I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iarq, Paladin, retribution

4 posters

Goto down

Iarq, Paladin, retribution Empty Iarq, Paladin, retribution

Příspěvek  Iarq Mon Nov 01, 2010 8:47 am

1. Nick: Iarq
2. Co hrajes,talenty(link na strom): retri
3. Profese: mining, jewelcrafting
4. Předchozí guildy(proč leav?): Power of nightmares ( to nieje guilda pre rast eq ) Vanguards of illidan - tam uz to tiez vsetko skoro zaniklo
5. Jak dlouho hraješ WoW: 2-3 roky
6. Seš skill? piše to sem kazdy, musim vas sklamat .. musite posudit vy Very Happy
7. Proč chceš zrovna k nám?: chcem sa konecne dostat do nejakej kvalitnej guildy
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): uz to mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 15 ... raid v noci premna nieje neobvykle ( ale asi len cez pracovne dni, vykendy su premna casto uzatvorene Smile )
10. Byl si ToC/TogC: ToC 10 /25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? jasne ... v nedelu radsej od 20 :00
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 4500 pve
13. Něco o sobě: Som z dediny takze preto su premna vykendy casto closed ale cez tyzden sa wowku venujem ako sa len da. Som pohodovy chalan Very Happy trpezlivy !!

Iarq
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Iarq, Paladin, retribution Empty Re: Iarq, Paladin, retribution

Příspěvek  ANdikk Mon Nov 01, 2010 8:53 am

no ja som zrejme PROTI mas tam len retry Eqip a celkom low plus ten cas na nedelu je dost mimo TOc 25 ktore sa chodi a ua pre dalsie mele nieje ani miesto v partach aspon ja ho nemam v parte 3 takze urcite nie este si nedal ani link na talenty a prihlasku si odbil za 5 minut ....
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Nov 01, 2010 10:51 am

Přihláška neni nejhorší, ale ani nejlepší. Chápu že chceš do Guildy, která zvládá chodit raidy ToC/ToGC. Problém je že nechceme dávat eq novejm lidem a ani to tak neděláme. První měsíc jsi bez lootu podle pravidel. Další je tvůj čas o těch víkendech. Jsem spíš Proti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Mon Nov 01, 2010 1:18 pm

by ma fakt zaujimalo kedy sem napise niegdo 20+ alebo aspon 18+ . bol si toc 10 toc 25 a take nizske gs . a ked chces poraidnu gildu tak tu mas chol satanas a ja nevies este ake mrdky . a 4500 je kustik malo teraz ta rychlo eq aby si mohol ist aspon toc 25 gde pochybujem ze sa dostanes a o togc radsej ani nepisem a vpodstate si sa sam vylucil z toc 25 kedze mozes az od 8 vtedy sa chodi progres togc 25 a nato nemas . and zasa nie kazdy ma eq na vsetko alebo eq ktory sa da kombinovat ako je to povedzme u resto shamikov a eleckarov ani ty ked ides ele nemas totem na haste pokial som si dobre vsimol tak klidek . u paladinov sa to tak neda ze len zmenit talenty a mozes dmgovat s roznakym eq . ale spat k prihlaske som PROTI
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Nov 01, 2010 6:46 pm

proti obmedzil by som prihlasku aspon na 18+

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Iarq, Paladin, retribution Empty Iarq, Paladin, retribution

Příspěvek  Jingles Mon Nov 01, 2010 8:22 pm

Meleecka teraz nehladame, a ten cas je tiez dost nevyhovujuci. Takze som PROTI.

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Iarq, Paladin, retribution Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Tue Nov 02, 2010 3:01 am

setkal jsem se s 15letýma dosti na úrovni příklad Erreth co mu bylo 15/16 za tu dobu co jsem na Anthorce ... a prostě choval se jak 25+ nevím ten věk podle mě nerozhoduje z přihlášky de dost vyčíst asi to je osobnost se kterou si budeme rozumět.. ale PALA STOP STAV já jsem PROTI
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Iarq, Paladin, retribution Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Tue Nov 02, 2010 5:14 am

CLOSED NEPŘIJAT
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down