Gambo/priest/shadow
+3
Polšo
Boosty
Ed
7 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Gambo/priest/shadow
1. Nick: Gambo
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): takže hrám shadow , rad by som vam to tu linkol ale stránka nieje v prevadzke..
3. Profese: jwc/ins
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):fuu moja prva guilda bola VOI , dlho som bol u OS potom sme dost ludi odtial odisli do guildy englihtenment,prestal som kvoli skole hrat na dlhsiu dobu (dostal som kick ) no a teraz hram u crazy harley club ( len tie raidy no..)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):hrám uz cez 4 roky , za svoju class 2,5 roka
6. Seš skill?: taky lepší priemer
7. Proč chceš zrovna k nám?: pocul som ze si ste kvalitná guilda, a ze aj tie raidy stoja za to
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: to všetko berem ako samozrejmost ..
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18 , to mi nevadi ..
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): naxx,ulduar,toc,togc,icc po queenu
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: to mi uplne vyhovuje ..
12. Tvoje GS? PvE/PvP: 5746gs cisto pve, pvp nehram
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak skola gympel, venujem sa cviceniu, samozrejme kamarati -piatky vecer to tu nezvyknem byvat, no a rad si zahram wowko
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): takže hrám shadow , rad by som vam to tu linkol ale stránka nieje v prevadzke..
3. Profese: jwc/ins
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):fuu moja prva guilda bola VOI , dlho som bol u OS potom sme dost ludi odtial odisli do guildy englihtenment,prestal som kvoli skole hrat na dlhsiu dobu (dostal som kick ) no a teraz hram u crazy harley club ( len tie raidy no..)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):hrám uz cez 4 roky , za svoju class 2,5 roka
6. Seš skill?: taky lepší priemer
7. Proč chceš zrovna k nám?: pocul som ze si ste kvalitná guilda, a ze aj tie raidy stoja za to
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: to všetko berem ako samozrejmost ..
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18 , to mi nevadi ..
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): naxx,ulduar,toc,togc,icc po queenu
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: to mi uplne vyhovuje ..
12. Tvoje GS? PvE/PvP: 5746gs cisto pve, pvp nehram
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak skola gympel, venujem sa cviceniu, samozrejme kamarati -piatky vecer to tu nezvyknem byvat, no a rad si zahram wowko
Gambo- Anonymní
Re: Gambo/priest/shadow
No ja som ZA , myslim , ze to je hrac s dobrym myslenim a hodil by sa aj do 25M ak by bol flek.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
Sak proč ne ....... nejaky Sh priest by se jeste mohl hodit ... ale jak to budes mistem na 25 ku tak to ti nedokazu rict ... kazdeopadne ..... chci te videt minimalne na Dummy ... zatim PRO
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
ZA test
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Až tě Boosty někde testne tak se vyjádřím. Zatím neutral.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
Tak kamarade ...... posvitili sme si natebe :-) ..... Talenty celkem Ok jen ta redukce threthu je celekm zbytecna :-) dej si to radsi do vylepsene staminy ...... Taktiky ... no ... slo to celkem v poho .. ale nebylo skoro co zkazit ... tak jako tak musim rejpnout :-) JAraxxus ohen a pozde si si vsimnul .. bejt to togc .... ses dead , a pak jeste na championech svalne sem ja nedaval mass dispell abych videl zdda ses nato ready:-) kazde vec na mass dispell sundana cca po 2,7 sekundy :-) .. bacha nato muze to sstat nekoho zivot :-)
Rotace .... ok podle mne to mackas dobre :-)
a Tvuj dmg ? no jenom tak pro porovnani aby ostatni videli jak to slo :-) ---- Flask + ryba + Intelekt + Gbok + Gbow + Gbos + flametongue totem . ( vse jsem mnel samozddrejmne take az na tu flasku :-) )
Buffy nic moc uznavam :-) ale i tak si stim vytocil 5,9k Dps na Beastech :-) ( ja 7,2k ) Podle meho nazoru na tvuj equip je to aj docela pekne :-)
Uvidime co nato řeknou ostatni ... ale dal bych ti sanci ... mohl by ses hodit jak do Tamuelovi party tak pripadne do 25 ky kdyby nekdo odpadl nebo nedosel atd :-) PRO .
Rotace .... ok podle mne to mackas dobre :-)
a Tvuj dmg ? no jenom tak pro porovnani aby ostatni videli jak to slo :-) ---- Flask + ryba + Intelekt + Gbok + Gbow + Gbos + flametongue totem . ( vse jsem mnel samozddrejmne take az na tu flasku :-) )
Buffy nic moc uznavam :-) ale i tak si stim vytocil 5,9k Dps na Beastech :-) ( ja 7,2k ) Podle meho nazoru na tvuj equip je to aj docela pekne :-)
Uvidime co nato řeknou ostatni ... ale dal bych ti sanci ... mohl by ses hodit jak do Tamuelovi party tak pripadne do 25 ky kdyby nekdo odpadl nebo nedosel atd :-) PRO .
Boosty- Gum
Podľa toho, čo napísal Boosty som PRE jediné čo by som ti poradil je vymeniť si 1 t10 za nonset podľa mňa je zbytočné mať 5/5 ,aspoň myslím, že si to bol ty
Alandorea- Poèet pøíspìvkù : 21
Som ZA.
Jestli máš zítra čas (středa 19:00). Tak tě zkusíme na test icc 10. Jestli si to do té doby přečteš tak mi pošli ve hře mail jestli se ti to hodí na nick Tamuel.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
-Voa 25 , par ludi skapalo .
melee parta :-D ... ja som ZA vyzerá celkom schopne
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
re
Podle toho co tady čtu tak jsem taky PRO SH se hodi a to nejen kvuli dmg ale i healu bez kterého musí každej healer kliknout do healbotu vicekrat
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
PRIJAT na TEST CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Slacker/priest/shadow(pve)/shadow(pvp)
» shadow priest
» Munchen, Priest shadow/holy
» Namess,shadow,priest
» Shadowprist/Priest/Shadow,Holy!
» shadow priest
» Munchen, Priest shadow/holy
» Namess,shadow,priest
» Shadowprist/Priest/Shadow,Holy!
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: