Anthophobia Resto
4 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Anthophobia Resto
Anthophobia/Druid/Resto/Bala
1. Nick: Anthophobia
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Resto druid
3. Profese: Hebalism / Alchemy
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): byl sem v LMYC, ale tam sem se pohádal protoze nebylo moc příležitostí jak nabrat DKP Pak pár menších guild, ale tam sem odešel protože nebyly příležitostí k pve :/
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hraju cca 3 roky, resto druida půl roku
6. Seš skill?: Snad jo
7. Proč chceš zrovna k nám?: Po tom co se Loch Modan vrátil, nezbylo tu moc guild schopných nějakeho raidu
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam, VT taky a headset je samozřejmostí
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 16
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Naxxramas 10, Onyxia 10, Toc 10/25, Togc 10 (anuba sme nedali ) OS 10, a tu cast Ulduaru ktera neni bugnuta
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Jak kdy, většinou mám čas, ale přeci jenom nejsem No-lifer takže nečekejte že tu budu 24/7
12. Tvoje GS? PvE/PvP : 5050gs, PvE
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mno sem normální kluk, moje classa me baví pokud mě příjmete obrázek si budete moci udělat sami
1. Nick: Anthophobia
2. Co hraješ,talenty(link na strom): Resto druid
3. Profese: Hebalism / Alchemy
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): byl sem v LMYC, ale tam sem se pohádal protoze nebylo moc příležitostí jak nabrat DKP Pak pár menších guild, ale tam sem odešel protože nebyly příležitostí k pve :/
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hraju cca 3 roky, resto druida půl roku
6. Seš skill?: Snad jo
7. Proč chceš zrovna k nám?: Po tom co se Loch Modan vrátil, nezbylo tu moc guild schopných nějakeho raidu
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam, VT taky a headset je samozřejmostí
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 16
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Naxxramas 10, Onyxia 10, Toc 10/25, Togc 10 (anuba sme nedali ) OS 10, a tu cast Ulduaru ktera neni bugnuta
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Jak kdy, většinou mám čas, ale přeci jenom nejsem No-lifer takže nečekejte že tu budu 24/7
12. Tvoje GS? PvE/PvP : 5050gs, PvE
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Mno sem normální kluk, moje classa me baví pokud mě příjmete obrázek si budete moci udělat sami
Anthora- Anonymní
Re: Anthophobia Resto
V raide som ta este nevidela ale ak aj tam healujes ako HC-cka tak rozhodne proti
Anonymní- Anonymní
PRE na test skusil by som do party 3 ja bhudem chodit za maga alebo doplnkovy 3. hela mne to je fuk ale druid a pala su lebsie combo
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Na skusku k Andovi ZA.
PS to And: davaj bacha nech ti neafkuje kazdu minutu ako to robi v HC dungoch /casto bez upozornenia/.
S pozdravom Mysterious
PS to And: davaj bacha nech ti neafkuje kazdu minutu ako to robi v HC dungoch /casto bez upozornenia/.
S pozdravom Mysterious
Anonymní- Anonymní
2x AFK bes upozornenia a umna skoncil a je mi jedno kto to je toto ma vie vytocit
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Prijat na TEST do Part 3 CLOSEd
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Wum, shamnan , resto
» Estorm Resto/Ele
» Eruanne/shaman/resto/nvm
» Voodooist/Shaman/Resto
» Elles/druid/resto
» Estorm Resto/Ele