Lionela/Rogue/Assa
4 posters
Strana 1 z 1
Lionela/Rogue/Assa
1. Nick: Lionela
2. Co hraješ,talenty: Assasination
3. Profese: Mining, JWC
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Crusaders ( Víceméně rozpad ) LMYC ( Rozpad ) Sylvanas Legion ( Komunita ne zrovna podle mých představ..)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW celkové 4-5 let +-, Rogue 2-3 roky..
6. Seš skill? Nechám na jiných, ale Boosty mě " snad " celkem zná a řekl bych že měl šanci si o mne udělat obrázek..
7. Proč chceš zrovna k nám?: Už mě nebaví LFG raidy, chci patřit do komunity normálních lidí, co dokážou progressovat dlouho do noci..
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám, headset taky.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 16.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Naxx 10/25, Uld 10/25 ToC 10/25 ToGC 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Na 100%.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5.1K pve +- nějaký drobný ( Sice low, ale vytočím s tím. )
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Studuju hotelovku, posiluju, hraju na kytaru, basketball, streetball..
2. Co hraješ,talenty: Assasination
3. Profese: Mining, JWC
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Crusaders ( Víceméně rozpad ) LMYC ( Rozpad ) Sylvanas Legion ( Komunita ne zrovna podle mých představ..)
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): WoW celkové 4-5 let +-, Rogue 2-3 roky..
6. Seš skill? Nechám na jiných, ale Boosty mě " snad " celkem zná a řekl bych že měl šanci si o mne udělat obrázek..
7. Proč chceš zrovna k nám?: Už mě nebaví LFG raidy, chci patřit do komunity normálních lidí, co dokážou progressovat dlouho do noci..
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: TS3 mám, headset taky.
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 16.
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): Naxx 10/25, Uld 10/25 ToC 10/25 ToGC 10/25
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Na 100%.
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5.1K pve +- nějaký drobný ( Sice low, ale vytočím s tím. )
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Studuju hotelovku, posiluju, hraju na kytaru, basketball, streetball..
Lionela- Anonymní
Re: Lionela/Rogue/Assa
co se místa v guilde týče mas PROTi .... ale aby se nereklo ... i v tvem Gs se da najit Skill a dmg ..... SHit ... Test him Dummy .... jak se dozvim co test ... rozhodnu se a uvidim co ostatni ale jinak zatim PROTI ... gl
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Test done .. dik za zučasnění ... No .... 5,2 k Dps ...fuuu no mohlo to bejt lepší ale ... zas ten eq .. hele uvidime jak dopadne druha roguna a rozhodnu se kazdopadne dik za otestovani .-) gl
Boosty- Gum
no sice ten eguip mas horsi ale koukal sem se ze sis ke konci nedrzel Hunger for blood a i ty talenty mas tak zajimave...
az testnu tu 2 rogunu tak se vyjadrim uplne... zatim sem tak na vazkach po tom co jsem se dozevedel o Hmmfreshmeat tak docela zafailoval v test raide u orda jinak problem s rotaci glyphama a tak nebyl
este bych rad vedel par veci a to ti napisu ingame nick Wildanatin
az testnu tu 2 rogunu tak se vyjadrim uplne... zatim sem tak na vazkach po tom co jsem se dozevedel o Hmmfreshmeat tak docela zafailoval v test raide u orda jinak problem s rotaci glyphama a tak nebyl
este bych rad vedel par veci a to ti napisu ingame nick Wildanatin
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
mne sa to dps vzhladom ku gearu nezda zle ale nevidim pre teba miesto v raidoch. Akonahle sa vyriesi otaska druhej 25tki a nejakej novej 10 party tak by to slo.
caleth- Poèet pøíspìvkù : 68
do prvej party sa hodí roguna
ty alebo freshmeat..uvidíme kto bude mať to štastie:)
ty alebo freshmeat..uvidíme kto bude mať to štastie:)
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
no tak po testu FreshMeata jsem dospel k nazoru ze necham rozhodnuti na vas oba maji eguip namixovani Assa-Combat FreshMeat ma eguip ale dost malo haste na rogunu , Lionela nema eguip ale zas lepe poskladanej na Assa rogunu je to na vas PRO na test
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Tak gum se rozhodol ..... prijat freshmeat na test ..... sry .. NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
Similar topics
» Rogue assa
» Bezo/Rogue/Assa/Sub
» Balwo/Rogun,Assa,Combat
» Enve rogue
» hmmFRESHmeat/Rogue/Assa/Combat
» Bezo/Rogue/Assa/Sub