Reitor, Paladin, Protec, Retri
2 posters
Strana 1 z 1
1. Nick:Reitor
2. Co hrajes,talenty(link na strom)řevážně protect, ale i ten dmg si občas zajdu, záleží na raidu
3. Profese:JWC, Min
4. Předchozí guildy(proč leav?):Hoa (heroes of azeroth) guilda šla ke dnu, pomalu se rozpadla
5. Jak dlouho hraješ WoW:přibližně 3 roky, na jaře to budou přesně 3 roky pokud se dobře pamatuju :-)
6. Seš skill? Nikdy jsem to o sobě netvrdil. Odtankoval jsem vše co bylo v lidských sílách
7. Proč chceš zrovna k nám?:Hraju převážně PVE a hledám guildu se kterou to má smysl chodit a nestrácet čas demencí lidí co nedokážou pochopit trivialní věci.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Stáhnout jej umim, ale mám ho v pc :-)
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):18
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10/25,Togc 10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? V tom problém určitě nebude.
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):Tank 4710, DMG 4200GS
13. Něco o sobě:No jsem na střední v 3.ročníku (Informační technolog na Střední průmylsové škole v Hradci Králové) U pc trávím přiměřené množství času, všeho moc škodí, pokud u pc nejsem a je třeba jsem vždy na drátě. Snad vám to bude stačit :-) Zdar
2. Co hrajes,talenty(link na strom)řevážně protect, ale i ten dmg si občas zajdu, záleží na raidu
3. Profese:JWC, Min
4. Předchozí guildy(proč leav?):Hoa (heroes of azeroth) guilda šla ke dnu, pomalu se rozpadla
5. Jak dlouho hraješ WoW:přibližně 3 roky, na jaře to budou přesně 3 roky pokud se dobře pamatuju :-)
6. Seš skill? Nikdy jsem to o sobě netvrdil. Odtankoval jsem vše co bylo v lidských sílách
7. Proč chceš zrovna k nám?:Hraju převážně PVE a hledám guildu se kterou to má smysl chodit a nestrácet čas demencí lidí co nedokážou pochopit trivialní věci.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):Stáhnout jej umim, ale mám ho v pc :-)
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):18
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10/25,Togc 10
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? V tom problém určitě nebude.
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):Tank 4710, DMG 4200GS
13. Něco o sobě:No jsem na střední v 3.ročníku (Informační technolog na Střední průmylsové škole v Hradci Králové) U pc trávím přiměřené množství času, všeho moc škodí, pokud u pc nejsem a je třeba jsem vždy na drátě. Snad vám to bude stačit :-) Zdar
Reitor- Anonymní
Re: Reitor, Paladin, Protec, Retri
no vidim ze sa uz hoa komplet rozpadla a vsetci jej clenovia idu sem
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Re: Reitor, Paladin, Protec, Retri
victi no pozri ide byt 4 ta parta a tam treba tanky + aj nam minule chybal a tankoval dodo takze tak neajk ja som za ale trocha slabsi EQ
Anonymní- Anonymní
re:
kdyz tanka tak fekala nebo dk war/pal tech je proste moc asi PROTI hele vyčkej třeba si tě parta4 vyzkouší a nebude problém pokud za něj víš
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Zdar, ano guilda HOA se opravdu rozpadla a ano dost lidí jde/chce k vám. Eq mam sice slabší, ale neměl jsem problem utankovat Toc 10/25, Heroic jsem taky tankoval a tam jsem se trapil, respektive healeri. Tanka ovládám, alespoň si to myslím a nikdy se mnou neměl nikdo problém. Budu čekat a doufat v pozitivní odpověď :-) Zatím zdar.
Reitor- Anonymní
ještě malá poznámka, sice nepodstatná, ale pro kompletní data mám 4770 GS
Reitor- Anonymní
re:
sry Victo ale ještě bych to nechal OPEN ať se vyjádří parta 3/4 jeden tank se bude muset brát(když ne fekal pala)a pokud je ochotnej a vše splňuje včetně TS není problém, jinak to togc25 momentalne mame 3tanky co na to mají a chce to mít 4-5 nebude tu vždy každej díky za pochopení ja si ho zkusím dnes zejtra jak to ví jak kecá protože bohužel to je u tanka na togc25 velmi důležité
re:
jinak Sorty: Petra a Jingl gs 4600+ když tankovali prvně togc10 jo wipli jsme tam párkrát ale teď to myslím máme zvládlé na first v pondělí vše doufám pokud přijdou lidi jako ten gear jsme nabrali hned tankům, takže asi tak spíš mě de o skil a o to jak bude rozprávat, jo další věc tyhle hráči nebo spíš většina je na doporučení Labsiho
Similar topics
» Mougan paladin retri/prot
» Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
» Paladin Protect/retri
» Retri/holy
» Dibdo/retri/Holy
» Holyrider/Paladin Retri,Protec,Holy
» Paladin Protect/retri
» Retri/holy
» Dibdo/retri/Holy
Strana 1 z 1