Polso,mage,arcane
3 posters
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Polso,mage,arcane
1. Nick: Polso
2. Co hrajes,talenty: PVE - arcane .. PVP - preferujem arcane, milujem fire, nenavidim frost ale snažím sa udržovať s ním vo forme .
3. Profese: Enchant + Tailoring (obe full)
4. Předchozí guildy: xpil som v Champions of Light, zalozil som New Anarchy, neskor som bol v Vanguards of Illidan,The power of nightmares, Heroes of Azeroth.
5. Jak dlouho hraješ WoW: Nevim asi 4-5r (ten čas tak letí)
6. Seš skill?: ani by som nepovedal myslím že som taka lepšia lamka
7. Proč chceš zrovna k nám?: Vypadate ako fpoho guild a mam u vas par znamych takže by som sa mal cítiť ako doma, a bavia ma raidy.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mám nainstalovane VT/TS/SKYPE - no problem...
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Byl si ToC/TogC: ToC 10 aj 25tky (kazdy tyzden ked stiham)... par krat aj ToGC 10 (nemam imba PVE EQ - asi 4800 ale v pomere ku GS mam velmi slusne DPS)
11. Pokial to neni piatok abo sobota mozem tu byt prakticky kedykolvek, a obcas aj tieto dni len ked je naaaka akcia abo koncert nebudem doma u PC z toho som uz vyrastol.
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): PVE 4808 a PVP 5200
13. Něco málo o sobě: som ateista, politicky (dez)orientovany anarchista, človek ktorý hladí na svet vlastnými očami,mám alergiu na uštipnutie osou populistov a ludí s prehnane vysokým EGO, milujem prírodu a oholenu kundu, študujem environmentalistiku, hrám na gitaru, mám rád historiu a rockovu hudbu (punk, metal, reggae, SKA atd...)
Polso
2. Co hrajes,talenty: PVE - arcane .. PVP - preferujem arcane, milujem fire, nenavidim frost ale snažím sa udržovať s ním vo forme .
3. Profese: Enchant + Tailoring (obe full)
4. Předchozí guildy: xpil som v Champions of Light, zalozil som New Anarchy, neskor som bol v Vanguards of Illidan,The power of nightmares, Heroes of Azeroth.
5. Jak dlouho hraješ WoW: Nevim asi 4-5r (ten čas tak letí)
6. Seš skill?: ani by som nepovedal myslím že som taka lepšia lamka
7. Proč chceš zrovna k nám?: Vypadate ako fpoho guild a mam u vas par znamych takže by som sa mal cítiť ako doma, a bavia ma raidy.
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com): mám nainstalovane VT/TS/SKYPE - no problem...
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 20
10. Byl si ToC/TogC: ToC 10 aj 25tky (kazdy tyzden ked stiham)... par krat aj ToGC 10 (nemam imba PVE EQ - asi 4800 ale v pomere ku GS mam velmi slusne DPS)
11. Pokial to neni piatok abo sobota mozem tu byt prakticky kedykolvek, a obcas aj tieto dni len ked je naaaka akcia abo koncert nebudem doma u PC z toho som uz vyrastol.
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to): PVE 4808 a PVP 5200
13. Něco málo o sobě: som ateista, politicky (dez)orientovany anarchista, človek ktorý hladí na svet vlastnými očami,mám alergiu na uštipnutie osou populistov a ludí s prehnane vysokým EGO, milujem prírodu a oholenu kundu, študujem environmentalistiku, hrám na gitaru, mám rád historiu a rockovu hudbu (punk, metal, reggae, SKA atd...)
Polso
Polso- Anonymní
re:
ten konec nemá chybu oholenou kundu za to máš mé PRO ne kecám:D jo mage nam chybí vejdeš se do party na togc10 časem nebo skor togc25, těším se na naší spolupráci
tsatsiky2- Poèet pøíspìvkù : 184
Re: Polso,mage,arcane
No vypadáš poměrně v pohodě, ale určitě jsi si mohl dopustit tu kundu, což se mi opravdu moc nelíbí když to napíšeš už do přihlášky. Pokud se takhle budeš chovat pořád tak tě tu nechci pokud ne tak jsem Pro
Anonymní- Anonymní
Re: Polso,mage,arcane
Já jsem PRO. Přihláška pěkná tak na zkoušku np
Tamuel- Poèet pøíspìvkù : 145
Yea
Thnx
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
I N C O M I N G :: Prihlasky :: Prijaty
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: