Kibar/Druid/Resto
+4
Labsi
Pumpales
Polšo
Wildanatin
8 posters
Strana 1 z 1
Kibar/Druid/Resto
1) Kibar
2) Resto PvP i PvE
3) LW a Skin. ( bohužel zatím low )
4) já byl v mnoho guildách.. Codename IRE ( bohužel čistě pvp ), Loch modan yacht club ( kick me za malou účast na PvE pač sem měl low PvE EQ, a hlavně bych stejnak odešel kvuli demenci leadera )
5) 3 roky - ( 2 roky druida )
6) to se těžce říká.. uplně skill nejsem ale druidovy hodně rozumím. a jinak porovnání jestli je člověk skill je na ostatních lidí a ne na jedinci který o sobě tvrdí že je skill..
7) k vám bych chtěl proto, že jste jedna z nejlepší guild na serveru a znám od vás pár lidí.
Ts, TS3, VNT, skype. vše mám co je potřeba. mikrofon taktéž.
9 ) je mi 17
10) vše krom ICC
11) jak v týdnu tak v neděli jsem schopen..
12) moje PvP je 5800+ a PvE 5300
13) Tak jsem 17ti letej kluk, co chodí na střední školu, moc se neučí a trávý zbytečný čas na wow místo aby lítal za holkama xD.. jinak nvm co bych o sobě řekl... jedině kdyby jste se chtěly na něco zeptat, tak se ptejte, rád odpovím.
2) Resto PvP i PvE
3) LW a Skin. ( bohužel zatím low )
4) já byl v mnoho guildách.. Codename IRE ( bohužel čistě pvp ), Loch modan yacht club ( kick me za malou účast na PvE pač sem měl low PvE EQ, a hlavně bych stejnak odešel kvuli demenci leadera )
5) 3 roky - ( 2 roky druida )
6) to se těžce říká.. uplně skill nejsem ale druidovy hodně rozumím. a jinak porovnání jestli je člověk skill je na ostatních lidí a ne na jedinci který o sobě tvrdí že je skill..
7) k vám bych chtěl proto, že jste jedna z nejlepší guild na serveru a znám od vás pár lidí.
Ts, TS3, VNT, skype. vše mám co je potřeba. mikrofon taktéž.
9 ) je mi 17
10) vše krom ICC
11) jak v týdnu tak v neděli jsem schopen..
12) moje PvP je 5800+ a PvE 5300
13) Tak jsem 17ti letej kluk, co chodí na střední školu, moc se neučí a trávý zbytečný čas na wow místo aby lítal za holkama xD.. jinak nvm co bych o sobě řekl... jedině kdyby jste se chtěly na něco zeptat, tak se ptejte, rád odpovím.
Kibar- Anonymní
Re: Kibar/Druid/Resto
unhholy ty uz tkay nevis co chces
mame tu 2 prihlasky ale ja sem spis pro tebe nez pro toho 2 toho ubec neznam a tebe znam z HOA
PRO na test
mame tu 2 prihlasky ale ja sem spis pro tebe nez pro toho 2 toho ubec neznam a tebe znam z HOA
PRO na test
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Unhholy napsal:srač povodne som si nemyslel ze kibel knam da prihlašku
njn mas predvidat
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
EQ máš .... už je len na Pumpovi koho si vyberie.... ZA
Som ZA aj ak by si bol ochotný ísť do guildy za cenu toho že budeš prve tyzdne nahradnik... to jest volba že by si ta pumpa nevybral...
Som ZA aj ak by si bol ochotný ísť do guildy za cenu toho že budeš prve tyzdne nahradnik... to jest volba že by si ta pumpa nevybral...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
no vyzera to tak ako v mojom pripade ked som sa tu hlasil do gildy .... tiez som bol neznamy resto druid.... a uz uz som mal par PRE a zrazu puf o den na to dal prihalsku Labsi a tym padom som siel do prdele potom som porieisl balanca a vybavena vec takze ocividne su vsetci viac za teba a tiez to meno mi nieco vravi takze asi skor teba.... PRE
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
Vidis pumpa vidis aky mam vply na ludi? ale ne teraz k prihlaske: par krat som videl v hre aj ked si dajak nepamatam na jeho healovanie ale to sa da testnut v raide uvidime co zo seba dostane zatial dam ZA
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
Kibar ty uz ses dost zoufaly :-) ze ? .-) tusim ze prihlasku knam davas uz po druhe....... sice neni podle predlohy ale co stim uz no...... eq mas .. pumpa te potrebuje.... znam te z Hoa ........dam ti Pro na Test.....
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
zoufalý nezoufalý, bohužel sem nenašel porát ještě tu správnou partu good lidí... Ano dávám ji k vám podruhé. pač poprvé sem měl asi 4600 nebo 4700 PvE Gs a to bylo nějak těsně před začátkem sezony... Bylo mi řečeno že je to low EQ a že se vám nechce novému hráči před koncem sezony nabírat EQ a tím pádem sem byl odmítnut.. Tak proto to skouším znovu .. a jinak mám ještě takovej problémek, že se mi zesral trochu comp, takžec ho mám poslední dobou zasekanej a v 25tkách mi to laguje.. Bohužel zatím nemám prachy abych si koupil nový ale nějak do měsíce bych mohl splašit prachy a dát to do pořádku..
Kibar- Anonymní
no..u teba naozaj neviem...v toc si sa javil tak všelijak...každopádne ten pc by bolo fajn keby sa ti podarilo poriešiť..o lagerou nikto nestojí
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
takto je odtestovany v dungu ..... uzavriet ... SOM PRE
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Joonyček napsal:no..u teba naozaj neviem...v toc si sa javil tak všelijak...každopádne ten pc by bolo fajn keby sa ti podarilo poriešiť..o lagerou nikto nestojí
resp. mame tu par takych lagerov a dalsich netreba
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Vkladal som donho dost velke nadeje, no mna moc nepresvedcil v tom ToC 25. Urcite by som ho chcel radsej testnut este na jednom ToCku. Neprijmal by som ho teraz radsej s nim pockat.
Anonymní- Anonymní
mas neco z pocitacem ... laguje ti to ..... udelame to takhle ... az si spravis PC tak dej vedet a znova otevrem prihlasku .... tvuj test nas nenatchnul .... Prozatim NEPRIJAT CLOSEd
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Bigtits-resto druid
» tekva/druid/resto/feral
» Elles/druid/resto
» Naikon/druid/balance/resto
» Labsi, Druid, Resto
» tekva/druid/resto/feral
» Elles/druid/resto
» Naikon/druid/balance/resto
» Labsi, Druid, Resto