VANGUARDY/PALADIN/RETRI/HOLY
+2
UjcokDrago
Qman
6 posters
Strana 1 z 1
VANGUARDY/PALADIN/RETRI/HOLY
1. Nick: Vanguardy
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): [url=ARMORY]http://armory.molten-wow.com/character-profile/Vanguardy/Neltharion/[/url] [url=BATTLE NET]http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Vanguardy/simple[/url]
3. Profese:BS/ENCH
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):4roky tak a 4 roky tak
5. Seš skill?
6. Proč chceš zrovna k nám?: jste cz/sk komunita a rad bych se zapojil do PVE/PVP deni guildy
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: co to je ? (umím a mám/headset)
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):ano
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): celej žádnej protože až teď byl molten ochoten nahodit posledni bosse(BoT 3/4,BD5/6,BH3/3,FL6/7), pokud se pocita i progress z retailu tak flex SoO full clear
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:když nebudou brutálni řady tak ano
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE385 ? PVP full cataclysmic
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: študent co traví svuj free time hraním online her nerad progresuju, rád přijdu zabiju a odejdu a jsem crazy
(Sorry za překlepy/pravopis)
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): [url=ARMORY]http://armory.molten-wow.com/character-profile/Vanguardy/Neltharion/[/url] [url=BATTLE NET]http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Vanguardy/simple[/url]
3. Profese:BS/ENCH
4. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):4roky tak a 4 roky tak
5. Seš skill?
6. Proč chceš zrovna k nám?: jste cz/sk komunita a rad bych se zapojil do PVE/PVP deni guildy
7. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: co to je ? (umím a mám/headset)
8. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):ano
9. Jaké raidy si prošel?(jen celé): celej žádnej protože až teď byl molten ochoten nahodit posledni bosse(BoT 3/4,BD5/6,BH3/3,FL6/7), pokud se pocita i progress z retailu tak flex SoO full clear
10. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:když nebudou brutálni řady tak ano
11. Tvůj Item lvl PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE385 ? PVP full cataclysmic
12. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: študent co traví svuj free time hraním online her nerad progresuju, rád přijdu zabiju a odejdu a jsem crazy
(Sorry za překlepy/pravopis)
Vanguardy- Anonymní
Re: VANGUARDY/PALADIN/RETRI/HOLY
No neviem NEUTRAL ale skorej Proti tak isto ako qman
UjcokDrago- Poèet pøíspìvkù : 12
Vanguardy napsal:nerad progresuju, rád přijdu zabiju a odejdu
no to si zabil hlavne ked nemáš naprogresované FL hc a ds + ds co ešte neni otvorené
proti..
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Tak ty si v dobry riti :D:D ... PROTI
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
ok all proti ale stale nevidim duvod. Se mi zda co sjem cetl par prihlasek ze si tu chcete hrat na Black Division, ne ze byste clenovi pomohli se zlepsit v hrani za classu ale jednoduse ma smulu. A nevidim duvod tady tech stupidnich prihlasek, ale ok vas system je vas system vam ho neberu. GL.
vanguardy- Anonymní
A jeste bych se rad vyjadril k tomu proc nemam FL HC a DS, ted sjem byl pul roku na offi a s guildou Elites of Darkness progresoval flex a normal.
vanguardy- Anonymní
no mne to je uplne jedno v akej guilde si bol na ofiku a btw nemam ani paru co je black division a je mi to uplne ukradnute.....
UjcokDrago- Poèet pøíspìvkù : 12
uz jen tvoje prihlaska je výsmech ..... :-) ... nato ze chces do guildy ses nato nejak vysral ..... + hlaska nemam rad progress ... sorry ale hledej donate guildu .... nebo hraj radsi PvP ... proste nic co by se nam hodilo ... a Wtf Black division ? .... koho to zajima ? :-)
Boosty- Gum
RE:
Trosku si protirecis nie? najprv napises ze nerad progresujes ( co je v podstate ucenie sa na skusenostiach) a pak ze ti nedame sancu sa nieco naucit a zlepsit sa. Proste take veci sa nepisu do prihlasky. Sancu, ta sa da dat , ale stakym pristupom aky si ukazal , to nepojde uteba.
+ offi a freecko sa neda zrovnavat, obcas je taksie offi, a dost casto je taksie freecko.
Proti
+ offi a freecko sa neda zrovnavat, obcas je taksie offi, a dost casto je taksie freecko.
Proti
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
no vidiš to Drago máš tu kamoša čo tiež oškrabuje z domov omietku !
k tematu ? co dodat snad len:
k tematu ? co dodat snad len:
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
» Paladin Protect/retri
» Retri/holy
» Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp)
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
» Paladin Protect/retri
» Retri/holy
» Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: