resto smaik zada o prijeti
+2
caleth
Tamuel
6 posters
Strana 1 z 1
resto smaik zada o prijeti
1. Nick:Fallkmen
2. Co hraješ,talenty(link na strom):pve resto 5100gs pvp resto 5000gs
3. Profese:Alch herb full
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Rozpad
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):celkově 2 roky saman 1 rok
6. Seš skill? těžko řict ale healovat umím
7. Proč chceš zrovna k nám?:tak dobré lidi cem guildu která ví co děla
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:ts3 mam aj vt mam headset
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):bude mi 16
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):TOC 10,25 Icc 10,25 druhemu bosovy
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jak kdy
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):pve 5100 pvp 5000zhruba
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Sem normalní nemám problém s lidmi hraju basket,stolni tenis, airsoft,dřevárny.Jmenuju se patrik.
2. Co hraješ,talenty(link na strom):pve resto 5100gs pvp resto 5000gs
3. Profese:Alch herb full
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Rozpad
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):celkově 2 roky saman 1 rok
6. Seš skill? těžko řict ale healovat umím
7. Proč chceš zrovna k nám?:tak dobré lidi cem guildu která ví co děla
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?:ts3 mam aj vt mam headset
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí):bude mi 16
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):TOC 10,25 Icc 10,25 druhemu bosovy
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jak kdy
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to):pve 5100 pvp 5000zhruba
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek:Sem normalní nemám problém s lidmi hraju basket,stolni tenis, airsoft,dřevárny.Jmenuju se patrik.
Fallkmen- Anonymní
Re: resto smaik zada o prijeti
PROTI Smaika nehledáme
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
Tamuel ted sem mlvil s nekym od vas a rekl ze samika resto mate jen jednoho !
fallkmen- Anonymní
ja som PRE. Resto samikov neni vela ak nepocitam altov samozrejme, rozpraval som sa s nim, sice gear neni este na hc raidy, ale na test som urco pre. tam sa uvidi ako mu to pojde kicknut sa da vzdy ak by nesplnal poziadavky. a dalsia vec mame v g viac ludi co som na raidoch nevidel tak preco nedat sancu inym co chcu raidy chodit.
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
Tamuel napsal:PROTI Smaika nehledáme
Když koukám do part tak každá parta má po jednom šamanovi, takže jich zas tak vela neni, ale nevim zda nějaká parta potřebuje healera...
Edit: ale přihláška teda nic moc...
Anonymní- Anonymní
PROTI takto odflaknuta prihlaska je extrem.... ano samana hladame ale toto je fail dal si si to tu na tu tovku ale neberieme teraz vsetko co pride .....
nvm do guild napises rozpad .... aka guilda, preco sa rospadla, a urcite si nebol len v jednej
do talent stromov si napisal svoje GS ... toto je fail
bude mi 16 .... dalsi fail ... mne bude 89 ... ale teraz mi je 18
GS napisane ZHRUBA! zhruba fail
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):TOC 10,25 Icc 10,25 druhemu bosovy .---- nevies citat??? JEN CELE
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jak kdy--- odides pocas raidu - progresu a mi si mame hladat nahradu?
PROSTE IQ -50 ... fail uzavriet ....
nvm do guild napises rozpad .... aka guilda, preco sa rospadla, a urcite si nebol len v jednej
do talent stromov si napisal svoje GS ... toto je fail
bude mi 16 .... dalsi fail ... mne bude 89 ... ale teraz mi je 18
GS napisane ZHRUBA! zhruba fail
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé):TOC 10,25 Icc 10,25 druhemu bosovy .---- nevies citat??? JEN CELE
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: jak kdy--- odides pocas raidu - progresu a mi si mame hladat nahradu?
PROSTE IQ -50 ... fail uzavriet ....
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
RE:
Prihlaska dost odflaknuta.....momentalne som PROTI !!!! mozno ked si ju skusis prepisat a das si trochu zalezat tak zmenim nazor...
