Majkotr/Mage,arcane
+3
Conclusion
tsatsiky
ANdikk
7 posters
Strana 1 z 1
Majkotr/Mage,arcane
1. Nick: Majkotr
2. Co hrajes,talenty(link na strom): (arcane/frostfire)
3. Profese: Enchanting + Tailoring
4. Předchozí guildy(proč leav?): LMYC a preco som odisiel lebo Guma Najlon ma ma tak strasne rad ze ma kikol uz asi 3 krat s guildy kvoli somarine a uz ma nebavi stale pocuvat jeho reci
5. Jak dlouho hraješ WoW: da sa povedat ze 2 roky
6. Seš skill? tazkzo povedat ucim sa este toho vela a beriem to ako zabavu a hkaven ma bavi dmgovat dungy ako pvp
7. Proč chceš zrovna k nám?: preto lebo vacsinu poznam a budme rad ked budeme spolu tvorit dobry wow kolektiv
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mám ho jasne uz aj ak neoficialny clen kecam s vami
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mno vek 25 slobodny bezdetny a mne to nerobi problem pokial sa to nepretiahne az moc a ak mi do toho nepride praca
10. Byl si ToC/TogC: TOC 10/25 ano Togc nie
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? - mno som jasne ale ako mi to vide dopredu neviem povedat kedy pojdem do prace a ci bude cas je to na dohode
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 4942GS a este mam postavy shadow priesta 4824 GS a mam este warlocka GS 4565 destro
13. Něco o sobě: o sebe som za kazdu srandu a dobru naladu a hlavne pre ludi ze wow nie je realita ale hra a je to zabava trba si ju vychutnat dokim nebudete zavislaci
2. Co hrajes,talenty(link na strom): (arcane/frostfire)
3. Profese: Enchanting + Tailoring
4. Předchozí guildy(proč leav?): LMYC a preco som odisiel lebo Guma Najlon ma ma tak strasne rad ze ma kikol uz asi 3 krat s guildy kvoli somarine a uz ma nebavi stale pocuvat jeho reci
5. Jak dlouho hraješ WoW: da sa povedat ze 2 roky
6. Seš skill? tazkzo povedat ucim sa este toho vela a beriem to ako zabavu a hkaven ma bavi dmgovat dungy ako pvp
7. Proč chceš zrovna k nám?: preto lebo vacsinu poznam a budme rad ked budeme spolu tvorit dobry wow kolektiv
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mám ho jasne uz aj ak neoficialny clen kecam s vami
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): mno vek 25 slobodny bezdetny a mne to nerobi problem pokial sa to nepretiahne az moc a ak mi do toho nepride praca
10. Byl si ToC/TogC: TOC 10/25 ano Togc nie
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině? - mno som jasne ale ako mi to vide dopredu neviem povedat kedy pojdem do prace a ci bude cas je to na dohode
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): 4942GS a este mam postavy shadow priesta 4824 GS a mam este warlocka GS 4565 destro
13. Něco o sobě: o sebe som za kazdu srandu a dobru naladu a hlavne pre ludi ze wow nie je realita ale hra a je to zabava trba si ju vychutnat dokim nebudete zavislaci
majkotr- Anonymní
Re: Majkotr/Mage,arcane
ja by som bol PRE na test v sobotu ho testnem v tocku a dam vediet
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
moze byt premna zamna
koca kua gde sa mam ako vyslovit ked si to tu vsetko pozatvaral . a ako mne dodo staci vie co ma robit bol snami vie ako to unas bezi noveho cloveka neako nepotrebujem a ked maju take gs tak im asi nebude vadit ze nepojdu togc 10 . a aj ked dodo nieje z gildy neako mi to nevadi cas mu vyhovuje ma dobry tank eq a este lepsi fury a tiez tocko pozna ako svoje boty tak ako neviem co si tym chcel povedat ze on nepozna alebo co
hawk
koca kua gde sa mam ako vyslovit ked si to tu vsetko pozatvaral . a ako mne dodo staci vie co ma robit bol snami vie ako to unas bezi noveho cloveka neako nepotrebujem a ked maju take gs tak im asi nebude vadit ze nepojdu togc 10 . a aj ked dodo nieje z gildy neako mi to nevadi cas mu vyhovuje ma dobry tank eq a este lepsi fury a tiez tocko pozna ako svoje boty tak ako neviem co si tym chcel povedat ze on nepozna alebo co
hawk
tsatsiky- Poèet pøíspìvkù : 265
magov mame dost, jedine zeby si bol nejaky super skill inak nevidim dvovod prijimat dalsieho maga PROTI
Conclusion- Poèet pøíspìvkù : 30
ALE NAM TREBA maga do party 3 vy mate magov plnu prdel mi ani jedneho
mage
v parte 3 mage chybí a je to znát, takže urcite by se hodil, jsem teda PRO
Joranka- Poèet pøíspìvkù : 136
Som ZA do nasej party je mage potrebny.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
kdyz ho 3 parta potrebuje tak PRO
Wildanatin- Poèet pøíspìvkù : 180
Majo teď se nezlob co tu napíšu, není to nic vůči tobě.
Jsem si jistej že dalšího Mage nepotřebujem, jelikož v partě jedna sou 3. Kdyby parta 1 jednoho pustila do party tři, tak je to ideální.
Pokud sou si jistý, že je potřebujou a že je lepší vzít novýho tak jsem Pro tě vzít.
Jsem si jistej že dalšího Mage nepotřebujem, jelikož v partě jedna sou 3. Kdyby parta 1 jednoho pustila do party tři, tak je to ideální.
Pokud sou si jistý, že je potřebujou a že je lepší vzít novýho tak jsem Pro tě vzít.
Anonymní- Anonymní
re:
victia - Officer napsal:Majo teď se nezlob co tu napíšu, není to nic vůči tobě.
už jsem jim nabízel ať se dohodnou s Polsem nebo s Mílou, ale teprve se mu skládá eq z hc.. jako pořád máme do togc25 málo ranged od má hodně altů mage/lock atd.. viděli jsme že jsme 2x v raidě neměli nebo měli jen jednoho locka.., tak by nebylo od škody vzít ho, ale je problém asi má tak dobré dps, protože si to už z Lymc nepamatuji PRO NA TEST
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
re:
Conclusion napsal:magov mame dost, jedine zeby si bol nejaky super skill inak nevidim dvovod prijimat dalsieho maga PROTI
ale spíš bych se přidal k tomuhle návrhu.. na TEST asi je super skill minimalne jako byl Johnyc.. nebo spis tak jak tocil..
tocil 4500- 5000 na tocku vcera
re:
And ted se rozpadlo Lymc, takže výběr bude velkej:)
Jako majko je dobrej kluk, točí krásně dps a je přemýšlivej a hlavně neni ten typ co se v togc posere, že sme podelali jeden pokus, ja jsem PRO
Murley- Anonymní
re:
jako jen bych řekl jedno na co nám je 4x arcane?Když můžeme mít fire 5300 Copa, každopádně počkám až se k oboum příhláškám prostě vyjádří víc lidí
poviem svoj nazor na copa ked bude v hre nech mi napise si ho inspectnem hlavne ttalenty ... maga som hral veeelmi dlho
re:
dneska jsem měl dlouhej rozhovor s někým kdo tě dobře zná a bohužel jsem PROTI, takže ještě se vyjádří Tsatsik a Victi a uzavřeme to.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: