Iarq, Paladin, retribution
4 posters
Strana 1 z 1
1. Nick: Iarq
2. Co hrajes,talenty(link na strom): retri
3. Profese: mining, jewelcrafting
4. Předchozí guildy(proč leav?): Power of nightmares ( to nieje guilda pre rast eq ) Vanguards of illidan - tam uz to tiez vsetko skoro zaniklo
5. Jak dlouho hraješ WoW: 2-3 roky
6. Seš skill? piše to sem kazdy, musim vas sklamat .. musite posudit vy
7. Proč chceš zrovna k nám?: chcem sa konecne dostat do nejakej kvalitnej guildy
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): uz to mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 15 ... raid v noci premna nieje neobvykle ( ale asi len cez pracovne dni, vykendy su premna casto uzatvorene )
10. Byl si ToC/TogC: ToC 10 /25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? jasne ... v nedelu radsej od 20 :00
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 4500 pve
13. Něco o sobě: Som z dediny takze preto su premna vykendy casto closed ale cez tyzden sa wowku venujem ako sa len da. Som pohodovy chalan trpezlivy !!
2. Co hrajes,talenty(link na strom): retri
3. Profese: mining, jewelcrafting
4. Předchozí guildy(proč leav?): Power of nightmares ( to nieje guilda pre rast eq ) Vanguards of illidan - tam uz to tiez vsetko skoro zaniklo
5. Jak dlouho hraješ WoW: 2-3 roky
6. Seš skill? piše to sem kazdy, musim vas sklamat .. musite posudit vy
7. Proč chceš zrovna k nám?: chcem sa konecne dostat do nejakej kvalitnej guildy
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): uz to mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 15 ... raid v noci premna nieje neobvykle ( ale asi len cez pracovne dni, vykendy su premna casto uzatvorene )
10. Byl si ToC/TogC: ToC 10 /25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? jasne ... v nedelu radsej od 20 :00
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 4500 pve
13. Něco o sobě: Som z dediny takze preto su premna vykendy casto closed ale cez tyzden sa wowku venujem ako sa len da. Som pohodovy chalan trpezlivy !!
Iarq- Anonymní
Re: Iarq, Paladin, retribution
no ja som zrejme PROTI mas tam len retry Eqip a celkom low plus ten cas na nedelu je dost mimo TOc 25 ktore sa chodi a ua pre dalsie mele nieje ani miesto v partach aspon ja ho nemam v parte 3 takze urcite nie este si nedal ani link na talenty a prihlasku si odbil za 5 minut ....
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Přihláška neni nejhorší, ale ani nejlepší. Chápu že chceš do Guildy, která zvládá chodit raidy ToC/ToGC. Problém je že nechceme dávat eq novejm lidem a ani to tak neděláme. První měsíc jsi bez lootu podle pravidel. Další je tvůj čas o těch víkendech. Jsem spíš Proti.
Anonymní- Anonymní
by ma fakt zaujimalo kedy sem napise niegdo 20+ alebo aspon 18+ . bol si toc 10 toc 25 a take nizske gs . a ked chces poraidnu gildu tak tu mas chol satanas a ja nevies este ake mrdky . a 4500 je kustik malo teraz ta rychlo eq aby si mohol ist aspon toc 25 gde pochybujem ze sa dostanes a o togc radsej ani nepisem a vpodstate si sa sam vylucil z toc 25 kedze mozes az od 8 vtedy sa chodi progres togc 25 a nato nemas . and zasa nie kazdy ma eq na vsetko alebo eq ktory sa da kombinovat ako je to povedzme u resto shamikov a eleckarov ani ty ked ides ele nemas totem na haste pokial som si dobre vsimol tak klidek . u paladinov sa to tak neda ze len zmenit talenty a mozes dmgovat s roznakym eq . ale spat k prihlaske som PROTI
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Meleecka teraz nehladame, a ten cas je tiez dost nevyhovujuci. Takze som PROTI.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
re:
setkal jsem se s 15letýma dosti na úrovni příklad Erreth co mu bylo 15/16 za tu dobu co jsem na Anthorce ... a prostě choval se jak 25+ nevím ten věk podle mě nerozhoduje z přihlášky de dost vyčíst asi to je osobnost se kterou si budeme rozumět.. ale PALA STOP STAV já jsem PROTI
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Similar topics
» Dibdo/Paladin/Retribution/Protection
» Exdow/Paladin/Retribution/Holy
» protect paladin
» Commos/Paladin/Holy/Retribution
» retribution pala
» Exdow/Paladin/Retribution/Holy
» protect paladin
» Commos/Paladin/Holy/Retribution
» retribution pala
Strana 1 z 1