Namess,shadow,priest
4 posters
Strana 1 z 1
Namess,shadow,priest
1. Nick:Namess
2. Co hraješ,talenty(link na strom):Shadow Priest
3. Profese:Tailoring,Engineering
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):bylo jich hodně přiznám se , chci konečně najít pořádnou PvE guildu co je schopná složit ToC 10/25 a dát to ne jako lamy z LFG "500 pokůsu" a wipe dokola
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Hraju jenom priesta čistě 2 roky cca
6. Seš skill? Ani skill ani lama
7. Proč chceš zrovna k nám?:Zdáte se mi jako dobrá PvE guilda co je schopná dát ToC 25 a kvůli Unhholymu xDDD
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:jasný
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):je mi 16 a čas se najde když je potřeba
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):ToC 10/25 OS 10/25 Onyxia 10 Naxx 10/25 UD 10/25 HM
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:určitě
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): v PvE mam GS neco kolem 4600 ja vim low a proto bych chtel u Vas nabrat EQ
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek : Rád se bavim a poznávam nový věci asi tak
2. Co hraješ,talenty(link na strom):Shadow Priest
3. Profese:Tailoring,Engineering
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):bylo jich hodně přiznám se , chci konečně najít pořádnou PvE guildu co je schopná složit ToC 10/25 a dát to ne jako lamy z LFG "500 pokůsu" a wipe dokola
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):Hraju jenom priesta čistě 2 roky cca
6. Seš skill? Ani skill ani lama
7. Proč chceš zrovna k nám?:Zdáte se mi jako dobrá PvE guilda co je schopná dát ToC 25 a kvůli Unhholymu xDDD
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:jasný
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):je mi 16 a čas se najde když je potřeba
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):ToC 10/25 OS 10/25 Onyxia 10 Naxx 10/25 UD 10/25 HM
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:určitě
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): v PvE mam GS neco kolem 4600 ja vim low a proto bych chtel u Vas nabrat EQ
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek : Rád se bavim a poznávam nový věci asi tak
Namess- Anonymní
Re: Namess,shadow,priest
reknu to i tady je to jen muj nazor neber si to osobne .... proste podle me by knam mely chodit lidi s Eq a ne stim ze by tu mohly nabrat eq .... ja dam proti sry ale ja sem jen male padlo tak si z meho proti nic moc nedelej proste mam svoje nazory ... Gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
proti neni si schopny dodrzat dohodusi trapny ukradol si mi goldy PROTI
Anonymní- Anonymní
sorty napsal:proti neni si schopny dodrzat dohodusi trapny ukradol si mi goldy PROTI
Admin napsal: tak řešíme přihlášku goldy ne
To sice neřešíme goldy, ale ojebat někoho z guildy kam se pak chci přihlásit, je trošku divný.
Proti
Anonymní- Anonymní
victia - Officer napsal:sorty napsal:proti neni si schopny dodrzat dohodusi trapny ukradol si mi goldy PROTIAdmin napsal: tak řešíme přihlášku goldy ne
To sice neřešíme goldy, ale ojebat někoho z guildy kam se pak chci přihlásit, je trošku divný.
Proti
říkali sme že píšeme k přihlášce vždy 3den.. proto jsem tam napsal svůj názor, ale když už priesta budeme brát tak s větším zájmem PROTI sice tě dokážeme eqipnout za 3týdny.. ale musela by mě přihláška víc zaujmout..
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
proti us pre teba nemame miesto
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
victia - Officer napsal:sorty napsal:proti neni si schopny dodrzat dohodusi trapny ukradol si mi goldy PROTIAdmin napsal: tak řešíme přihlášku goldy ne
Proti
Suhlasím tak isto som Proti.
Anonymní- Anonymní
Namess,shadow,priest
uzavřete to já tu budu až v neděli.. officers dík.
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Similar topics
» Slacker/priest/shadow(pve)/shadow(pvp)
» Palcak/Priest/Holy/Shadow
» Kuqi - Priest - Shadow
» Gambo/priest/shadow
» Priest holy shadow
» Palcak/Priest/Holy/Shadow
» Kuqi - Priest - Shadow
» Gambo/priest/shadow
» Priest holy shadow
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: