I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp)

+2
Ed
Joranka
6 posters

Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp)

Příspěvek  Meruna Mon Jun 13, 2011 10:41 pm

1. Nick: Merunalis
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Protection 62/9/0
3. Profese: Bs 447 mining 450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): První guilda v které jsem začínal byla Crazy Harley Club (supr lidi) hledali osobnosti. Nerad jsem odcházel z tehlé guildy, ale bylo to strašně stereotypní, navíc žádné raidy, protože guilda měla sotva 5 hráčů online. LFG nepřipadalo v úvahu. Další a zároveň součastná guidla je SGC jsem v ní krátce, ale už mám dokonalý obrázek o vedení a o hráčích. Takže je tam asi 10 tanků pořád online. Když se přihásím na raid jako tank je mi zděleno, že se mnou počítají jak se začne tak najednou Merunalis bež dmg protože tu máme tanka a ma vetší gs... no i když byl přihlášen jako dmg. Takže k tankování se nedostanu vůbec.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): heh to už je pár let. Začal jsem na offi na servru Hellscream v té době ještě nebyl žáden datáč. Po roce přisel TBC. a Wotlk potom jsem přestal (maturita) Po maturitě jsem wow nehral. Začal jsem znovu hrát na free serverch před rokem. Za paladina hraji příbližně pul roku.
6. Seš skill?: Na takovou otázku je těžká odpověď. Člověk si může myslet že je skill možá je, ale příjde někam kde je vetší ůroven a z myšlenky, že je skill je náhle lamička.
7. Proč chceš zrovna k nám?: Máte určitě dobré vedení guildy. Kvalitni a rozumné hráče. Aktiví raidy. Celý systém řízení se mi libi.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3,Skype, VT, vůbec není porblém, kdykoli na tsko přijdu. Sluchátka + mikrák součastí.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Na tamhle světě už jsem krásných 22 let Very Happy
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Onyx 10,Toc 10/25, Voa 10/25, Os10/25, Icc 10 po profesora nechtěl padnout =)
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Takže schopen jsem, ale je tu malinký problém. Už nestuduji. Makam v hutnictví na směny. (2x ranní 6:00-14:00) (2x odpolední 14:00-22:00) (2x noční 22:00-6:00) a dva dny volna. Crying or Very sad
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): Moje gs v tanku je 5410 nj není to žádná sláva Laughing ale hodně mi ho kazí štít protože mám smůlu na drop a shild z tocka nevyhraju snad nikdy Crying or Very sad Potom retri pvp 5610 GS. Uvažuji, že bych šel i retri pve a na pvp bych se vykašlal, až jsem trochu více přínosný pro guildu. Takže sháním eq.
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Jmenuji se Kuba bydlím v Třinci (cca 40km od Ostravy) rád sportuji v zimě hraju aktivně hokej. V letě kolo, brusle(koelčkové), posilovna a bojové sporty. Jsem chápavý a rozumný mladík Smile) Miluji akce ,pivo Laughing ,ženy hehe , hudba a jidlo Very Happy Další věci si raději nechám pro sebe Very Happy
14: Diky za brzké vyřízení a přeji příjemný den. Caw

Meruna
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty Meruna

Příspěvek  Joranka Tue Jun 14, 2011 2:33 am

No, já bych byl rozhodně PRO otestovat. Tenhle nick mi něco říká, myslím že jsem s nim byl s nějakým z mejch altů nějaký low dungy když jsme expili a tam byl dost pohotovej. Snad ty časy nějak rozumně vyjdou, aby byla vůbec možnost testnout tě
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty Re: Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp)

Příspěvek  Ed Tue Jun 14, 2011 3:12 am

Velmi pekna prihlaska , dal si na nej zalezat ,takze mu asi zalezi na tom aby sa sem dostal. Okrem toho mame otvoreny nabor na Ppaladinov takze davam ZA
Ed
Ed

Poèet pøíspìvkù : 275

Návrat nahoru Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty Re: Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp)

Příspěvek  kema Tue Jun 14, 2011 4:03 am

Miluji akce ,pivo Laughing ,ženy ma úplne dostalo takže sem rozhodne PRO. navíc v poslední době máme tankú nedostatek, vid poslední TOGC.
Za mňa určite PRO
kema
kema

Poèet pøíspìvkù : 93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Jun 14, 2011 4:28 am

Pekna přihláška dal sis záležet...... Jsem urcite pro Test tj .... streda 17 :00 Toc 25 co ty nato dystak se tu ukaz a ja si te najdu .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty Merunalis

Příspěvek  Meruna Tue Jun 14, 2011 7:14 pm

Ahoj Boosty děkuji za kladné komentáře. Dneska se musím omluvit protože mi přijede kamarádka na tři dny. Určitě se domluvíme na jiném termínu. Ve hře jsem relativně každý den, až na ty 3 zmíněné. Děkuji za pochopení. Merunalis

Meruna
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Tue Jun 14, 2011 10:12 pm

reknu nekomu at te veme o vikendu napr Toc 10 ja tu bohuzel nebudu budu v praci celej vikend ....... nech s id na Toc 10 a nekdo te doufam testne napr v sobotu jeste ti to upresnim .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Wed Jun 15, 2011 10:35 pm

sak na test PRE- ber to tak unas sa ties nemusis stale dostat k tankovaniu ... mame tu dost kvalitnych tankova ale na tu icc 10 by nemal byt problem
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu Jun 16, 2011 11:33 pm

dneska do 20 :00 ti upresnim Cas testu ( sem na forko) pocitej ze to bude Tedkon Sobota / nedele odpoledne ja tu nebudu tak to dam nekomu na krk a doufam ze se namne tne nekdo nevyjebe :-P .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Fri Jun 17, 2011 7:08 am

Oukej chlape ... takze Sobota 16 :00 ..... nekdo odnas ti napise pujde se Toc 10 a okoukne se co v tobe je :-) tak se snaz a at slysim jen chvalu ... ale sme obcas i tvrdy tak se fakt snaz :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty :(

Příspěvek  Meruna Sat Jun 18, 2011 6:39 am

Ahoj bude to vypadat že se jenom vymlouvám, ale teďkom jsem přišel z práce Sad stala nepřijemná věc. Chlápak co jsem ho mep pod sebou spadl z leěení a zlomil si ruku a malý otřes mozku Sad Policie to se mnou sepsala. Naštěstí u mě nedošlo k porušení bezpečnosti tak si myslím, že na moje triko to nepůjde. jsem jeětě teďkom z toho v šoku Sad Omlouvám se, že jsem se nedostavil v určitý termín na zkoušku. Něco jsem slyšel, že máte ve středu 22.6 kolem 18:00 togc. Jestli uznáte za vhodné mě tam vyzkoušet byl bych rád. Ve středu mám noční tak mám čas do půl desáté. Děkuji za pochopení Merunalis

Meruna
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sat Jun 18, 2011 8:48 pm

pokud by si mohl drive ( pondeli) tak budu skladat toc 25 kolem 16 :00 tak se tu obev .. teda pokud nemas id a mas volnej program :-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Meruna Sun Jun 19, 2011 1:25 am

Volný program mám ale moje práce s tím nesouhlasí Smile Pondelí, úterý odpoledni (od 14:00- 22:00) Necháme na středu?

Meruna
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sun Jun 19, 2011 10:17 pm

Very Happy zejtra dam vedet Very Happy:D .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Merunalis/paladin/protec (pve)/retri (pvp) Empty Už aby to bylo :D

Příspěvek  Meruna Mon Jun 20, 2011 12:16 am

Dobře. Těším se Very Happy

Meruna
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Jun 22, 2011 2:30 am

Sry muj fail ucil sem se na zaerecky ... dneska 18 :00 Toc 25 ( mozna Togc 25 ale pochybuju) doufam ze budes na prijmu a sry ze sem nedal vedet vcera
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Meruna Wed Jun 22, 2011 4:12 am

Nevadí jsme lidi =) Budu tam. Za tu dobu jsem svůj EQ vytáhl. =o)

Meruna
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  caleth Wed Jun 22, 2011 5:35 am

uvidime jak test. inak fajn prihlaska ale s 25tkami by som nepocital na tvojom mieste.
caleth
caleth

Poèet pøíspìvkù : 68

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Wed Jun 22, 2011 9:30 pm

tak na domluveny test jsi prisel .... to jsem rad ... Tankoval jsi da se rict skoro bez problemu... ale ..... nejak sem to pocital ... a momentalne te nemam jako tanka kam dat ..... proto ti musim dat NEPRIJAT CLOSED ...... ale neboj .. pokud by se neco stalo tak ti dam vedet pokud by jsi mel stale zajem :-) GL
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: