Bezo/Rogue/Assa/Sub
3 posters
Strana 1 z 1
Bezo/Rogue/Assa/Sub
1. Nick:Bezo
2. Co hraješ,talenty(link na strom):armory nejdu
3. Profese:LW+Skin
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Codename I.R.E.... Už ma tak nebaví PVP tak by som rád PVE guildu
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):ani netúším... ale TBC ešte nebolo ked som začal...
6. Seš skill? To porovnáte vy ... na DMG prve miesto v NAXX .. icc Trash ... ICC10 Bossov do 3 miesta...
7. Proč chceš zrovna k nám?: a pečo nie ?
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám TS3 .. mám mikrák
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 22
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC 10... TOC10,25 Naxx 10,25 Voa 10,25 atd...
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:hravam len na vecer.. takze cas uplne vyhovuje
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5700+ PVE... ale vecsina doplnkov PVP zatial...
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: musí Vám stačit to čo ste si už prečítali... nežiadam o zamestnanie ale o prijatie do guildy
2. Co hraješ,talenty(link na strom):armory nejdu
3. Profese:LW+Skin
4. Předchozí guildy(proč si odešel?):Codename I.R.E.... Už ma tak nebaví PVP tak by som rád PVE guildu
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?):ani netúším... ale TBC ešte nebolo ked som začal...
6. Seš skill? To porovnáte vy ... na DMG prve miesto v NAXX .. icc Trash ... ICC10 Bossov do 3 miesta...
7. Proč chceš zrovna k nám?: a pečo nie ?
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: mám TS3 .. mám mikrák
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 22
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC 10... TOC10,25 Naxx 10,25 Voa 10,25 atd...
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?:hravam len na vecer.. takze cas uplne vyhovuje
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to): 5700+ PVE... ale vecsina doplnkov PVP zatial...
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: musí Vám stačit to čo ste si už prečítali... nežiadam o zamestnanie ale o prijatie do guildy
Perko- Anonymní
Re: Bezo/Rogue/Assa/Sub
proti- dôvod ... nemame pre teba stabilne miesto v ICC10 a do ICC 25 bysi sa ties zrejme nedostal + to PVP- doplnky mi velmi nehraju tak ze tak ... ak tocis viac ako 9k DPS na DUMMy tak ta vezmem na test
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
no tak jak bych zacal...
prihlaska odflaknuta, nedozvis se skoro nic z ni,
to ze chodis LFG ktery davaj max 6K DPS v 25tkach /pro info nase roguny davaj 10K DPS v 10tkach/
vsera jsem byl s lfg 1 raid a dal sem 3x vic dmgu nez ostatni...
to bylo k tvemu komentu o tvem dmgu...
dal rogun mame dost... + PvE gear maji a znaji taktiky coz ty neznas na 25tku napr.
cili za me PROTI nema cenu abych te ani sel testnout na dummy
nemame te stejne kam dat
prihlaska odflaknuta, nedozvis se skoro nic z ni,
to ze chodis LFG ktery davaj max 6K DPS v 25tkach /pro info nase roguny davaj 10K DPS v 10tkach/
vsera jsem byl s lfg 1 raid a dal sem 3x vic dmgu nez ostatni...
to bylo k tvemu komentu o tvem dmgu...
dal rogun mame dost... + PvE gear maji a znaji taktiky coz ty neznas na 25tku napr.
cili za me PROTI nema cenu abych te ani sel testnout na dummy
nemame te stejne kam dat
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
pokial si ten koho myslim a bol si snami icc 10 tak si tam bol na chvoste a taktiky tusim ze tiez nula bodov. a uz ked sa chces hlasit do pve gildy tak by nebolo zle mat aspon aky taky full pve eq . cakas len nato ze ta neaka gilda vyeqipuje . ked sa pridas na neaky nas raid a budes tam do 3 miesta v dps tak prehodnotim znova prihlasku do vtedy . NEPRIJATY.testuje sa vacsinou na toc 25
hawk
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: