Commos/Paladin/Holy/Retribution
+2
Revenage
Qman
6 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: prijaty
Strana 1 z 1
Commos/Paladin/Holy/Retribution
1. Commos
2. Holy Paladin http://armory.molten-wow.com/character-profile/Commos/Neltharion/
3. Mining, Jewelcrafting
4. Celkovo hrám wow zhruba 4 roky, najdlhšie som hrával za Druida a Death Knighta, Paladina som začal hrať až keď som sa dostal sem na Molten (cca rok)
5. Či som skill? no to musi posúdiť niekto iny ale nie som svetovy
6. Pretože moj kamarát chcel íst do nejakej cz/sk guildy a tá vaša sa nám najviac pozdáva
7. TS3/Raidcall mám vždy pripravený
8. 21
9. čo sa týka cata: bwd 10/10hc, bot 10/10hc, Baradin Hold 10/25, Firelands 10
10. to hodne záleží od toho či som v práci niektoré dni v týždni mám volné niektoré nie, v Nedeľu by to nemal byť problém
11. 388
12. Takže začínal som na servery 3server.cz tam som aj odohral väčšinu môjho pôsobenia vo wowku, na moltene som hraval na aliancii ale naša guilda (Avalon) sa rozpadla, tak som prešiel ku horde. V mojom súkromnom živote pracujem vo firme Rail Cargo Operator Žilina, robím na 12-hodinové smeny takže keď som v práci mam zabitý celý deň ale ten ďalší som doma. Ľúbim guláš, "šnicle" atd.
2. Holy Paladin http://armory.molten-wow.com/character-profile/Commos/Neltharion/
3. Mining, Jewelcrafting
4. Celkovo hrám wow zhruba 4 roky, najdlhšie som hrával za Druida a Death Knighta, Paladina som začal hrať až keď som sa dostal sem na Molten (cca rok)
5. Či som skill? no to musi posúdiť niekto iny ale nie som svetovy
6. Pretože moj kamarát chcel íst do nejakej cz/sk guildy a tá vaša sa nám najviac pozdáva
7. TS3/Raidcall mám vždy pripravený
8. 21
9. čo sa týka cata: bwd 10/10hc, bot 10/10hc, Baradin Hold 10/25, Firelands 10
10. to hodne záleží od toho či som v práci niektoré dni v týždni mám volné niektoré nie, v Nedeľu by to nemal byť problém
11. 388
12. Takže začínal som na servery 3server.cz tam som aj odohral väčšinu môjho pôsobenia vo wowku, na moltene som hraval na aliancii ale naša guilda (Avalon) sa rozpadla, tak som prešiel ku horde. V mojom súkromnom živote pracujem vo firme Rail Cargo Operator Žilina, robím na 12-hodinové smeny takže keď som v práci mam zabitý celý deň ale ten ďalší som doma. Ľúbim guláš, "šnicle" atd.
Commos- Anonymní
Re: Commos/Paladin/Holy/Retribution
Prihláška v pohode, Gear v pohode, vyzerá že máš aj Brain takže v pohode, za mňa teda na test ZA...
Ďalšia vec momentálne neviem kde v prdeli je Gmaster ale niektorý s Officierov sa určite rád na teba pozrie a vyjadrí sa, takže to nechávam na nich ...GL
Ďalšia vec momentálne neviem kde v prdeli je Gmaster ale niektorý s Officierov sa určite rád na teba pozrie a vyjadrí sa, takže to nechávam na nich ...GL
Qman- Poèet pøíspìvkù : 31
Prihlaška v pohode, v dungu si nekapal na pi*o*inach, gear v pohode (keby si si dal poradit nebylo by odveci :-D lebo co sem sa kukal tak šecko tlačíš do haste, newim či na nejaky cap ale to by si ked tak poriešil s Joonym ) takže na test sem PRO ... ludia sa do R1 alebo R2 zejdú
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Tak ja bych si ho do party 2 vzal jelikoz s alareou uz pocitat nebudu a heal bude potreba... pokud mas chut a v sobotu cas tak sem PRO , ale asi by sis musel popovidat s jonym xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
hmmm .... do R2 ky by ses zrejme hodil ... viz co napsal malakai .... zatim PRO TEST
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
problém je že v Sobotu budem môcť až podvečer cca 17:00
Commos- Anonymní
zaciname v sobotu v 18:00 xD
Mallakai- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 46
eq vyzerá v pohode +-, doležité je či vie healovať...skuste s ním jeden raid a uvidíte co je zač
haste špatné..moc špatné
haste špatné..moc špatné
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Pokecej s Jonycek ( Asuron ) .... at ti rekne co a jak .... pak te uzavru :-) ... Gl
Boosty- Gum
RE:
Noooo takto , ak si nechas poradit od joonyho a budes mat zaujem si nechat poradit, tak kludne som ZA na test.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
nieje problém akurat neviem ako ho mám kontaktovať v hre som ho ešte nezastihol
Commos- Anonymní
Ok .... PRIJAT na TEST ... closed ... napis si Mallakai nebo nekomu z guildy o inv .. snad nekdo s pravama bude online .... Gl ...CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Exdow/Paladin/Retribution/Holy
» Iarq, Paladin, retribution
» Caleon/Paladin/protection/retribution
» Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
» Aika / holy paladin - PVE
» Iarq, Paladin, retribution
» Caleon/Paladin/protection/retribution
» Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
» Aika / holy paladin - PVE