebo holy.. buď ON nebo Wierbowsky vyberte si..
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ / Empty re

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 24, 2010 10:51 am

neviete koho zobrat? tak ich postavte pred dummyho a vacsie dps ide do g a hotovo

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sat Dec 25, 2010 10:08 am

Prijat ..... ale zatím bez stáleho místa na 10raidy pokud stim neni problem napis si : Boosty , LAbsi , Sratnahordu , Tsatsiky o inv CLOSED
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: