Elles/druid/resto
+2
Boosty
Asuron
6 posters
Strana 1 z 1
Elles/druid/resto
1. Nick:Elles
2. Co hraješ,talenty(link na strom): resto a zbieram eq na balance.
3. Profese:lw/skinn
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):The Power of Nightmares,Vanguards of Illidan,LFG legionars,-odišiel som preto lebo sa bud guilda rozpadla alebo sa nechodili žiadne raidy.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):wow hram asi 2 roky a za resto druida asi 9 mesiacov
6. Seš skill? nenamýšlam si o sebe že som najlepší ale myslím si že som dobrý hráč ved posúdite sami.
7. Proč chceš zrovna k nám?: počul som o vašej guilde že je fakt dobrá že daváte stále raidy.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám stiahnute a mám aj mikrak.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):mám 15+ a rád raidím až do noci ked sa dá.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): NAXX,TOC10/25,TOGC10,Ulduar
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: ked sa dá a nemám niečo fakt doležité vždy dojdem.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):5145GS v PVE a 5262GS v PVP
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mám 15 rokov. Bývam v okolí Prievidze.Vo svojom volnom čase rád chodím von so svojím psom alebo bicyklujem a samozrejme hrám wow.
2. Co hraješ,talenty(link na strom): resto a zbieram eq na balance.
3. Profese:lw/skinn
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):The Power of Nightmares,Vanguards of Illidan,LFG legionars,-odišiel som preto lebo sa bud guilda rozpadla alebo sa nechodili žiadne raidy.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):wow hram asi 2 roky a za resto druida asi 9 mesiacov
6. Seš skill? nenamýšlam si o sebe že som najlepší ale myslím si že som dobrý hráč ved posúdite sami.
7. Proč chceš zrovna k nám?: počul som o vašej guilde že je fakt dobrá že daváte stále raidy.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám stiahnute a mám aj mikrak.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):mám 15+ a rád raidím až do noci ked sa dá.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): NAXX,TOC10/25,TOGC10,Ulduar
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: ked sa dá a nemám niečo fakt doležité vždy dojdem.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):5145GS v PVE a 5262GS v PVP
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mám 15 rokov. Bývam v okolí Prievidze.Vo svojom volnom čase rád chodím von so svojím psom alebo bicyklujem a samozrejme hrám wow.
Elles/- Anonymní
Re: Elles/druid/resto
ak máš peknú staršiu sestru tak som za
nie teraz vážne...restodruid by sa hodil do 4.party...tak si počkaj na vyjadrenie ich leadera
nie teraz vážne...restodruid by sa hodil do 4.party...tak si počkaj na vyjadrenie ich leadera
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
do party 4 by se hodil r druid at se vjadri pumpales :-) jinak PRO
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
no neznam te a slysim o tobe prvne ale kdyz 4 parta potrebuje heal tak PRO NA TEST
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
no treba mi resto druida urcite ... na test som PRE
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
Pokial sa neosvedcis pre pumpu parta 4 .... tak proti... resto druidov je dost a hlawne u altovskych raid....
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
ono ja mam teraz v stalej parte resto druida ale je to alt cize preto radsej niekoho noveho treba no nie ? ale budem mat vysoke ocakavania takze drzim palce
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
vek 15 rokov mi pride malo aj ked mame ze primame 15+nvm sak uvydime .... ako spominal jonicek ... tvoje prijatie sa odzrkadly na tom aku mas peknu sestru ..... som PRE - Proti- podla testu
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Do 4 party z tychto 2 prihlasenych by som radsej zobral Kibara lebo mi jeho nick aspon nieco vravi. O tomto nemam ani potuchy.
Anonymní- Anonymní
Spise vemem Kibara sry a Gl NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Bigtits-resto druid
» tekva/druid/resto/feral
» Kibar/Druid/Resto
» Naikon/druid/balance/resto
» Labsi, Druid, Resto
» tekva/druid/resto/feral