Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /
+2
Wildanatin
Boosty
6 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /
1. Nick:Crudelys
2. Co hrajes,talenty(link na strom):Holy /pvp+pve/ , retro /pvp+pve/ ,prot /pve a pvp 4 fun /
3. Profese:BS full ( bez toc veci) + mining full
4. Předchozí guildy(proč leav?):HIDDEN OF MADNES zastupce. HoA úpadek snahy sklada - neleavnul Guilda se zrrusila
5. Jak dlouho hraješ WoW:5 let celou dobu za paladina. Je to dlouho ale nedelam chytraka
6. Seš skill?: Snazim se ne tezko je soudit sam sebe ale v toc 10/25 se umistuju na prvnich mistech v healu coz je na paladina bez plosnejch healu dobry ale par lidi od vas me zna tak i oni neco urcite reknou
7. Proč chceš zrovna k nám?:Protoze dostat se k vam je velkou sanci stat se lepsim , nabrat skill, pokecat s lidma co maj brain a stat se clenem jedny z nejlepsich guild na anthorce (jo a chyby mi rohman )
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mam pouzivam vse funguje jak ma
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):v březnu 20
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10/25 togc 10 a casko koukam Rohmanovi pres rameno jak raidite
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodin? : pocitam s tim, bydli jen s pritelkini a ta je zvikla na nocni hrani
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):-holy pve 4851 ( mam jen low trinkety az dofarmim budu mit pres 5K )
13. Něco o sobě: Uz pracuju jsem vyucenej kadernik . jsem teamovej hrac a mam rad srandu a pratelsky teamovy lidi. nemam rad povisovani a nevadi mi sliset kritiku a rady skusenejsich
Dalsi otazky dystak zodpovim Ingame nebo tu dik za odpoved
2. Co hrajes,talenty(link na strom):Holy /pvp+pve/ , retro /pvp+pve/ ,prot /pve a pvp 4 fun /
3. Profese:BS full ( bez toc veci) + mining full
4. Předchozí guildy(proč leav?):HIDDEN OF MADNES zastupce. HoA úpadek snahy sklada - neleavnul Guilda se zrrusila
5. Jak dlouho hraješ WoW:5 let celou dobu za paladina. Je to dlouho ale nedelam chytraka
6. Seš skill?: Snazim se ne tezko je soudit sam sebe ale v toc 10/25 se umistuju na prvnich mistech v healu coz je na paladina bez plosnejch healu dobry ale par lidi od vas me zna tak i oni neco urcite reknou
7. Proč chceš zrovna k nám?:Protoze dostat se k vam je velkou sanci stat se lepsim , nabrat skill, pokecat s lidma co maj brain a stat se clenem jedny z nejlepsich guild na anthorce (jo a chyby mi rohman )
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mam pouzivam vse funguje jak ma
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):v březnu 20
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10/25 togc 10 a casko koukam Rohmanovi pres rameno jak raidite
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodin? : pocitam s tim, bydli jen s pritelkini a ta je zvikla na nocni hrani
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):-holy pve 4851 ( mam jen low trinkety az dofarmim budu mit pres 5K )
13. Něco o sobě: Uz pracuju jsem vyucenej kadernik . jsem teamovej hrac a mam rad srandu a pratelsky teamovy lidi. nemam rad povisovani a nevadi mi sliset kritiku a rady skusenejsich
Dalsi otazky dystak zodpovim Ingame nebo tu dik za odpoved
Crudelys- Anonymní
Re: Crudelys / PALADIN HOLY / RETRO / I PROT LOW EQ /
Pekna prihlaska premyslel jsi co tam napises ne jak jini co tam vyblijou co muzou ..... nvm jak se to vyresi s mistem na Raidy ale sem Pro kdyz by jsi mel motivaci urcite by ses dobre predvedl ...... Ts mas zrovna nanem spolu kecame a za H pala t umis PRO
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
no ja nwm rohman na tebe porad nadava a nema te rad
ale za Hpalu docela umis ale nwm kam te dat :-/
PRO
ale pochybuju ze ses tet nekam dostanes hned sou tady 3 party a 4 zatim neni ale je moznost chodit s altama...
ale za Hpalu docela umis ale nwm kam te dat :-/
PRO
ale pochybuju ze ses tet nekam dostanes hned sou tady 3 party a 4 zatim neni ale je moznost chodit s altama...
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Prihláška pekná, vyzeráš v pohode, ale zatial som Proti!
Navrhujem pozastaviť všetky prijímania dokial sa nevyriesia ludia v guilde, ktory este nemaju pravidelne miesto a az potom by som zas otvoril nabor.
Mysterious
Navrhujem pozastaviť všetky prijímania dokial sa nevyriesia ludia v guilde, ktory este nemaju pravidelne miesto a az potom by som zas otvoril nabor.
Mysterious
Anonymní- Anonymní
paladinov je zatim dost a v parte 4 bude fory +ten novy tak si budes moc vyberat tak si nchaj otvorene dvierka
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Rohman
tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim
rohman- Poèet pøíspìvkù : 9
rohman napsal:tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim
Hpalachy mame : Conclusion , ED, Wierbowsky a mozna sem este nekoho zapomel
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Rohman
Sratnahordu napsal:rohman napsal:tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim
kdyt rikam,se uvidi no .)
rohman- Poèet pøíspìvkù : 9
re:
rohman napsal:Sratnahordu napsal:rohman napsal:tento clovek mi healoval kazdy tocko ve stary guilde a ma IQ za holy to umi zna kazdy spell jsem PRO nevim ale jak to bude je tu dost palachu ale holy mame jen 2 tusim
kdyt rikam,se uvidi no .)
je to škoda ale nemá se kam vejít za prot nebo holy.. buď ON nebo Wierbowsky vyberte si..
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Prijat ..... ale zatím bez stáleho místa na 10raidy pokud stim neni problem napis si : Boosty , LAbsi , Sratnahordu , Tsatsiky o inv CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
» Grimskin,paladin,retri/prot
» Wiersbowski/Paladin/holy
» Maerla/Pala/holy/prot/
» Retri,holy,prot pala
» Grimskin,paladin,retri/prot
» Wiersbowski/Paladin/holy
» Maerla/Pala/holy/prot/
» Retri,holy,prot pala