Prihlaška lupitka :D
+9
ANdikk
Rawer
Jingles
Daive
Tamuel
Bubjak
Boosty
Asuron
rohman
13 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Prihlaška lupitka :D
1. Nick:Lupita
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Demonology/ Hybrid
3. Profese:Jwc /Insc
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):lionmane po doexpeni som sla do Tumulus egsiguo ktore preslo do LMYC ktore sa rozpadlo tak som sla do OS
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):cca 3 roky
6. Seš skill? jasne som skilla ..a to som zena kratke prsty mam ..klikerka niesom
7. Proč chceš zrovna k nám?:Lebo mi nic ine neostava
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:jasne vsetko mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): takmer 22
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): co anthorka dala
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:ano som toho schopna
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):6050 full pve
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: som zena do voza i do koca
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): Demonology/ Hybrid
3. Profese:Jwc /Insc
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):lionmane po doexpeni som sla do Tumulus egsiguo ktore preslo do LMYC ktore sa rozpadlo tak som sla do OS
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):cca 3 roky
6. Seš skill? jasne som skilla ..a to som zena kratke prsty mam ..klikerka niesom
7. Proč chceš zrovna k nám?:Lebo mi nic ine neostava
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:jasne vsetko mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): takmer 22
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): co anthorka dala
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:ano som toho schopna
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):6050 full pve
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: som zena do voza i do koca
Lupitka- Anonymní
Rohman
1x ano a 2x sladka pusa (jestli je potreba lock proc ne)
rohman- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: Prihlaška lupitka :D
ten siedmy bod vyznieva tak neštastne síce sme teraz prijali jedného locka ale ako to tak vyzerá tak nieje tak aktívny ako by sme potrebovali.. moj hlas je Za na test.
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Asuron napsal:ten siedmy bod vyznieva tak neštastne síce sme teraz prijali jedného locka ale ako to tak vyzerá tak nieje tak aktívny ako by sme potrebovali.. moj hlas je Za na test.
uplne s celym souhlasim ... .-) taky Pro Test
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
no prihlaska trochu odflaknuta ale Pre na test
Bubjak- Poèet pøíspìvkù : 36
PRE test si zasluzi!
Daive- Poèet pøíspìvkù : 21
RE:
Pohovor na TS som pocul, prihlaska je sice strucna ale obsahuje co ma, a miesto pre aktivneho locka mame , takze somZA.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
asi PRE aj bez testu by som ta bral ale ja o tom nerozhodujem
Rawer- Poèet pøíspìvkù : 7
tvl guilda plna nadrzancov ... podla mna by ju maly testnut anicka a peta ... ne tyto nadrzanci ale som PRE mal som tu čest ist stebou icc 10 a bolo to dost fajn
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Ani neviete ako vyzera a hned vam stoja tvl . Prihlaska nic moc , inak preco si idisla z OS ? A k tomu , ze nic ine neostava , to znie ako keby sme boli ty posledny... Z prihlasky mi nieje jasne , ci to u nas myslis vazne . A nakoniec , myslim , ze sme aktualne sebestacny a nikoho nepotrebujeme.Johny a Unstaßle rulez ! Popravde uz som mal napisane proti , ale zase mi tu bude kazdy nadavam do homosexualov , takze neutral
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
ED TY HoMoSeXuAl !
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
napisala som ze mi nic ine neostava pretoze som ordo leavla, ludi z chol a enli nemusim jedina dobra guilda do ktorej by som chcela ist ste vy a myslim to vazne pretoze ste dobre zohrany kolektiv nechyba vam skill,brain a vsetko ostatne co k tomu patri...dovod preco som leavla OS je stav guildy..uz som o tom na ts rozpravala nechce sa mi to tu rozoberat...budem velmi rada ked ma vezmete...a ak ma niekto nieco proti mne tak piste nemusite ma setrit pre to ze som zena
Lupitka- Anonymní
Ja uplne suhlasim s Andom, dievca a v priebehu dna kopa komentarov a drviva vacsina je pre... Som zvedava co by ste napisali keby to bol chalan. Vzal sa Frfel a zatial nemyslim ze mal vela prilezitosti sa ukazat vid nasa 10 ICC ktora sa opat nesla, dala by som mu sancu sa prejavit a az potom by som uvazovala o prijati dalsieho locka. A taktiez prihlaska ma nijak zvlast neoslnila a ten dovod ist do guildy ani nekomentujem, myslim ze ked ma niekto zaujem o guildu tak si da aspon trosicku zalezat, minimalne aspon normalne odpovedat na otazky. Ale ja nie som offic ani gum takze ak ju chcete vziat je to na vas.
Aalyiah- Poèet pøíspìvkù : 8
ZA ... Už mi raz pisala že by mala záujem.. nejsom proti.. neni to TOP DPS lock ale určite bude na ňu spolah a trochu osvieži ten náš kolektív
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Tak mužský pud nezaprešAalyiah napsal:Ja uplne suhlasim s Andom, dievca a v priebehu dna kopa komentarov a drviva vacsina je pre
Každopádne čo sa frfela týče tak neviem...čo je v guilde sme šli 2 10ky a 2 25ky a v ani jednej som ho nevidel..však uvidíme ako sa to s ním ešte vyvrbí každopádne ohladom tej prihlášky máš pravdu ale boli tu aj horšie
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Similar topics
» prihlaska............
» Prihlaska.
» Přihláška K vám do guildy CZ/SK
» Hades/Hunt/MM
» Spoted/DK/frost(tank)
» Prihlaska.
» Přihláška K vám do guildy CZ/SK
» Hades/Hunt/MM
» Spoted/DK/frost(tank)
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny