Moki/War,prot
5 posters
Strana 1 z 1
Moki/War,prot
1. Nick:Moki :DD ja viem strasny nick sam by som is ho nedal
2. Co hrajes,talenty(link na strom):takze som Prot warrior 4800+ GS ale to len preto ze mam shield z Cos HC :/ nemam stastie ale keby padne shield z toc 10/25 mam 4900+ GS
3. Profese:takze mam Full mining a Blacksmithing (par receptov z toc) vlastne 1
4. Předchozí guildy(proč leav?):tak predchodzia guilda Hoa Dôvod-rozpad proste Gumko presiel na ofik a us par tyzdnov sa o to srarali len ludia ako sratnahordu boosty labsi ktory to tam celkom drzali ale 20 online stoho parl udi na toc 10 sa to uz nezachranilo
5. Jak dlouho hraješ WoW:wow hram asi tak 2 roky od kedy som omylom vymazal postavu na D2 cez Battle net a dostal som strasne nervy tak od nervov som zacal hrat wow a teraz am este vacie nervy
6. Seš skill?- tak zoberte na susku a posudte sami
7. Proč chceš zrovna k nám?:zrovna k vam chem prave preto ze ste jedna z top pve guild rad by som mal party na toc10/25 popripade togc 10 i ked viem ze na to treba cas aby ste si ma vyskusali a z HOa sem preslo strasne vela fajn udi
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Už ho mám aj Vnt,skype ts2
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17 s raidovnaim neni problem
10. Byl si ToC/TogC: Mám za sebou odtakované toc10/25 aj togc 10 ale nie cely
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?neni problem kedykolvekp oviete
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): takze asko som uz hore uvideol 4800+ ale jeden hsield spravi skoro 125 GS takze dufam ze mi apdne
13. Něco o sobě: SOm normálny chalan s normalnymi problemami ( ako dat rating vyssie dropnut item) : D ale nie hlavne si rad pokecam nielen o wow ale aj o zivote hlavne sa rad rozpravam
2. Co hrajes,talenty(link na strom):takze som Prot warrior 4800+ GS ale to len preto ze mam shield z Cos HC :/ nemam stastie ale keby padne shield z toc 10/25 mam 4900+ GS
3. Profese:takze mam Full mining a Blacksmithing (par receptov z toc) vlastne 1
4. Předchozí guildy(proč leav?):tak predchodzia guilda Hoa Dôvod-rozpad proste Gumko presiel na ofik a us par tyzdnov sa o to srarali len ludia ako sratnahordu boosty labsi ktory to tam celkom drzali ale 20 online stoho parl udi na toc 10 sa to uz nezachranilo
5. Jak dlouho hraješ WoW:wow hram asi tak 2 roky od kedy som omylom vymazal postavu na D2 cez Battle net a dostal som strasne nervy tak od nervov som zacal hrat wow a teraz am este vacie nervy
6. Seš skill?- tak zoberte na susku a posudte sami
7. Proč chceš zrovna k nám?:zrovna k vam chem prave preto ze ste jedna z top pve guild rad by som mal party na toc10/25 popripade togc 10 i ked viem ze na to treba cas aby ste si ma vyskusali a z HOa sem preslo strasne vela fajn udi
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Už ho mám aj Vnt,skype ts2
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):17 s raidovnaim neni problem
10. Byl si ToC/TogC: Mám za sebou odtakované toc10/25 aj togc 10 ale nie cely
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?neni problem kedykolvekp oviete
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): takze asko som uz hore uvideol 4800+ ale jeden hsield spravi skoro 125 GS takze dufam ze mi apdne
13. Něco o sobě: SOm normálny chalan s normalnymi problemami ( ako dat rating vyssie dropnut item) : D ale nie hlavne si rad pokecam nielen o wow ale aj o zivote hlavne sa rad rozpravam
Moki- Anonymní
Re: Moki/War,prot
Boha, zkoušel jsi se podívat na svoji gramatiku? Za každou větou , jako by to bylo to nejvtipnější co jsi kdy psal. Nezajímá mě GS který můžeš mít, " když to padne ", ale jaký máš právě teď. Warra berem max jednoho a hlásíte se tři. Prozatím Proti.
Anonymní- Anonymní
Chcel som mu tiež napísať ohladom gramatiky... Pravdu povediac, hlásia sa sem možno aj lepší prot warovia ako ty, takže sa netreba diviť ak nedostaneš šancu...Zatial na 35% hej, podľa toho, ako to dopadne pri ostatných prihláškach...
Anonymní- Anonymní
prihlaska az na gramatiku pekna ..... dekuji na uctu ale asi to neprojde promin ste 3 protove a vyhraje jen 1 a vypada to a rohmana .) proto musim dat PROTI promin
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
promin ale vzal bych radci Rohmana protoze ho znam dil uz od progresu ULD PROTI
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
berieme najlebsieho tak sa snaz
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Mhm... sa mi zdalo ze si mi akysi povedomy a uz viem aj odkial: https://incoming.darkbb.com/prihlasky-f3/moki-prot-war-pvp-arms-t44.htm myslim ze ked uz vtedy si neuspel tak teraz o moc lepsie sance nevidim
Anonymní- Anonymní
re:
z těch 3 Waru z tebe de největší nadšení pro raidování a také je vidět že o to místo main tanka máš zájem hafo... pravopis neřeším každej není machr na jazyk u mě máš PRO ale stejně to bude Labsi/And to sou tyco si nejspíš rozhodnou koho si naberou(teda pokuď mě nenaserou) jako main tanka do party3 tím pádem počítám že bude tankovat také TOGC25 časem...
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
jedina sanca ako sa sme dostanes jedine ze si zlozis svoju vlastnu toc 10 a togc 10 inac to realne nevidim a napisete vsetci 10 prihlasku inac som PROTI
hawk
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
to znamená že si mám najsť ďaľších 9 ľudí aňna vlastnú toc 10 ? čiže to znamená že neni u vás ani jeden volný človek na ďaľšiu toc 10?? alebo niekde kde je treba tank?? tak teda sa pokúsim zverbovať nejakýh ľudí dfam že sa mi to podarí
Moki- Anonymní
re:
no je volnejch cca 6lidí.. + alti by partu dali na 100%.. jenže de o to že nevím kdo by mohl leadrovat 4partu.. sme rádi že jsme začali zvládat všechny 3party.. časem to tak bude pokuď se najde leader!
a je ten z vašich altov ???? alebo ja ? veď podla mna jeden leader sa nájde
Moki- Anonymní
re:
no jelikož jsem dnes slyšel na Rohmana ošklivé zvěsti možná nepravdivé zítra si připrav ts3 zajdeš s náma toc25 a uvidíme jak válíš 17:45 in-game cuz.
Ako In-game zrejme budem ale nevidím to dobre prtože mam prijeb,,,, net am aňm limit 6iga a am si stiahol 5 giga za 15 dni ciže teraz hraám z 3-28K latency ale piatok sami to resetn a malo byo by normálne takže nemohol by som piatok-sobotu-nedeľu togc 10 ? ako stalo a m to 2 mesiace o sebe ale uš som začal po tom pátretť a vypal som všetka aktualizácie ciže uš by sa to nemalo stať
Moki- Anonymní
moki moki ..... test na togc 10 ? to neni dobrej napad .) a pis trosku abych to mohl precist se v prvim radku vubec nevyznam
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
boosty jen jestli to nebude tebou ja to prectu ,
tak jestli te LABSI/AND vemou na zkousku na TOGC to je jen na nich
tak jestli te LABSI/AND vemou na zkousku na TOGC to je jen na nich
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Moki napsal:Ako In-game zrejme budem ale nevidím to dobre prtože mam prijeb,,,, net am aňm limit 6iga a am si stiahol 5 giga za 15 dni ciže teraz hraám z 3-28K latency ale piatok sami to resetn a malo byo by normálne takže nemohol by som piatok-sobotu-nedeľu togc 10 ? ako stalo a m to 2 mesiace o sebe ale uš som začal po tom pátretť a vypal som všetka aktualizácie ciže uš by sa to nemalo stať
Nezlob se na mě, ale píšeš jak absolutní retard. A nejsem si jistej jestli za to vůbec stojí tě zkoušet někde.
Anonymní- Anonymní
re:
ten net mě dostal NEPŘIJAT CLOSED nemá to cenu dál řešit
Similar topics
» Moki-Prot war/PvP arms
» Maerla/Pala/holy/prot/
» Shadowblocke Prot/Furi
» Prot Pala - Tauren
» Deadwarrior/warrior/Prot,Fury
» Maerla/Pala/holy/prot/
» Shadowblocke Prot/Furi