Rzor-assa-rogue
+6
Boosty
Labsi
Joranka
Tamuel
ANdikk
Wildanatin
10 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Vyhodeny
Strana 1 z 1
Rzor-assa-rogue
1. Nick: Rzor
2. Co hraješ,talenty(link na strom):
3. Profese: LW
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Offline nechodia sa ziadne raidy a toc 25 neposkladame
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): asi pol roka
6. Seš skill? : to neviem musite posudit vy bol som z vami raz toc 25
7. Proč chceš zrovna k nám?: tak chodite raidy a zda sa mi ze ste dobra partia ludi
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam ak mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): vek 15
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): na wotlk vsetky
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: tak cez tyzden len do 22:00 ale v piatok sobotu dlhsie
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE-5249,PvP-4.6k
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak wow hram ako relax takze velmi sa nehnevam rad lyzujem , bycikluje , plavam , hram hokej , a ine cinnosti tak to je asi vsetko dakujem za kladne odpovede
2. Co hraješ,talenty(link na strom):
3. Profese: LW
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Offline nechodia sa ziadne raidy a toc 25 neposkladame
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): asi pol roka
6. Seš skill? : to neviem musite posudit vy bol som z vami raz toc 25
7. Proč chceš zrovna k nám?: tak chodite raidy a zda sa mi ze ste dobra partia ludi
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam ak mikrak
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): vek 15
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): na wotlk vsetky
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: tak cez tyzden len do 22:00 ale v piatok sobotu dlhsie
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): PvE-5249,PvP-4.6k
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: tak wow hram ako relax takze velmi sa nehnevam rad lyzujem , bycikluje , plavam , hram hokej , a ine cinnosti tak to je asi vsetko dakujem za kladne odpovede
Danso- Anonymní
Re: Rzor-assa-rogue
no nwm ja tet prestavam hrat za shamana a hraju spise za rogunu bys me bral loot
ale jinak jestli budes mit cas tak bych se kouknul na tvoje talenty + jak tocis do dummy atd.
PRO na test
ale jinak jestli budes mit cas tak bych se kouknul na tvoje talenty + jak tocis do dummy atd.
PRO na test
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
PRE neni ocom roguny nemame
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
j
roguny niesu nedocital som to ale neni tu vela roguniek tak som za
na test som za
roguny niesu nedocital som to ale neni tu vela roguniek tak som za
na test som za
Anonymní- Anonymní
Hm, vieš že toho tvojho rogua som doexpil ja? btw chyba mi tam link na TALENTY ... A btw prečo žiadna roguna v pve v žiadnej guilde na anthorke nechodi combat???
Anonymní- Anonymní
Re:
Přihláška v pravý čas, zakomponovat ty údaje do věty by podle mě nebylo marné... ale jsem taky PRO
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
vy ste vsichni proti tomu abych hral za rogunu raidy
Prihlaska nic-moc ale na to sme si uz asi vsetci zvykli... v podtste nikto nemoze byt proti lebo nemame ani jedneho rouga takze som ZA ale nemozes sa spoliehat ze to mozes flakat ked nemas konkuenciu ako jediny rouge v gilde!
Labsi- Poèet pøíspìvkù : 47
Chci od aniho vedet jak tocis jinak to hodnotit nebudu .... sice rogunu potrebujem ale nejakou co neco dokaze .-)
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
ani se v rogune nevyzna on ji nikdy nemel
To že nemáme rogunu v guilde neznamená, že musíme hned vzít prvního kdo napíše. Každopádne aj ked ťa nepoznám tak bych to skusil na TEST a uvidí sa jak sa adaptuješ.
kema- Poèet pøíspìvkù : 93
ZA ZA ZA
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
RE:
Zaujimalo by ma kolko tocis na dummy, ale kedze roguny potrebujeme som ZA!!!
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
tak prepacte mi za docasnu neaktivitu ale mal som nejake povinosti dnes som sa dostal akurat k wowku a som unaveny ze by som spal 5 dni minimalne tak na dummym tocim len nieco okolo 5k ale v dungu dam viac
btw. k tomu Combat specu co som aspon ja skusal niesom nato neviem aky odbornik ale z assa som vytiahol viac a tvrdi to viac rogun keby sa mi podarilo zohnat si este druhu axe alebo nieco take tak by som to skusil naplno takze zatial som z tym vytiahol len nejakych 3-4k dps takze nic moc
btw. k tomu Combat specu co som aspon ja skusal niesom nato neviem aky odbornik ale z assa som vytiahol viac a tvrdi to viac rogun keby sa mi podarilo zohnat si este druhu axe alebo nieco take tak by som to skusil naplno takze zatial som z tym vytiahol len nejakych 3-4k dps takze nic moc
DansRzor- Anonymní
PRijat na TEST rogunu potrebujem a podivame se co je v tobe, napis Boosty,Tsatsiky, Jinglles CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Arthasknight/rogue/combat/assa
» Navigator/rogue/assa
» Bezo/Rogue/Assa/Sub
» Lionela/Rogue/Assa
» Rogue/Envenom
» Navigator/rogue/assa
» Bezo/Rogue/Assa/Sub
» Lionela/Rogue/Assa
» Rogue/Envenom