Rogue assa
+4
Ed
Jingles
Revenage
Boosty
8 posters
Strana 1 z 1
Rogue assa
1. Nick: Vanish
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): stranky servru mi nesly tak posilam screen EQ snad vam to bude stacit http://screenshot.posterus.cz/8UKWY/ ....talenty assa.
3. Profese: Skinning/a skoro dokoncene LW
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): jsem tu novy,rogunu mam od kamosky a na tomto servru hraji poprve
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hraji cca 4 roky a za svou class 2roky
6. Seš skill? trosku prihloupla otazka.. myslim ze odpoved na ni budete casem znat vy
7. Proč chceš zrovna k nám?: hledam tu schopnout PvE guildu u ktere bych mohl vyniknout a zvysit jeji DPS
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam,headset
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18let
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): hral sem spise na funku (posterus.cz atd..) ICC mam projite az na LK toho sem pouze progresoval..ToC 10/25 ,ale nevim jak funguje tady...u nas plno veci nefungovalo tak jak ma ...:/
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:pokud mi do toho nic nevleze tak myslim ze by stim nemel byt problem
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 6062gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: pohodar,rad si necham poradit popripade vysvetlit...
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): stranky servru mi nesly tak posilam screen EQ snad vam to bude stacit http://screenshot.posterus.cz/8UKWY/ ....talenty assa.
3. Profese: Skinning/a skoro dokoncene LW
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): jsem tu novy,rogunu mam od kamosky a na tomto servru hraji poprve
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Wow hraji cca 4 roky a za svou class 2roky
6. Seš skill? trosku prihloupla otazka.. myslim ze odpoved na ni budete casem znat vy
7. Proč chceš zrovna k nám?: hledam tu schopnout PvE guildu u ktere bych mohl vyniknout a zvysit jeji DPS
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mam,headset
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 18let
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): hral sem spise na funku (posterus.cz atd..) ICC mam projite az na LK toho sem pouze progresoval..ToC 10/25 ,ale nevim jak funguje tady...u nas plno veci nefungovalo tak jak ma ...:/
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:pokud mi do toho nic nevleze tak myslim ze by stim nemel byt problem
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 6062gs
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: pohodar,rad si necham poradit popripade vysvetlit...
Vanish- Anonymní
Re: Rogue assa
ikdyz equip mas coz je dobre ...... tak davam Proti ... nemyslim si ze potrebujem dalsiho rogue .... pause se nam dost osvedcil ... PROTI .. sry
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Pro na test za podminky že neni full stav rogun .. jestli je tak smola :/
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
RE:
Tak roguny mame, ale 1 miesto by sa mozno ked tak tak naslo, aj ked tasko povedat nvm jak by si tocil tuto a ci vies vobec taktiky. AK si nejaky RL z 10men najde vo svojom raide pre teba miesto a testne ta, tak som kludne ZA......ak nie tak som PROTI. ( roguny mame )
Pockam az sa vyjadria RL part.....zatial Neutral
Pockam az sa vyjadria RL part.....zatial Neutral
Jingles- Officer
- Poèet pøíspìvkù : 119
Ked dojdem zajtra z prace , urobim poslednu kontrolu party 3 a uvidim ...snaz sa byt online hlavne v stredu pred 20:00.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
já si myslím,že pause si to dává kvalitne...ale tak vždy je lepšie mať 2 guild roguny jak vziať draka na togc25 takže by som ti dal šancu sa ukázať..
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Jasne , nemal som to podrobnejsie presdudovane , na Pauseho som uplne zabudol - Sorry !
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
som PRE uz len z principu ale ne ma faj equip moze byt prinos na 25 raid
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Rogue assa
Ve stredu sem byl online pred 20:00 hod. nikdo se mi neozval.Tak nevim zda se jeste nekdo vyjadri..
Vanish- Anonymní
v stedu byl chaos :-D ... pospamujem Boostyho nech to uzavre v prospech alebo neprospech
Revenage- Poèet pøíspìvkù : 226
Napis mi prosimte ingame .... a kouknu na tebe na dummy ... rogunu nutne nepotrebujem ale sanci jaky mas dmg ti dat musím :-)
Boosty- Gum
na TEST urcite ho vezmime aj tak sme malo... a rogun sa vzdy hodi dalsie nastrelovanie dalsie skor ci neskor bugy .. .
Pumpales- Poèet pøíspìvkù : 171
skôr hunter by sa hodil ale ak budeš mať dobry dmg tak som ZA
Warian- Poèet pøíspìvkù : 40
Milý Vanish,
slibil jsem ti ze v sobotu vecer ti dam vedet co a jak .... ale odpoledne jsem musel bohuzel odjet pryc ....
Vratil jsem se az dnes na raid kde jsem mnel tak trochu v planu te testnout ... ovsem jsme byly full .... a vratil se nam jeden inactive rogue ktery mi rekl ze od ted by mnel mit na raidy zase vic casu .... i proto jsme te dnes nevzali .... bohuzel je to i duvod proc te neprijmu do guildy .... myslim ze mas nato aby ses neke usadil ... ale bohuzel ne momentalne unas ..... sry a nezlob se za to spozdeni .... Bohuzel Neprijat Closed ...... Gl
slibil jsem ti ze v sobotu vecer ti dam vedet co a jak .... ale odpoledne jsem musel bohuzel odjet pryc ....
Vratil jsem se az dnes na raid kde jsem mnel tak trochu v planu te testnout ... ovsem jsme byly full .... a vratil se nam jeden inactive rogue ktery mi rekl ze od ted by mnel mit na raidy zase vic casu .... i proto jsme te dnes nevzali .... bohuzel je to i duvod proc te neprijmu do guildy .... myslim ze mas nato aby ses neke usadil ... ale bohuzel ne momentalne unas ..... sry a nezlob se za to spozdeni .... Bohuzel Neprijat Closed ...... Gl
Boosty- Gum
Similar topics
» Bezo/Rogue/Assa/Sub
» Lionela/Rogue/Assa
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Navigator/rogue/assa
» hmmFRESHmeat/Rogue/Assa/Combat
» Lionela/Rogue/Assa
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Navigator/rogue/assa
» hmmFRESHmeat/Rogue/Assa/Combat