I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moki/War,prot

5 posters

Goto down

Moki/War,prot Empty Moki/War,prot

Příspěvek  Moki Mon Nov 22, 2010 6:02 am

1. Nick:Moki :DD ja viem strasny nick Razz sam by som is ho nedal
2. Co hrajes,talenty(link na strom):takze som Prot warrior 4800+ GS ale to len preto ze mam shield z Cos HC :/ nemam stastie ale keby padne shield z toc 10/25 mam 4900+ GS
3. Profese:takze mam Full mining a Blacksmithing (par receptov z toc) Very Happy vlastne 1 Razz
4. Předchozí guildy(proč leav?):tak predchodzia guilda Hoa Dôvod-rozpad proste Gumko presiel na ofik a us par tyzdnov sa o to srarali len ludia ako sratnahordu boosty labsi ktory to tam celkom drzali ale 20 online stoho parl udi na toc 10 sa to uz nezachranilo
5. Jak dlouho hraješ WoW:wow hram asi tak 2 roky od kedy som omylom vymazal postavu na D2 cez Battle net a dostal som strasne nervy Very Happy tak od nervov som zacal hrat wow a teraz am este vacie nervy Very Happy
6. Seš skill?- tak zoberte na susku a posudte sami Very Happy
7. Proč chceš zrovna k nám?:zrovna k vam chem prave preto ze ste jedna z top pve guild rad by som mal party na toc10/25 popripade togc 10 i ked viem ze na to treba cas aby ste si ma vyskusali a z HOa sem preslo strasne vela fajn udi
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Už ho mám aj Vnt,skype ts2
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17 s raidovnaim neni problem Smile
10. Byl si ToC/TogC: Mám za sebou odtakované toc10/25 aj togc 10 ale nie cely
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?neni problem kedykolvekp oviete
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): takze asko som uz hore uvideol 4800+ ale jeden hsield spravi skoro 125 GS takze dufam ze mi apdne Smile
13. Něco o sobě: Very Happy Very Happy SOm normálny chalan s normalnymi problemami ( ako dat rating vyssie dropnut item) : D ale nie hlavne si rad pokecam nielen o wow ale aj o zivote hlavne sa rad rozpravam Smile

Moki
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moki/War,prot Empty Re: Moki/War,prot

Příspěvek  Anonymní Mon Nov 22, 2010 6:17 am

Boha, zkoušel jsi se podívat na svoji gramatiku? Za každou větou Very Happy, Razz jako by to bylo to nejvtipnější co jsi kdy psal. Nezajímá mě GS který můžeš mít, " když to padne ", ale jaký máš právě teď. Warra berem max jednoho a hlásíte se tři. Prozatím Proti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Nov 22, 2010 6:23 am

Chcel som mu tiež napísať ohladom gramatiky... Pravdu povediac, hlásia sa sem možno aj lepší prot warovia ako ty, takže sa netreba diviť ak nedostaneš šancu...Zatial na 35% hej, podľa toho, ako to dopadne pri ostatných prihláškach...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Nov 22, 2010 6:41 am

prihlaska az na gramatiku pekna ..... dekuji na uctu ale asi to neprojde promin ste 3 protove a vyhraje jen 1 a vypada to a rohmana .) Question proto musim dat PROTI promin
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Mon Nov 22, 2010 6:42 am

promin ale vzal bych radci Rohmana protoze ho znam dil uz od progresu ULD PROTI
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Mon Nov 22, 2010 6:42 am

berieme najlebsieho tak sa snaz
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Nov 22, 2010 7:47 am

Mhm... sa mi zdalo ze si mi akysi povedomy a uz viem aj odkial: https://incoming.darkbb.com/prihlasky-f3/moki-prot-war-pvp-arms-t44.htm myslim ze ked uz vtedy si neuspel tak teraz o moc lepsie sance nevidim

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Nov 22, 2010 9:40 am

z hecu som za Smile je ukecany to sa mi paci Very Happy XD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moki/War,prot Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Mon Nov 22, 2010 10:39 am

z těch 3 Waru z tebe de největší nadšení pro raidování a také je vidět že o to místo main tanka máš zájem hafo... pravopis neřeším každej není machr na jazyk lol! u mě máš PRO ale stejně to bude Labsi/And to sou tyco si nejspíš rozhodnou koho si naberou(teda pokuď mě nenaserou) jako main tanka do party3 tím pádem počítám že bude tankovat také TOGC25 časem...
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Mon Nov 22, 2010 7:16 pm

jedina sanca ako sa sme dostanes jedine ze si zlozis svoju vlastnu toc 10 a togc 10 inac to realne nevidim a napisete vsetci 10 prihlasku inac som PROTI

hawk
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moki Mon Nov 22, 2010 10:17 pm

to znamená že si mám najsť ďaľších 9 ľudí aňna vlastnú toc 10 ? čiže to znamená že neni u vás ani jeden volný človek na ďaľšiu toc 10?? alebo niekde kde je treba tank?? tak teda sa pokúsim zverbovať nejakýh ľudí dfam že sa mi to podarí

Moki
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moki/War,prot Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Tue Nov 23, 2010 3:02 am

no je volnejch cca 6lidí.. + alti by partu dali na 100%.. jenže de o to že nevím kdo by mohl leadrovat 4partu.. sme rádi že jsme začali zvládat všechny 3party.. časem to tak bude pokuď se najde leader!
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moki Tue Nov 23, 2010 8:51 am

a je ten z vašich altov ???? alebo ja ? veď podla mna jeden leader sa nájde

Moki
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moki/War,prot Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Tue Nov 23, 2010 8:55 am

no jelikož jsem dnes slyšel na Rohmana ošklivé zvěsti možná nepravdivé zítra si připrav ts3 zajdeš s náma toc25 a uvidíme jak válíš lol! 17:45 in-game cuz.
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Moki Tue Nov 23, 2010 9:00 pm

Ako In-game zrejme budem ale nevidím to dobre Neutral prtože mam prijeb,,,, net am aňm limit 6iga a am si stiahol 5 giga za 15 dni ciže teraz hraám z 3-28K latency ale piatok sami to resetn a malo byo by normálne takže nemohol by som piatok-sobotu-nedeľu togc 10 ? ako stalo a m to 2 mesiace o sebe ale uš som začal po tom pátretť a vypal som všetka aktualizácie ciže uš by sa to nemalo stať

Moki
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Nov 24, 2010 1:55 am

moki moki ..... test na togc 10 ? to neni dobrej napad .) a pis trosku abych to mohl precist se v prvim radku vubec nevyznam Very Happy
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Wed Nov 24, 2010 3:04 am

boosty jen jestli to nebude tebou ja to prectu Very Happy,
tak jestli te LABSI/AND vemou na zkousku na TOGC to je jen na nich Very Happy
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Nov 24, 2010 3:59 am

Moki napsal:Ako In-game zrejme budem ale nevidím to dobre Neutral prtože mam prijeb,,,, net am aňm limit 6iga a am si stiahol 5 giga za 15 dni ciže teraz hraám z 3-28K latency ale piatok sami to resetn a malo byo by normálne takže nemohol by som piatok-sobotu-nedeľu togc 10 ? ako stalo a m to 2 mesiace o sebe ale uš som začal po tom pátretť a vypal som všetka aktualizácie ciže uš by sa to nemalo stať

Nezlob se na mě, ale píšeš jak absolutní retard. A nejsem si jistej jestli za to vůbec stojí tě zkoušet někde.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Moki/War,prot Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Wed Nov 24, 2010 4:01 am

ten net mě dostal NEPŘIJAT CLOSED nemá to cenu dál řešit
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content