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
re:
Kdyby byl nejakej extra borec o kterym maji všichni povědomí tak neřeknu, ale o tobě jsem nikdy neslyšel a z tvoji přihlášky jsem se nic nedozvěděl, maximálně že tu někdo takovej hraje. Sorry ale tohle je fail, jestli to měl bejt vtip tak je špatnej... PROTI
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
fallkmen napsal:Tamuel ted sem mlvil s nekym od vas a rekl ze samika resto mate jen jednoho !
Nepochopil jsi mě. Tím co jsem napsal tak jsem narážel nato, že nedokážeš vyplnit ani správně nadpis myšleno "smaik" místo shaman. A celá ta přihláška se nese v podobném duchu. Takže se mi nechtělo víc ani vyjadřovat... Je ti teda jen 15 ale to tě neomlouvá. Když jsem u toho věku další věc proč jsem proti atd. atd.
Tvůj zájem se reflektuje v téhle odfláknuté přihlášce. Možná bych to mohl ignorovat u hráče, kterého bychom opravdu velmi potřebovali a měl by top eq. Ale u tebe ani kdyby sis tu přihlášku opravil to ignorovat rozhodně nebudu.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
dmnce z kredence
hele než neco napíšete tak přemyšlejte psal sem to wo whyspu vašemu hráči napsal ok.!
aj ja som hrac tejto guildy a sa mi to nepaci! a daj minick toho hraca ja mu ukazem ako ma vyzerat prihlaska ....
aj ja som hrac tejto guildy a sa mi to nepaci! a daj minick toho hraca ja mu ukazem ako ma vyzerat prihlaska ....
fallkem- Anonymní
aha pisal som s nim lebo som si vsimol na lfg ze by rad k nam, tak si vravim na stranke je ze resto by sa hodil tak preco nie. dal som mu odkaz na forko neh si da prihlasku. Je tam asi 20 prihlasok a komenty k nim staci si pozriet a spravit to tak aby to bolo fajn. j, wispol mi scasti tu prihlasku jeho povedal som mu akurat jak ju ma zadat, nezamyslal som sa ako to je spravene, to je jeho vec ma tam 20prikladov nato aj reakcie co je dobre a co zle takze to je vsetko. ingame celkom v poho, prihlaska neni dobra. rozhodnite. ak cete berte na test ak nie prosim.
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
DO prdele nesme verejne forum aby si si vytvaral 100 prihlasok mas narok na 1 prihlasku ktoru si dojebal takze uzavriet !
mi k tebe nechceme ty chces k nam tak si si mal dat zalezat na prihlaske ktoru si vytvaral !!!
mi k tebe nechceme ty chces k nam tak si si mal dat zalezat na prihlaske ktoru si vytvaral !!!
Mě též napsal, ovšem já mu jen postnul link na forku...
Myslim že AND se vyjádřil dost jasně a plně s tim souhlasim.. už to zavřete
Myslim že AND se vyjádřil dost jasně a plně s tim souhlasim.. už to zavřete
Anonymní- Anonymní
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
wtf ?
Jingles psal
Prihlaska dost odflaknuta.....momentalne som PROTI !!!! mozno ked si ju skusis prepisat a das si trochu zalezat tak zmenim nazor...
Tak sem ji přepsal ,ale co Andiček si hraje na na velkeho ŠEFA a smazal ji !(neco ze sebou dělej Ande moc tu hru proživáš)
Tak sem ji přepsal ,ale co Andiček si hraje na na velkeho ŠEFA a smazal ji !(neco ze sebou dělej Ande moc tu hru proživáš)
Fallkmen- Anonymní
hh ne ale inak by tu bol bordel !
re:
Předělat přihlášku můžou jen lidi u kterejch je vidět aspoň minimální zájem a kteří by nám byli něco platní...
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
tohle by neslo ..... NEPRIJAT CLOSED zkus to v LFG legionars :-) GL
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Anthophobia Resto
» Wum, shamnan , resto
» Estorm Resto/Ele
» Blacklight shaman ele/resto
» Smallheal/resto/elemental
» Wum, shamnan , resto