I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

waken/shaman/resto/ele

+7
Joranka
Asuron
tsatsiky
Victia
Wildanatin
Tamuel
ANdikk
11 posters

Goto down

waken/shaman/resto/ele Empty waken/shaman/resto/ele

Příspěvek  Waken Fri May 06, 2011 1:09 pm

1.waken
2.hram resto..a obcas ele/ale bavi ma aj enha..shaman je srdcovka
3.profesie mininng/jwc
4.predtým guildy smoulove - guilda stoji na mrtvom bode ale viac o odchode od smoulov radsej cez TS..inac su to fajn ludia
5.wow hram 3-4 roky asi, zacal som mage, za shamika 3-4 mesiace
6.som skill..verim tomu
7.Chem k Vam, aby som sa pohol niekam dalej a zazil viac z wow
8.ts3, atd umim
9.vek 30
10.raidy iba naxx10,25 toch 10
11.som schopny hrat aj v noci..(pokial nepojdem do prace.Very Happy)
12.GS 5100- pvp aj pve..nejako som musel zacat, a teraz pomaly menim eq na pve
13...co uz..normalny zavislak, zenaty, 2 deti (1 a 11 rocny chlapy), je so mnou sranda. Murdaz-lock od Vas by Vam vedel asi povedat viac..zacinal pri nas s wowkom..

Waken
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

waken/shaman/resto/ele Empty Re: waken/shaman/resto/ele

Příspěvek  ANdikk Fri May 06, 2011 10:08 pm

no jaby som dal sancu pretest ale main spec Resto inak by som to nevydel ruzovo
cize PRE
ako prihlaska nic MOC.... + toch 10 som nedal ani ja TOC hej ale TOCH ee Very Happy
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tamuel Fri May 06, 2011 11:01 pm

Já bych byl snad i pro, protože jeden další main resto shaman by se i hodil. Na druhou stranu mám ale obavy, že healy jsou už na raidech dost namačkané a dostal by ses jen na alt raidy.
Tamuel
Tamuel

Poèet pøíspìvkù : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat May 07, 2011 12:36 am

do party 4 by sa hodil resto ktory bude hrat ako main postavu u nas. Nie ze by kema nevedel healovat ale pride mi nasa parta 4 ako taky poskladany vsehodruh. Budem musiet prebrat toto cele s pumpalesom alebo si nakoniec vytvorim Partu 5 po dohode z boostym, tsatsikym. V parte 4 je nas teraz 12, bud zvacsime radi, alebo niekto pojde z kola von.

Takze zatial som PRE na test.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Sun May 08, 2011 11:27 am

tak sem PRO na test
ale jako healeru je tet malo tak bych to skusil
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Sun May 08, 2011 12:16 pm

Triasko napsal:do party 4 by sa hodil resto ktory bude hrat ako main postavu u nas. Nie ze by kema nevedel healovat ale pride mi nasa parta 4 ako taky poskladany vsehodruh. Budem musiet prebrat toto cele s pumpalesom alebo si nakoniec vytvorim Partu 5 po dohode z boostym, tsatsikym. V parte 4 je nas teraz 12, bud zvacsime radi, alebo niekto pojde z kola von.

Takze zatial som PRE na test.

Neber to, jako že jsem si na tebe zasedl, ale s partou 5 bych být tebou prozatím vůbec nepočítal.
No jsi docela skromnej s tím, že jsi SKILL. Na té přihlášce jsi si mohl dát opravdu záležet víc.
Jinak na test jsem pro, pokud jsi tedy opravdu potřeba.
Btw vykopnout tě můžem vždycky že ano.
Victia
Victia

Poèet pøíspìvkù : 29

http://cecekjekunda.hu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Mon May 09, 2011 12:38 am

rozoberate partu 5 ked este bude parta 4 zlozena cisto z mainov tak budete radi . po vcerajsku uz to bolo fakt moc aj na mna clovek by si myslel ze uz sme si dost powipovali alebo fakt neviem v com je problem. ale to sa uvidi nerozoberajte party kam pojde to este ani ja sam neviem len ci ste pro alebo nie tot vsetko

hawk
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Mon May 09, 2011 12:43 am

buď tu v stredu na 18:00 skladáme toc25 takový test raid..podľa toho ako sa tam budeš javiť budeš prijatý/odmietnutý..vobec ťa nepoznám a je lepšie si ludí najskor testnúť..
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

waken/shaman/resto/ele Empty .

Příspěvek  Anonymní Mon May 09, 2011 2:33 am

jsem pre, tuhle mě And přemlouval at jdu healovat ja tocko (full pvp) healeru tu zas tak vela neni, nepřipadá mě že by se na 25tce mačkali

Parta 5? ta představa mě děsí tanci se už na 25tce mačkaj dpska tušim že taky a kdyby tu bylo o dalších 6 dpsek a 2 tanky navíc nebylo by to fajne, ak chcete partu 5 jenom z altu, jinak to bude chtít aj 2x 25man skládat a na to by bylo zas moc málo lidí. Krom toho já jsem proti velkýmu rozšiřování guildy, berte lidi a classi co potřebujem, popřípadě nahrazujte je za lidi co na to serou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Mon May 09, 2011 2:45 am

Phendark napsal:jsem pre, tuhle mě And přemlouval at jdu healovat ja tocko (full pvp) healeru tu zas tak vela neni, nepřipadá mě že by se na 25tce mačkali

Parta 5? ta představa mě děsí tanci se už na 25tce mačkaj dpska tušim že taky a kdyby tu bylo o dalších 6 dpsek a 2 tanky navíc nebylo by to fajne, ak chcete partu 5 jenom z altu, jinak to bude chtít aj 2x 25man skládat a na to by bylo zas moc málo lidí. Krom toho já jsem proti velkýmu rozšiřování guildy, berte lidi a classi co potřebujem, popřípadě nahrazujte je za lidi co na to serou.

Parta 5 vubec nebude, a pravdepodobne ani parta 4 to se jeste uvidi. Musi se to tu krapet reorganizovat, aby se dalo fungovat tak ja se ma a ne to co se predvedlo na posledni raidu.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  waken. Mon May 09, 2011 5:52 am

Victia...keby som si myslel, ze nie som skill..tak sa sem ani nepokusam dostat. Chciet ist do I N C O M I N G s pocitom, ze som sracka??..to teda nie.(eq je uz ina vec..ale hadam rozum mam). Razz Na druhej strane skill heal potrebuje skill partu, co myslim, ze ste. Lebo fakt healovat 3800GS tanka na toc 25 by bola aj pre najskilla sranda. Skill je asi v tom, co najviac ludi udrzat nazive a zbytocne,nezmyselne prist rychlo o manu nejakým overhealom. Dalo by sa o tom vela asi napisat..ale ved uvidime, ci sa osvedcim, ak nie, skusim to znovu o par tyzdnov.. horsi uz hadam nebudem. V stredu tu budem.

waken.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Victia Mon May 09, 2011 5:57 am

waken. napsal:Victia...keby som si myslel, ze nie som skill..tak sa sem ani nepokusam dostat. Chciet ist do I N C O M I N G s pocitom, ze som sracka??..to teda nie.(eq je uz ina vec..ale hadam rozum mam). Razz Na druhej strane skill heal potrebuje skill partu, co myslim, ze ste. Lebo fakt healovat 3800GS tanka na toc 25 by bola aj pre najskilla sranda. Skill je asi v tom, co najviac ludi udrzat nazive a zbytocne,nezmyselne prist rychlo o manu nejakým overhealom. Dalo by sa o tom vela asi napisat..ale ved uvidime, ci sa osvedcim, ak nie, skusim to znovu o par tyzdnov.. horsi uz hadam nebudem. V stredu tu budem.

Víš, to jsi mě ale špatně pochopil. Netvrdím, že nejsi skill, jen by to možná nechtělo psát, tak jak jsi to napsal ty.
Potom to vypadá, že ti neni 30, ale 15 a honíš si tu triko silnými řečmi. Vím moc dobře jak funguje heal, jelikož za nic jiného takřka nehraju.
Victia
Victia

Návrat nahoru Goto down

waken/shaman/resto/ele Empty re:

Příspěvek  Joranka Tue May 10, 2011 3:34 am

No já bych dal testovat oba shamany co se sem ted hlásí a kdo se líp předvede toho bych bral, nebo eventuelně oba. jen by se jeden musel spokojit s healovaním alt raidu
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  waken. Wed May 11, 2011 5:15 am

...no....je 18.13 a ja stale v praci...neviem, ako to stihnem do 18.00(a este cesta domov asi pol hodky)...a odchod z prace v nedohladne. sry zatial, ozvem sa ingame, ked dojdem pale

waken.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Asuron Wed May 11, 2011 7:26 pm

vidím,že ti záleží sa sem dostať...práca je sviňa Very Happy odchytil by som si ťa ne nejakú desiatku
Asuron
Asuron

Poèet pøíspìvkù : 138

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  murdaz/umb Thu May 12, 2011 3:29 am

no kolegu poznám z dôb keď som s wow ešte začínal Smile je to pohoďák , určite otestovať Wink
murdaz/umb
murdaz/umb

Poèet pøíspìvkù : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu May 12, 2011 12:58 pm

hodim si te do Friendu a napisu ti na nejakej random Toc 10 /25 pokud by jsi byl online a ukazal by si co v tobe je :-) mozna uz i dneska neco malo planuju :-) Gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Polšo Sat May 14, 2011 7:20 am

PROTI sry myslím že nato nemáš...
Polšo
Polšo

Poèet pøíspìvkù : 248

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  waken. Wed May 18, 2011 10:51 pm

Sad Sad Sad mame doma ukrutne problemy...cize sa dostat ingame v spravny cas je nemozné..
Ak sa situacia ukľudní, určite sa ozvem..

waken.
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  caleth Thu May 19, 2011 2:15 am

Podla prihlasky to nevidim ruzovo. Ale ostatni ta chcu + resto sham mame jedneho v guilde s main specom.
Test cim skor a uzavret lebo je to tu uz dlho.
caleth
caleth

Poèet pøíspìvkù : 68

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu May 19, 2011 3:28 am

patek 18:15 Toc 25 tvuj test tak se zkus ukazat ... .-) doufam z stihnu prijit ..... Gl
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Fri May 20, 2011 8:02 am

Prozatim NEPRIJAT CLOSED kvuly osobnim problemum ...... .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: