Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
5 posters
Strana 1 z 1
Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
1. Nick:Holyrider
2. Co hraješ,talenty(link na strom):Retri PvP , Protec PvE , Holy PvP/PvE
3. Profese:Blackshmiting, Mining full
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Este ked som zacinal som bol v ChoL ale nikto mi tam nechcel pomoct tak som isiel pred potom uz som mal len vlastne jednoclenne guildy ktore sluzili ako Banka
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Odjakziva
6. Seš skill? toto posudenie necham na inych hracov ...
7. Proč chceš zrovna k nám?:Popravde nebudem vam tlacit do hlavy blbosti ako ostatny , takze preto aby som siel z dobrou partou daky raidik a nazbieral si pritom eq . Mam rad teamovu pracu .
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:mam TS3 a aj mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):neni problem aj do rana nie len do noci
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):z tych vacsich len Naxx a taku polovicu ToC
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:samozrejme ale niekedy mi to vyjst nemusi... nemozem predsa slubit to , co sa neda na 100 percent splnit ...
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):Prot 4555,Retri 5239,Holy PvP 4905/ PvE 4637
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Som teamovy hrac , mam rad priatelskych ludi a dobry kolektiv.
2. Co hraješ,talenty(link na strom):Retri PvP , Protec PvE , Holy PvP/PvE
3. Profese:Blackshmiting, Mining full
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Este ked som zacinal som bol v ChoL ale nikto mi tam nechcel pomoct tak som isiel pred potom uz som mal len vlastne jednoclenne guildy ktore sluzili ako Banka
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Odjakziva
6. Seš skill? toto posudenie necham na inych hracov ...
7. Proč chceš zrovna k nám?:Popravde nebudem vam tlacit do hlavy blbosti ako ostatny , takze preto aby som siel z dobrou partou daky raidik a nazbieral si pritom eq . Mam rad teamovu pracu .
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:mam TS3 a aj mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):neni problem aj do rana nie len do noci
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):z tych vacsich len Naxx a taku polovicu ToC
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:samozrejme ale niekedy mi to vyjst nemusi... nemozem predsa slubit to , co sa neda na 100 percent splnit ...
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):Prot 4555,Retri 5239,Holy PvP 4905/ PvE 4637
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Som teamovy hrac , mam rad priatelskych ludi a dobry kolektiv.
Rider- Anonymní
Re: Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
prihlaska no taka slaba napr neviem tvoj vek co je podstatne + mamestop stav pala cize proti a tvoj nick mi je povedomi ale nvm ci pozitivne alebo negativne
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Pala
No sice jsou ty Vánoce, ale nemůžu jinak než PROTI ty 3paladiny co maj přihlášky před tebou maj větší zkušenosti v pve, tvůj nick mě něco říká jen z PVP, třeba to vyjde jindy, neříkám že dnes ale maj jsem přihlášku 4x pala co je všechny zkusit a vybrat jednoho co bude vyhovovat všem officerum? Jak chcete..
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Balwinko-Najlepší
Proti :-* je to hrozny spammer na lfg +ked som ho dal v dueli bol som (cigan,zid,koko*)atd
Balwo- Anonymní
poznam nemam rad mozno lama minimalne fail atd... rozhodne NE
Anonymní- Anonymní
RE:
Kedze ta vacsina pozna a je proti, tak im verim ze maju nato dovod a tiez davam Proti
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
aleco anihilator ma pozna ako tanka bez brainu ? A nato si ako prisiel ? To mas z Night Nolifers Vanillka ti to povedal? Alebo myslis to ked som bol s vami 1.x ToC co ste pokazde povedali inu taktiku a neupozornili ste ma na urcite aspecty? A SMD ja som lama pretoze ty debilko si mi v naxxe nechcel dat holy shield co som vyhral a zdrzoval to dovtedy kym padol server? A este ze pisem aj ze je niekto zid ci co to je totalna chujovina take slovo som v zivote nepouzil a aj keby ma niekto da v duely tak sa s toho nezblaznim....
Rider- Anonymní
Neprijat CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Retri/holy
» Reitor, Paladin, Protec, Retri
» Mougan paladin retri/prot
» Hasarus/Paladin, retri, holy, prot
» Paladin Protect/retri
» Reitor, Paladin, Protec, Retri