Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
+2
tsatsiky2
ANdikk
6 posters
Strana 1 z 1
Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
1. Nick: Hasarus
2. Co hraješ,talenty(link na strom):retri - pve na seal of command , holy - pve, prot
3. Profese:mining, jwc (full skill oboje)
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):sanctuary, dlouhodobá neaktivita guildy
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): hraju cca 6 let, paladina snad na každem patchy
6. Seš skill?:V pve vetsinu taktik na bosse otevrene na anthorce znam, a dps/heal davam adekvatne ke svemu eq.. ohledne pvp v rele sezone jsem s partakem ele shamem udelal rele head
7. Proč chceš zrovna k nám?: rad bych s vama zašel normalni pve, lfg raidy mi už lezou na nervy
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mikrak mam a použivam, ts a vt mam nainstalovane
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):21
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):vsechno krom togc
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jsem student takže času mam dost :-D
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):retri pve/pvp 5196gs, holy pve 4944gs, prot 4650gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Studuju druhym rokem na VUT v Brně informatiku, semtam si zahraju florbal, volejbal. Jinak wowko pařim rad a často :-D
14. Alti: 80 warlock, warrior
2. Co hraješ,talenty(link na strom):retri - pve na seal of command , holy - pve, prot
3. Profese:mining, jwc (full skill oboje)
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):sanctuary, dlouhodobá neaktivita guildy
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): hraju cca 6 let, paladina snad na každem patchy
6. Seš skill?:V pve vetsinu taktik na bosse otevrene na anthorce znam, a dps/heal davam adekvatne ke svemu eq.. ohledne pvp v rele sezone jsem s partakem ele shamem udelal rele head
7. Proč chceš zrovna k nám?: rad bych s vama zašel normalni pve, lfg raidy mi už lezou na nervy
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mikrak mam a použivam, ts a vt mam nainstalovane
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):21
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):vsechno krom togc
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jsem student takže času mam dost :-D
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):retri pve/pvp 5196gs, holy pve 4944gs, prot 4650gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Studuju druhym rokem na VUT v Brně informatiku, semtam si zahraju florbal, volejbal. Jinak wowko pařim rad a často :-D
14. Alti: 80 warlock, warrior
Hasarus- Anonymní
Re: Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
bol by som aj pre na TEST ked sa spravi grupa 4... tam im pala tanka bude urcite treba
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
re:
jsem pro Wiersbowski, paladin tank?Asi zapomínas ze tanku mame dostatek.. je tu i Rohman a když už tak fekal. A dual spec ma kazdej plate.. no za mě PROTI
edit: ale Paladini stopstav, a když 4parta, tak se veme někdo známej, paladinu se tu hlásilo nejvíc je jich hafo moc
edit: ale Paladini stopstav, a když 4parta, tak se veme někdo známej, paladinu se tu hlásilo nejvíc je jich hafo moc
Naposledy upravil Koc!nka dne Wed Dec 22, 2010 10:21 am, celkově upraveno 1 krát
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Bol som s nim par dungov a dobre healuje aj tankuje, myslim ze by nebolo na skodu mat dalsieho dobreho palacha v guild,takze som ZA jeho prijatie aspon na test
Milamber- Anonymní
Ak bude Fory hravat stabilne a bude mat chut pve tak prot. pala další nieje potreba. zatial Proti. ak sa zmeni nieco dozvies sa. Mysterious
Anonymní- Anonymní
tak sry ale som proti paladinov je fakt dost!!
Daive- Poèet pøíspìvkù : 21
PROTI PALA STOPSTAV + tank gear mas low TOGC by jsi snim tankovat nemohl tak by jsi byl 4 parte k nicemu
+ je tady rohman kterej je volnej a pri nejhorsim muze Tsatsik labsi ja nebo boosty tanknout s altem
+ je tady rohman kterej je volnej a pri nejhorsim muze Tsatsik labsi ja nebo boosty tanknout s altem
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Tank/heal
Navíc sem zapoměl že alti tanci jsou asi 4x + ¨Mysti ma tank gear 4900, tak s ním jako fekal tankem jednou můžeme počítat.. není potřeba řešit zatím heal ani tanky
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Mel jsem zhruba stejne dps jak ten vas retri palda, ktery am znatelne lepsi eq :-D
Hasarus- Anonymní
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Souhrn
v Guildě máme 3x prot pala= Petra/Kema/SMD, 2-3x holy pala = Conclu,Ed,.., 1x retri jedno místo pro retri asi je lidi.., tak až po svátkách bude mít někdo čas navrhuji testnout všechny 4 jak točí v retri.. pokud se bude otevírat parta4, tak je jeden třeba.
ShiT napsal:neviete koho zobrat? tak ich postavte pred dummyho a vacsie dps ide do g a hotovo
jak to chces udelat u holyho???? dummy ti je na 2 veci
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Neprijat CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Mougan paladin retri/prot
» Mado, pala, retri/prot
» Retri,holy,prot pala
» Paladin Protect/retri
» Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy