shadow priest
5 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
shadow priest
1. Shii
2. Hram shadow priesta anthoria.wowarmory.sk/#shii,character
3. JWC ENG 430/410
4. six feet under neodišiel som prestal som hrať wow a po roku som sa vratil a hned šiel k ali... som u ali asi 3 mesiace, mam tu rename z invisiblle hral som rogue a priesta
5. 4 roky priesta 1 rok
6. nwm v pvp ani nie momentalne 2600 rat a pve učim sa no ale myslim že logiku na tie taktiky mam
7. lebo chcem hrať znova pve jak u hordy tu nemam guildu takže nemam jak chodiť a mam tu partaka z 2Jok
8. použivam skype ale samozrejme že si ho viem stiahnuť.
9. 20 noc neni poblem
10. toc/togc 10,25 ale u hordy u ali nie lebo jak ma preniesli mi nechali hordacky eq ktorý mi je za alika na 3 veci a našim užasným gmkam sa mi nehccelo meniť eq na alicky takže tu mam len zaklad z tocka momentalne + 3 veci icc a par doplnkov wf kým su neni lepšie pve .
11. týžden nerobi problem piatky a soboty som v škole (externe študium) a nedela som tu asi stale
12. 6100 pvp / 5700 PVE
13. Som z Trnavy 20 rokov a obrazok anthoria.net/?Action=viewphoto&id=7702#top dakujem za prečitanie
2. Hram shadow priesta anthoria.wowarmory.sk/#shii,character
3. JWC ENG 430/410
4. six feet under neodišiel som prestal som hrať wow a po roku som sa vratil a hned šiel k ali... som u ali asi 3 mesiace, mam tu rename z invisiblle hral som rogue a priesta
5. 4 roky priesta 1 rok
6. nwm v pvp ani nie momentalne 2600 rat a pve učim sa no ale myslim že logiku na tie taktiky mam
7. lebo chcem hrať znova pve jak u hordy tu nemam guildu takže nemam jak chodiť a mam tu partaka z 2Jok
8. použivam skype ale samozrejme že si ho viem stiahnuť.
9. 20 noc neni poblem
10. toc/togc 10,25 ale u hordy u ali nie lebo jak ma preniesli mi nechali hordacky eq ktorý mi je za alika na 3 veci a našim užasným gmkam sa mi nehccelo meniť eq na alicky takže tu mam len zaklad z tocka momentalne + 3 veci icc a par doplnkov wf kým su neni lepšie pve .
11. týžden nerobi problem piatky a soboty som v škole (externe študium) a nedela som tu asi stale
12. 6100 pvp / 5700 PVE
13. Som z Trnavy 20 rokov a obrazok anthoria.net/?Action=viewphoto&id=7702#top dakujem za prečitanie
shii- Anonymní
Re: shadow priest
at dostanes pro kolik chces stjne to bude namne a ja te chci videt minimalne na dummy .... zatim NEVIM
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
PRE ale nemam ta rad
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
no toto uz vyzera lepsie aj som si to precital ked ta boosty testne a posudi ze si prinos len eq treba tak preco nie boosty ma moj hlas ci da pre alebo proti
hawk
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Zejta si te testnu ... najdi si me .-)
Boosty- Gum
RE:
Tak kedze si shitov partak a shit by nechodil areny s niekym kto nevie hrat za svoju class, a mas zaujem hrat Pve aktivne tak som 100% za...good shadow priest sa zide.
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
PROTI PVPčkar a mame dorku boostyho...
ZA * Test rank jak točí DPS, alebo čo na teba povie Busty
ZA * Test rank jak točí DPS, alebo čo na teba povie Busty
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
no ..... lepsi nez vsichni sh priesti co knam chteji ale asi takhle 4,8k dps self buff + flaska ...... na ten eq nvm nvm ale snad je to tim eq ... uvidime co se znej vyklube zatim PRIJAT na TEST CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Slacker/priest/shadow(pve)/shadow(pvp)
» Kuqi - Priest - Shadow
» Gambo/priest/shadow
» Namess,shadow,priest
» Smd/Priest,shadow/Pala,prot
» Kuqi - Priest - Shadow
» Gambo/priest/shadow
» Namess,shadow,priest
» Smd/Priest,shadow/Pala,prot
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: