I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smd/Priest,shadow/Pala,prot

+7
anilihator
Boosty
Polšo
wopi
ANdikk
Tamuel
tsatsiky2
11 posters

Goto down

Smd/Priest,shadow/Pala,prot Empty Smd/Priest,shadow/Pala,prot

Příspěvek  SMD Wed Nov 24, 2010 8:44 pm

1. Nick: SMD
2. Co hrajes,talenty(link na strom): Priest PVP holy / Pve holy Pala Pve main spec tank / pve retri
3. Profese: Bs 450/ Min 450
4. Předchozí guildy(proč leav?): Lmyc / sgc uz solidni dobu duvod je sice gilda solidni ale lidi uz se mi neak nelibi komunita tam neni pro me prave ruzove
5. Jak dlouho hraješ WoW: 5 + let
6. Seš skill?: Ano
7. Proč chceš zrovna k nám?: Chcete me(možná) Very Happy a davate solidni raidy ktere sem asi mesic nechodil
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10/25 Togc 10 :Ano
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Snad ano
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):Priest -5480 Holy PVP , Holy pve 5200 Pala Tank 5000 / Retri pve 5000
13. Něco o sobě: mam 18 roku , ve hre se snazim bejt denne kdyz uz skill tak na vse Very Happy pvp/pve only
+ alti Ady ( warrior ) 4500 gs full insc a jwc / Deady Preist pve 4800 gs full herb / tailor
S pozdravem SMD

SMD
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Smd/Priest,shadow/Pala,prot Empty SMD

Příspěvek  tsatsiky2 Wed Nov 24, 2010 8:51 pm

Včera si stěžoval Labsi jak nemá priesta tak teď mu přijde to nejlepší co může mít + když nedojde Gyz nebo Draqe ma solidního tanka aj do togc25 určitěPRO,ale 2týdnu v testu si moc nevyskakuj lol!
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Smd/Priest,shadow/Pala,prot Empty Re: Smd/Priest,shadow/Pala,prot

Příspěvek  Tamuel Wed Nov 24, 2010 9:02 pm

Jsem PRO tongue
Tamuel
Tamuel

Poèet pøíspìvkù : 145

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Nov 24, 2010 9:48 pm

Ja som PRE

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Wed Nov 24, 2010 9:49 pm

pre ak budes umna v parte ale ocakavam zodpovedny pristup
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  wopi Wed Nov 24, 2010 10:15 pm

PRO
wopi
wopi

Poèet pøíspìvkù : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Polšo Wed Nov 24, 2010 10:51 pm

ZA
Polšo
Polšo

Poèet pøíspìvkù : 248

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Wed Nov 24, 2010 11:45 pm

ZA poznam a je dosť dobrý, viem že za palacha to vie celkom luxusne (2100 rat za holy v arenach myslim nie?), za tanka to vie celkom tiež dosť dobre - unho je hlavne výhoda v tom, že ti dojde na TS a môžeš sa sním dohodnúť čo a jak... Za priesta som ho nevidel hrať... Btw on je jeden z tých prvých, čo skladali toc10 lfg party čo to dávali ked sa to otvorilo... Sa ozvi v hre ináč ohladom toho shamika alebo čo to bolo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  smd Thu Nov 25, 2010 12:03 am

no na zacatku rele sezony rank 12 3v3 rank 2 to je min 2-3 mesice

smd
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Thu Nov 25, 2010 3:19 am

priest lama ale Tank je to dobrej Very Happy Jantare Very Happy:D .) PRo
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  anilihator Thu Nov 25, 2010 3:30 am

PRE
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ed Thu Nov 25, 2010 3:58 am

Som urcite PRE a myslim ze to ani nemusim obhajovat Smile
Ed
Ed

Poèet pøíspìvkù : 275

Návrat nahoru Goto down

Smd/Priest,shadow/Pala,prot Empty Smd

Příspěvek  tsatsiky2 Thu Nov 25, 2010 8:43 am

ať se ještě vyjádří Victia a Tsatsik maj tam 2lidi co nejsou v G pokud chcem vzít Smd a Murleye jak všichni ste ZA a PRO tak se musí místo Doda(kterej není v g)vzít jednoho znich a And s Labsim to samé, podle mého lepší tanky jak Smd a Murley neseženete, togc10/25 znaj oba jak své boty, ale jedno info pokuď to neuděláme tak jak píšu tak na TOGC25 zapomeňte s Kemou kterej jede v 19:00 na intrák Draqe kterej je s přítelkyní a přijde jednou za měsíc potrženo schrnuto máme jen Petru... !! d..
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Thu Nov 25, 2010 8:54 am

som zaSMD je dobry tank

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Smd/Priest,shadow/Pala,prot Empty Smd

Příspěvek  tsatsiky2 Thu Nov 25, 2010 9:03 am

to je hezké ale potřebuji aby ste se vyjádřili k tomu mému komentu říkám že teď pokud se to nezmění je nemáme dát do jakého TOGC10 za Tanky!!!
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Thu Nov 25, 2010 9:25 am

jednoznacny prinos pre partu 3 ci us formov tanku alebo ranged za prista kedze tento hrac je flexibilny
ANdikk
ANdikk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  anilihator Fri Nov 26, 2010 2:28 am

Dodo a Kema sú spoľahlivý a dobrý tankovia, pričom Dodo má solidný dps respec. Je to naše togc tak mne nevadí že nieje z g. Samozrejme proti Murleyovi a SMD nič nemám, ako písal AND parta3 is open
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Conclusion Fri Nov 26, 2010 3:59 am

anilihator napsal:Dodo a Kema sú spoľahlivý a dobrý tankovia, pričom Dodo má solidný dps respec. Je to naše togc tak mne nevadí že nieje z g. Samozrejme proti Murleyovi a SMD nič nemám, ako písal AND parta3 is open
suhlasim, myslim ze doda netreba menit ale na ToGC 25 treba uz poriadnych ludi, som ZA
Conclusion
Conclusion

Poèet pøíspìvkù : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Fri Nov 26, 2010 4:59 am

koca znova si otvarat nemusel ale vidim ze to tu este skopcim stacilo sa len vyslovit k tomu co som tam napisal popripade

ako mne dodo staci vie co ma robit bol snami vie ako to unas bezi noveho cloveka neako nepotrebujem a ked maju take gs tak im asi nebude vadit ze nepojdu togc 10 . a aj ked dodo nieje z gildy neako mi to nevadi cas mu vyhovuje ma dobry tank eq a este lepsi fury a tym ze oni poznaju tocko ako svoje boty tym chces povedat ze dodo je lamka alebo co . ze on nevie a nahodne chodi a macka taunt alebo co a wara nepotrebujeme v parte 2 uz jedneho mame hosi nemam proti vam nic ale parta 3 vas urcite oceni ktora sa ledva kedy tedy zlozi a vacsinou tam maju aj lfg

hwk

tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Smd/Priest,shadow/Pala,prot Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Fri Nov 26, 2010 5:10 am

už mě serete jak idioti omg, říkám že na TOGC25 máme jen Petru tanka KURVA!! Kema jede na intr progres na hodinu tu je max,Draqe 25byl jednou... chápeš??Dodo není v g tudíš s náma nechodí TOGC25 kapito??Potženo sečteno máme jednoho tanka na togc25!!!!Tudíš když Murley se nikam nevejde tak se na to třeba vysere mě by teda 25jen nebavilo chodit.. a jako bude se otevírat ICC a pak nebudeme mít tank na togc25, prostě nevím co nechápete na tom že máte lidi z LFG který s náma nechodí 25 a pak tam chybí ty lidi co vy máte počítej se mnou 3x10=30 togc25=25lidí 5ich nepřijde z toho máš 2lfg tanka a ranged.., ale třeba máš pravdu togc10 nebude chtít chodit, ale pokud by chtěl?
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Nov 27, 2010 2:48 am

Admin napsal:už mě serete jak idioti omg, říkám že na TOGC25 máme jen Petru tanka KURVA!! Kema jede na intr progres na hodinu tu je max,Draqe 25byl jednou... chápeš??Dodo není v g tudíš s náma nechodí TOGC25 kapito??Potženo sečteno máme jednoho tanka na togc25!!!!Tudíš když Murley se nikam nevejde tak se na to třeba vysere mě by teda 25jen nebavilo chodit.. a jako bude se otevírat ICC a pak nebudeme mít tank na togc25, prostě nevím co nechápete na tom že máte lidi z LFG který s náma nechodí 25 a pak tam chybí ty lidi co vy máte počítej se mnou 3x10=30 togc25=25lidí 5ich nepřijde z toho máš 2lfg tanka a ranged.., ale třeba máš pravdu togc10 nebude chtít chodit, ale pokud by chtěl?

No asi bych tu měl začít svoji slohovou práci, ale to by nedopadlo dobře, takže to budu muset zkrátit Suspect .

Když se nad tím člověk zamyslí, tak máš na jednu stranu pravdu, ale už jsem tu od jednoho z nich dokonce slyšel že toc/togc 10 chodit nepotřebujou, jelikož jim tam stejně nic nepadá. Na druhou stranu asi nechápeš o co nám jde. Ano máme dva lidi z "LFG" jak ty říkáš, ale všichni je známe - jeden je bratr Kemy a jeden je velice známá postava tanka - Dodo. A když už tu máme někoho dohotnutýho z jiné guildy, tak je nevyhodím jen kvůli tomu že se naberou nový lidi a nevejdou se v tenhle moment do žádné party. Byli bychom tím tak nějak vcelku sami proti sobě. Už takhle nás spousta lidí nemusí, protože "Tukanovci" a znepřátelovat si další lidi mi přijde jako holej nesmysl. Pak ti někdy nepřijde víc lidí a nebudeš to mít z čeho poskládat, protože si řeknou " hele to sou ty dementi z Incoming na ty seru když mě chtěli a pak se na mě vysrali ". Je vcelku pochopitelný že tě serem jak idioti, ale všichni to tu chápou. Jen se nikdo nechce vzdát svojí party se kterou už mu to jakž takž jde. A nemáš pravdu v tom že máme jen jednoho tanka - ještě jsi tu ty. Healovat tu může x dalších lidí jako sem já, Labsi, And, Conclusion, Asah, Ed, Sratnahordu ( jestli jsem někoho nenapsal tak se omlouvám ). Čímž se dostáváme k jádru problému a to je že pokud k nám přešli jako nový lidi, tak nemůžou čekat že se kvůli nim posadíme na prdel a hned je někam zařadíme. Na Toc a Togc 25 je to asi samozřejmý, pokud máme málo tanků. A myslím si že parta 3 jednoho nebo oba ráda přijme, jelikož tam je stálej problém s lidma co jsem tak pochopil když občas slyším Labsiho, nebo And. Takže shrnuto a podtrženo, sice se chováme podle tebe jak idioti, ale myslím si že oprávněně a doufám že tím co jsem tu napsal jsem ti to snad trošku osvětlil.

Hawk

Naposledy upravil victia - Officer dne Sun Nov 28, 2010 12:36 am, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Nov 27, 2010 3:41 am

Tuto nedelu Petra znova nejde progres ako ste si isto vsimli ja myslim ze SMD by sme m ali prijat ale musi respektovat pravidla ktore su urcene. Mat v zalohe skuseneho tanka sa nam iba vypati...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Nov 27, 2010 4:32 am

Ako prepac Neyti ale ZNOVU??? Ved na ToGC 25 som nevynechala ani jeden raz - posledne neratam to nam lagovalo vacsine a ja ako tank si lagy nemozem dovolit tak si myslim ze aj tak to nemalo zmysel tam byt a len wipovat to nieje progres. A ako s tymi tankami suhlasim, samozrejme ze na ToGC musi by zohrana cela parta ale myslim ze u tankov je to obzvlast dolezite cize by som velmi rada uvitala keby mame definitivnych tankov co budu chodit kazdy progress.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Nov 27, 2010 7:17 am

Řešíte nesmysli. Smd už je přijat. Řeší se tu pouze otázka co s novými tanky. Viz vysvětlení výše zmíněné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky2 Sat Nov 27, 2010 11:31 pm

victia - Officer napsal:
Admin napsal:už mě serete jak idioti omg, říkám že na TOGC25 máme jen Petru tanka KURVA!! Kema jede na intr progres na hodinu tu je max,Draqe 25byl jednou... chápeš??Dodo není v g tudíš s náma nechodí TOGC25 kapito??Potženo sečteno máme jednoho tanka na togc25!!!!Tudíš když Murley se nikam nevejde tak se na to třeba vysere mě by teda 25jen nebavilo chodit.. a jako bude se otevírat ICC a pak nebudeme mít tank na togc25, prostě nevím co nechápete na tom že máte lidi z LFG který s náma nechodí 25 a pak tam chybí ty lidi co vy máte počítej se mnou 3x10=30 togc25=25lidí 5ich nepřijde z toho máš 2lfg tanka a ranged.., ale třeba máš pravdu togc10 nebude chtít chodit, ale pokud by chtěl?

No asi bych tu měl začít svoji slohovou práci, ale to by nedopadlo dobře, takže to budu muset zkrátit Suspect .

Když se nad tím člověk zamyslí, tak máš na jednu stranu pravdu, ale už jsem tu od jednoho z nich dokonce slyšel že toc/togc 10 chodit nepotřebujou, jelikož jim tam stejně nic nepadá. Na druhou stranu asi nechápeš o co nám jde. Ano máme dva lidi z "LFG" jak ty říkáš, ale všichni je známe - jeden je bratr Kemy a jeden je velice známá postava tanka - Dodo. A když už tu máme někoho dohotnutýho z jiné guildy, tak je nevyhodím jen kvůli tomu že se naberou nový lidi a nevejdou se v tenhle moment do žádné party. Byli bychom tím tak nějak vcelku sami proti sobě. Už takhle nás spousta lidí nemusí, protože "Tukanovci" a znepřátelovat si další lidi mi přijde jako holej nesmysl. Pak ti někdy nepřijde víc lidí a nebudeš to mít z čeho poskládat, protože si řeknou " hele to sou ty dementi z Incoming na ty seru když mě chtěli a pak se na mě vysrali ". Je vcelku pochopitelný že tě serem jak idioti, ale všichni to tu chápou. Jen se nikdo nechce vzdát svojí party se kterou už mu to jakž takž jde. A nemáš pravdu v tom že máme jen jednoho tanka - ještě jsi tu ty. Healovat tu může x dalších lidí jako sem já, Labsi, And, Conclusion, Asah, Ed, Sratnahordu ( jestli jsem někoho nenapsal tak se omlouvám ). Címž se dostáváme k jádru problému a to je že pokud k nám přešli jako nový lidi, tak nemůžou čekat že se kvůli nim posadíme na prdel a hned je někam zařadíme. Na Toc a Togc 25 je to asi samozřejmý, pokud máme málo tanků. A myslím si že parta 3 jednoho nebo oba ráda přijme, jelikož tam je stálej problém s lidma co jsem tak pochopil když občas slyším Labsiho, nebo And. Takže shrnuto a podtrženo, sice se chováme podle tebe jak idioti, ale myslím si že oprávněně a doufám že tím co jsem tu napsal jsem ti to snad trošku osvětlil.

Hawk

pokud jeden z nich řekl že nepotřebuje togc10 tak je to ok, a mě jako tanka můžete počítat na poslední měsíc, takže asi tak jinak Labsi má fps3 v 25ce Ed si přijde kdy chce.., takže pokuď togc25 tak za heal budu chodit dokud se nevyřeší situace s healem, jinak Sms/Murley/Petra/Kema na togc25
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Labsi Sat Nov 27, 2010 11:35 pm

FPS 3 bol docasny problem zmenil som nastavenia aj rozlisenie... detaily + aj net zacal fungovat ako ma takze by som v tom nevidel problem... ved sa uvidi jak to bude slapat Smile
Labsi
Labsi

Poèet pøíspìvkù : 47

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Sat Nov 27, 2010 11:40 pm

koci aspon netrep lebo ED pride stale na raid ked sa zapise to ze pritom nesedi us 3 hodiny vopred neznamena ze na raidy nechodi .... mne chodi na vsetky a maximalne co mi meskal bolo 7 minut
ANdikk
ANdikk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky2 Sun Nov 28, 2010 12:55 am

ANdikk napsal:koci aspon netrep lebo ED pride stale na raid ked sa zapise to ze pritom nesedi us 3 hodiny vopred neznamena ze na raidy nechodi .... mne chodi na vsetky a maximalne co mi meskal bolo 7 minut

ale já myslím 25ky..
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky2 Sun Nov 28, 2010 12:55 am

PŘIJAT CLOSED pak si napiš in-game o inv aji za tanka
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down