Aika / holy paladin - PVE
+11
Joranka
caleth
Alandorea
Warian
Asuron
kema
tsatsiky
Revenage
Ed
ANdikk
Tamuel
15 posters
Strana 1 z 1
Aika / holy paladin - PVE
Nick : Aika
Co hraješ, talenty: holy paladin cca 3 roky, ale aktivněji tak 2,5 roku. Začátky měl každý těžké
Profese : BS/JWC full
Předchozí guildy : the Sons of Norris, důvod odchodu je přesedlání guildy na server, který je mě docela nesympatický a odmítám na něm prostě hrát:) Navíc při převodu postav z původního serveru sem se mazal equip na původním serveru, tudíž tak mam tak akorát holé postavy
Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): No WoW hraju něco málo přes 3 roky, serverů jsem taky pár prostřídal, ale míním to zakotvit tady
Seš skill? : No za tu dobu bych už mohl něco umět:) akorát mi moc nejde dmgování, tak radši healuju
Proč chceš zrovna k nám?: Jako guilda mi přijdete zajímavá a podle lidí co jsem si spectnul i PvE schopná a to je něco co hledám:)
Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám nějaký čas nainstalován a mikrofon taky vlastním:)
Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Nedávno mi bylo 21, a že se raiduje do nocí mi nevadí, koneckonců i tuto přihlášku píšu po druhé hodině ranní
Jaké raidy sis už prošel? : Na původním serveru mám za sebou snad vše co náš WotLK dovoluje:) Tedy naxx 10/25, OS 10/25, ulduar 10/25, onyx 10/25, toc 10/25, togc 10/25, icc 10/25 a icc 10hc vše krom LK. Na anthorii to zas tak slavné není, jelikož jsme toho jako guilda moc nestihli a proto jsem spíše chodil s LFG co šlo... na Anthorii jsem prošel toc 10/25 celé, togc 10 krom anuba, icc 10/25 7 bossů z 11ti ( to ale spíše s altem který mě zde na Anthorii začal bavit:) ), no a pak nějaké ty weekly questy na naxxramas a to je asi vše ohledně mého pve na Anthorii:(
Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Jsem schopen všeho jen někdy kdybych věděl že nebudu mít čas tak umím dát vědět dopředu:)
Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Jelikož jsme toho jako guilda moc nenaraidovali tak jsem zustal na 5466, a co se týče těch ICC co jsem byl tak ty byly spíš za huntera a i tam jsem měl smůlu na loot Ale i tak si myslím že GS je jen číslo, rozhoduje spíš to jak člověk za daný char zvládá hrát
Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jmenuju se Matěj (debilní jméno já vím), jak už jsem řekl je mi 21, bydlím v Ostravě a chodím (teď opakuju prvák:D) na vysokou školu v Ostravě. Připojení k internetu mám dost dobré jen PC sestavu mam dost naho*no ( zezačátku jsem chtěl napsat něco ve stylu "Ahoj, jsem pepa a mám rád koně a rybařinu. Když mi je smutno jdu se projít s pejskem anebo si uháčkuju nový svetr" )
Alti : Hunter - DEPP - PvE MM hunter 5,4 a nějaké drobné GS, profese : ins(405)/nic. Je to sice alt, ale mám za něho více played jak za maina
DK - CYONNE - unholy, mám ho spíš na pvp, ale radši bych s ním chodil raidy, profese ALCH/HERB full
PS . Jestli se můžu přimluvit za Jerryho. Mám s ním odraidováno neskutečně hodně raidů, ať už icc 10/25 nebo togc 10/25, umí za ele shamana hrát hodně dobře a vždy se držel v TOP dmgi v celé guildě Bůh žehnej svobodě projevu.
Jestli jsem na něco zapoměl tak se omlouvám, kdyby nebylo něco jasné klidně se ptejte:)
SORRY FOR THE LONG POST
Co hraješ, talenty: holy paladin cca 3 roky, ale aktivněji tak 2,5 roku. Začátky měl každý těžké
Profese : BS/JWC full
Předchozí guildy : the Sons of Norris, důvod odchodu je přesedlání guildy na server, který je mě docela nesympatický a odmítám na něm prostě hrát:) Navíc při převodu postav z původního serveru sem se mazal equip na původním serveru, tudíž tak mam tak akorát holé postavy
Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): No WoW hraju něco málo přes 3 roky, serverů jsem taky pár prostřídal, ale míním to zakotvit tady
Seš skill? : No za tu dobu bych už mohl něco umět:) akorát mi moc nejde dmgování, tak radši healuju
Proč chceš zrovna k nám?: Jako guilda mi přijdete zajímavá a podle lidí co jsem si spectnul i PvE schopná a to je něco co hledám:)
Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám nějaký čas nainstalován a mikrofon taky vlastním:)
Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Nedávno mi bylo 21, a že se raiduje do nocí mi nevadí, koneckonců i tuto přihlášku píšu po druhé hodině ranní
Jaké raidy sis už prošel? : Na původním serveru mám za sebou snad vše co náš WotLK dovoluje:) Tedy naxx 10/25, OS 10/25, ulduar 10/25, onyx 10/25, toc 10/25, togc 10/25, icc 10/25 a icc 10hc vše krom LK. Na anthorii to zas tak slavné není, jelikož jsme toho jako guilda moc nestihli a proto jsem spíše chodil s LFG co šlo... na Anthorii jsem prošel toc 10/25 celé, togc 10 krom anuba, icc 10/25 7 bossů z 11ti ( to ale spíše s altem který mě zde na Anthorii začal bavit:) ), no a pak nějaké ty weekly questy na naxxramas a to je asi vše ohledně mého pve na Anthorii:(
Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Jsem schopen všeho jen někdy kdybych věděl že nebudu mít čas tak umím dát vědět dopředu:)
Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Jelikož jsme toho jako guilda moc nenaraidovali tak jsem zustal na 5466, a co se týče těch ICC co jsem byl tak ty byly spíš za huntera a i tam jsem měl smůlu na loot Ale i tak si myslím že GS je jen číslo, rozhoduje spíš to jak člověk za daný char zvládá hrát
Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jmenuju se Matěj (debilní jméno já vím), jak už jsem řekl je mi 21, bydlím v Ostravě a chodím (teď opakuju prvák:D) na vysokou školu v Ostravě. Připojení k internetu mám dost dobré jen PC sestavu mam dost naho*no ( zezačátku jsem chtěl napsat něco ve stylu "Ahoj, jsem pepa a mám rád koně a rybařinu. Když mi je smutno jdu se projít s pejskem anebo si uháčkuju nový svetr" )
Alti : Hunter - DEPP - PvE MM hunter 5,4 a nějaké drobné GS, profese : ins(405)/nic. Je to sice alt, ale mám za něho více played jak za maina
DK - CYONNE - unholy, mám ho spíš na pvp, ale radši bych s ním chodil raidy, profese ALCH/HERB full
PS . Jestli se můžu přimluvit za Jerryho. Mám s ním odraidováno neskutečně hodně raidů, ať už icc 10/25 nebo togc 10/25, umí za ele shamana hrát hodně dobře a vždy se držel v TOP dmgi v celé guildě Bůh žehnej svobodě projevu.
Jestli jsem na něco zapoměl tak se omlouvám, kdyby nebylo něco jasné klidně se ptejte:)
SORRY FOR THE LONG POST
Aika- Anonymní
Re: Aika / holy paladin - PVE
Další celkem pěkná přihláška. Ale stejně jako u kolegy to vidím tak, že pro dalšího holy paladina tu místo už není. PROTI.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
protiholy paladina netreba ...prepac
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Nj ako vravia ty nadomnou ... Mame len jeden raid a velmi vynimocne niekoho prijimame do guildy Okrem toho mame kompletny full stav. Takze gl ,ale sme asi full , takze proti .
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
čiste technicky vzato ... co vim tak v guilde mame dvoch heal palachú Eda a Joonyho, s tym že Joony ide za co treba (jestli je potreba len jeden tak to je chyba v mojej teorii cize pass ... :-D )
variant a) v pripade že by sme prijmuli (testovali) uvedeného Jerryho, mohel by it healovat aj Aika a videli by sme či by sa ujal a či ne :-D a Joony by sa mohel zdokonalovat v Tanku ALEBO by mohel prestat plakat natem ze furt mosi healovat a tankovat a mohel by it lamat príčky v Recounte :-D ( haha teraz bude proti isto Tamuel aj Boostyno :-D :-D :-D )
variant b) skusit to navléct na jeho alta ... hunter nám furt chyba a jeden aktivný by sa zešel či ? ( Isi sice chce teraz chodit tu altovskú a main za huntra ale to je len dočasu a aspon by to bylo s čim porovnavat )
Je očividné že Norrisáci sú zhovorčivý, komunikujúci ludé co sa nebojá písat :-D, otázkú ostavá či sú použitelný alebo na predchodzim servery hrali zanich len bugy ( teraz sa namna škaredo nekukajte šeci sme videli to video z ToGC 25 RealmF ked byla ta slovna prestrelka na forku anthorie :-D, čiže pls no comment na anrhorii zas veci idu trochu inak tak či ste sa prispusobili ).
Uvidime jestli to guilda nezmete ze stolu :-D
Pre na test uvidime kolko ludí bude musiet odýsť po HC quartery poprípade skusit Isiho 25tku
variant a) v pripade že by sme prijmuli (testovali) uvedeného Jerryho, mohel by it healovat aj Aika a videli by sme či by sa ujal a či ne :-D a Joony by sa mohel zdokonalovat v Tanku ALEBO by mohel prestat plakat natem ze furt mosi healovat a tankovat a mohel by it lamat príčky v Recounte :-D ( haha teraz bude proti isto Tamuel aj Boostyno :-D :-D :-D )
variant b) skusit to navléct na jeho alta ... hunter nám furt chyba a jeden aktivný by sa zešel či ? ( Isi sice chce teraz chodit tu altovskú a main za huntra ale to je len dočasu a aspon by to bylo s čim porovnavat )
Je očividné že Norrisáci sú zhovorčivý, komunikujúci ludé co sa nebojá písat :-D, otázkú ostavá či sú použitelný alebo na predchodzim servery hrali zanich len bugy ( teraz sa namna škaredo nekukajte šeci sme videli to video z ToGC 25 RealmF ked byla ta slovna prestrelka na forku anthorie :-D, čiže pls no comment na anrhorii zas veci idu trochu inak tak či ste sa prispusobili ).
Uvidime jestli to guilda nezmete ze stolu :-D
Pre na test uvidime kolko ludí bude musiet odýsť po HC quartery poprípade skusit Isiho 25tku
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
ty kokos gdo to ma citat
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Jestli by byl teda problém v tom, že máte holypaladinů plno, mohl bych tedy hrát jako maina huntera to mi problém nedělá Možná by se šiklo nějaké menší školení od někoho za huntera zručnějšího, protože si v tom dmgi fakt moc nevěřím
Aika- Anonymní
tu sa ziadne skolenia nerobia ziadny class leadri nic bud za svoju klasu vies alebo sem nepis .holy pala no to je otazne mozno do tej altovskej icc 25 co je napisana v jerryho poste mozno ano ale main raid tazko uvidime co ukaze cas a ako sa vyvinie isiho icc 25
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
no já nevim čím to je ale ty prihlášky od norisaku su uplne super. Hned bych ho bral je pravda ze holy paladin je taky no no.... ale urcite sa bude dat nekde utopit alebo ten hunter take nezni zle (aj ked kurva mi bude ninjovat veci na paty ..). Ja su PROna test aj za palacha aj huntra
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
kemo :-D nic proti tebe a tvojej sebranke ninjú (emh altú) ... ale ono nanich este ide neco ninjovat ? :-D :-D :-D
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
tak zatim ne. ale icc 25hc sa bliziRevenage napsal:kemo :-D nic proti tebe a tvojej sebranke ninjú (emh altú) ... ale ono nanich este ide neco ninjovat ? :-D :-D :-D
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
chlapci možno sem "mneký prso" ale já si myslím,že naša skilled "25ka" nebude hrát večne..ludia odchádzajú a nebolo by od veci dať tým ludom aspoň šancu..kludne ich otestujem sám ale úplne mi stúpa rage keď niekto napíše proti full stav....(to svečí otom,že vobec nemajú páru...) a čo sa týka recountu (heal/dmg) čo som si všimol tak táto guilda funguje na ludoch ktorý ajked nevynikajú v recounte tak vedia čo robiť a to je hlavné...a s týchto prihlášok to vyzerá,že tí ludia nemajú v hlave úplne nasrané (s prepáčením) takže ajked sú zo servera kde malo togc úrovne nexusu neznamená to,že sa nebudú vedieť adaptovať na tento "offi like" server..
(Tento post platí pre prihlášky oboch básnikov)
(Tento post platí pre prihlášky oboch básnikov)
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
asuron ma pravdu ... ja som ZA na test
Warian- Poèet pøíspìvkù : 40
Ako hovori Jony , ja tiez pisem , ze mame full stav ak nemam co pisat, ale vzdy myslim na to , ze ty ludia budu v guilde a co stoho ked budeme mat plny raid ...dopadnu ako Nuk :-(
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
JoHny je síce bugér ale v tomto ho musím podporiť PRE na test ak nebude mať stále miesto v hlavnej 25tke isto sa nájde miesto na altovských (ak budú)
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
Matěj (debilní jméno já vím), s tym s tebou suhlasim, ja by som bol za. Dovod asi ten ze naozaj hpaladinov v guilde co aktivne hraju mozno dvaja a casto sa niekto nedostavi, podla mna ako nahradnik by si sa celkom uchytit mohol. Vidno ze skusenosti mas, dal by som ti sancu. +fajn prihlaska
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
re
Já si taky myslím že tihle chlapíci nebudou až tak marný, rozhodně bych je hned neodepisoval. prubnout je můžeme a pokud by se pro ně nenašlo místo na 25tku. tak pořád by měli šanci dostat se do nějaké desítky... Já dávám PRO za otestování.
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
RE:
Prihlaska pekna , a teoreticky som ZA na test... co sa miesta tyka musim o niecom pokecat s boostym a tsatsikym ak budu suhlasit tak dnes vam dame vediet co a jak ( tym myslim teba aj jerryho )....
Inac bud som to prehliadol abo si to neuviedol. Mohol by si napisat ci mas aj nejaky offspec na Mainovi? a ci zaten offspec vies aj hrat? ( snad to nebude holy pvp )
Inac bud som to prehliadol abo si to neuviedol. Mohol by si napisat ci mas aj nejaky offspec na Mainovi? a ci zaten offspec vies aj hrat? ( snad to nebude holy pvp )
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Jo sorry zapoměl jsem no, mám tam pvp holy, ale na starém serveru jsem hrál i za protecta nebo retri pve, jen tady jsem ještě neměl takovou možnost se naequipovat jako tam:) V budoucnu mi nedělá problém tankovat nebo "dymýdžovat", jestli seženu slušný equip:)
Aika- Anonymní
Holy pala do main raidu rozhodne PROTI ....... vcera kdyz jsem lognul tak si ciste nahodou stal vedle mne ..... chvilku jsem te zkouknul .... a nestacil jsem se divit ... ten eq co mas .... dobre je to z prevodu .... ale nerikej mi ze se za tu dobu nedal sehnat lepsi .... jedine co tam mas sou gemy + trash veci ( a t 9,5 ).... a s mailovima legama na Mp5 se ti musi popici healovat ..... PROTI...
Ale at neodsuzuju .... bud tu v 17:00 pokud nemas id a sezenes nas na lfg .... skladame alt / lfg icc 25 ... Gl
Ale at neodsuzuju .... bud tu v 17:00 pokud nemas id a sezenes nas na lfg .... skladame alt / lfg icc 25 ... Gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
No sorry, ale vysvětli mi prosimtě jaký má armor vliv na healing když srovnáš moje mail legy s legama co padaji z valithrie tak jsou uplne stejné kromě armoru, a jestli myslíš legy z craftu tak sorry ale nejsem nějaký extra moneymaker a proč nemám lepší equip ? nevím jestli jsi četl moji přihlášku ale uváděl jsem v ní, že jsem více hrál za alta ( huntera ) než za paladina. A s healenim icc10 nemám problém. I s low equipama naší guildy po převodu ( všichni měli něco málo na 5k gs včetně dmgerů ) jsem uhealoval první dva bosse, na další jsme neměli dmg, a šlo to vpohodě. A ICC 25 se nebojím. Co se týče toho lfg raidu v 17:00 nevím jestli stihnu, jsem momentálně u bratra, kterému hlídám byt z důvodu výměny oken, tak nevím jak to stihnu ale pokusím se tam být
Aika- Anonymní
Len pre ujasnenie- ty si k nám podávaš prihlášku za paladina ale prakticky tu píšeš že hrávaš za huntera? resp. polka prihlášky máš o altoch.....no nič, ako povedali predomnou, Hpala nieje potreba, nieto ešte neequipnutý..ja som PROTI
Timmy- Poèet pøíspìvkù : 32
Kdybych chtěl hrát maina huntera, tak by ta přihláška vypadala asi jinak, nemyslíš ?
Aika- Anonymní
A nevím co je podle tebe "půlka", ale o altech jsem se zmínil jen v kolonce Alti, a 1 věta v osobním progressu a v GS
Aika- Anonymní
Já taky začínám být PROTI, a není to proto, že se mi tu střádají proti hlasy a chtěl bych z toho vycouvat abych nevypadal blbě, o to mi nejde:) Jen by to asi nebylo to co bych od toho čekal, navíc mi ty pravidla co máte na webu přijdou zbytečně přísná a na test raid se z časových důvodů nemůžu dostavit.
Tak tedy hodně zdaru, ať se daří v icc25hc a vůbec celkově v progressech a poprosil bych o přehození do nepřijatých přihlášek.
Mějte se čaute:)
Tak tedy hodně zdaru, ať se daří v icc25hc a vůbec celkově v progressech a poprosil bych o přehození do nepřijatých přihlášek.
Mějte se čaute:)
Aika- Anonymní
RE:
NEPRIJATY ----- na vlastnu ziadost + hromadenie sa Proti ..... Closed
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Similar topics
» stavak,paladin,holy
» Wiersbowski/Paladin/holy
» Alexisonfire / Paladin / Holy
» Berlinek/Paladin/Protect, Holy
» Caleon/Paladin/Holy/Protection