Timmy/Druid/resto
+3
Pumpales
Tamuel
Labsi
7 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Timmy/Druid/resto
1. Nick: Timmy
2. Co hraješ : JWC mining 450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?) : Knights of honor, SGC,LFG legionars...dôvod odchodu: Slabé PVE
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?) : WOW hrám celkovo vyše troch rokov, z toho dva roky za Druida
6. Seš skill? Svoju classu poznám veľmi dobre, či už pvp alebo pve....
7. Proč chceš zrovna k nám? : Pozval ma k vám hráč Tamuel(bývalý parťák z 3v3) a jednoznačne ste jedna z best alli PVE guild
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 aj mikrak mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Mám 19 rokov, ked sa dohodneme na raide vopred, nie je problém byť online od noci
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Všetky WOTLK raidy okrem ulduaru
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Nieje problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE 5540, PVP 5823
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Pochádzam zo slovenska, pracujem a zároveň študujem, ale wowko mi to nijak extrémne neovplyvňuje. Wow je moja zábava, niekedy viac než by som si sám prial Skúsenosti mám ešte z čias TBC, odvtedy prakticky za nič iné ako za druida nehrám.Slušné správanie je u mňa samozrejmosťou. Dúfam že budem pre guildu prínosom.
S Pozdravom
Timmy
2. Co hraješ : JWC mining 450
4. Předchozí guildy(proč si odešel?) : Knights of honor, SGC,LFG legionars...dôvod odchodu: Slabé PVE
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?) : WOW hrám celkovo vyše troch rokov, z toho dva roky za Druida
6. Seš skill? Svoju classu poznám veľmi dobre, či už pvp alebo pve....
7. Proč chceš zrovna k nám? : Pozval ma k vám hráč Tamuel(bývalý parťák z 3v3) a jednoznačne ste jedna z best alli PVE guild
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 aj mikrak mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): Mám 19 rokov, ked sa dohodneme na raide vopred, nie je problém byť online od noci
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Všetky WOTLK raidy okrem ulduaru
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Nieje problém
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PVE 5540, PVP 5823
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Pochádzam zo slovenska, pracujem a zároveň študujem, ale wowko mi to nijak extrémne neovplyvňuje. Wow je moja zábava, niekedy viac než by som si sám prial Skúsenosti mám ešte z čias TBC, odvtedy prakticky za nič iné ako za druida nehrám.Slušné správanie je u mňa samozrejmosťou. Dúfam že budem pre guildu prínosom.
S Pozdravom
Timmy
timmy- Anonymní
Re: Timmy/Druid/resto
Kazdy stromcek potrebuje kamosa... podla doby co hra druida myslim ze nic nepokazime ak ho vezmeme, vyzera byt dobry (dufam ze sa nemylim!) som ZA
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
PRO. Chtěl bych ho do party 1 místo Jonyho aby nemusel chodit se dvěma partami.
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
PRE
doi party 4 tiez treba prave resto druida
doi party 4 tiez treba prave resto druida
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
PRE-no bude asi bitka o teba chybaju nam healary
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757