Mage-Arcane
+2
anilihator
Boosty
6 posters
Strana 1 z 1
Mage-Arcane
1. Nick: Petr
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.anthoria.net/character-talents.xml?r=AnthoriA&cn=Petr
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Symptom Pandorum.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Celkove 4let stoho 2roky na Wotlk
6. Seš skill? ne ale tak nefailuju
7. Proč chceš zrovna k nám?: Byl sem svama jedou icc 25 a dobre ste mluvily na TS aj sem se zasmal
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Ts mam ale zatim sem si nekupil mirofon
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 17let
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC 10 - 6/10 TOC 10 - 5/5 ICC 25 - 5/10 TOC 25 - 5/5
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano cas na hrani wow mam skoro furt
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to) Pve: 5537
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Chodim na sterdni skolu do prvaku, wow hraju 4roky , bavi me raidy hlavne icc . Raidy muzu chodit v tydnu od 14:00 a o vikendech pokud nejdu na nakou akci tak kdykoli.
2. Co hraješ,talenty(link na armory ): http://armory.anthoria.net/character-talents.xml?r=AnthoriA&cn=Petr
4. Předchozí guildy(proč si odešel?): Symptom Pandorum.
5. Jak dlouho hraješ WoW celkově(a za své povolání?): Celkove 4let stoho 2roky na Wotlk
6. Seš skill? ne ale tak nefailuju
7. Proč chceš zrovna k nám?: Byl sem svama jedou icc 25 a dobre ste mluvily na TS aj sem se zasmal
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com),máš headset nebo mikrák?: Ts mam ale zatim sem si nekupil mirofon
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): 17let
10. Jaké raidy si prošel?(jen celé): ICC 10 - 6/10 TOC 10 - 5/5 ICC 25 - 5/10 TOC 25 - 5/5
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?: Ano cas na hrani wow mam skoro furt
12. Tvoje GS? PvE/PvP (nevíš co to je, nezkoušej to) Pve: 5537
13. Něco o sobě, ať si uděláme obrázek: Chodim na sterdni skolu do prvaku, wow hraju 4roky , bavi me raidy hlavne icc . Raidy muzu chodit v tydnu od 14:00 a o vikendech pokud nejdu na nakou akci tak kdykoli.
Petr- Anonymní
Re: Mage-Arcane
Re: Arcane-Mage
Tamuel Today at 12:56 pm
I když je to Petr tak proti
btw: Mohl jsi si dát na té přihlášce alespoň trochu záležet...
Ed Today at 2:11 pm
Nj ta prihlaska bohuzial 0 bodov , musim povedat , ze ma to vobec nezaujalo, cakal som viac. Nechcem do teba nejak vrtat , ale ako je mozne , ze mas 17 rokov a si prvak na strednej ?
No radil by som ti mozno prihlasku upravit do normalnej podoby , tak aby mi na prvy pohlad napadlo proti.
Takze zatial odomna PROTI , neriesim zatial nic len prihlasku .
Boosty Today at 3:16 pm
Je to proste PETR ..... ale musim dat Proti .... jak za prihlasku ... tak nemaš podle mne moc šancí :-(
Bubjak Today at 4:07 pm
proti prihlaska odflaknuta a magov je dost si myslim..
Tamuel Today at 12:56 pm
I když je to Petr tak proti
btw: Mohl jsi si dát na té přihlášce alespoň trochu záležet...
Ed Today at 2:11 pm
Nj ta prihlaska bohuzial 0 bodov , musim povedat , ze ma to vobec nezaujalo, cakal som viac. Nechcem do teba nejak vrtat , ale ako je mozne , ze mas 17 rokov a si prvak na strednej ?
No radil by som ti mozno prihlasku upravit do normalnej podoby , tak aby mi na prvy pohlad napadlo proti.
Takze zatial odomna PROTI , neriesim zatial nic len prihlasku .
Boosty Today at 3:16 pm
Je to proste PETR ..... ale musim dat Proti .... jak za prihlasku ... tak nemaš podle mne moc šancí :-(
Bubjak Today at 4:07 pm
proti prihlaska odflaknuta a magov je dost si myslim..
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
aspoň ho niekto pozrite v dalarane alebo na dummy než ho úplne odpíšete...očividne má skutočný záujem ked dáva novú prihlášku a podla školy súdim,že toho času na pařbu bude mať dosť.
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
Asuron napsal:aspoň ho niekto pozrite v dalarane alebo na dummy než ho úplne odpíšete...očividne má skutočný záujem ked dáva novú prihlášku a podla školy súdim,že toho času na pařbu bude mať dosť.
EDIT ajked ako pozerám ten WF eq a len jednu profku tak to ani nemá význam skúmať.
Asuron- Poèet pøíspìvkù : 138
je mi lúto, nedávno som bol guildou presvedčený že pre dalšieho mága miesto není... a mna sa tak rýchlo nezbavia
Skús šťastie v inej guilde určite niekde nájdeš svoje miesto... ale tu to nebude... PROTI
Good luck.
Skús šťastie v inej guilde určite niekde nájdeš svoje miesto... ale tu to nebude... PROTI
Good luck.
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
a ešte jedna vec... pre členov guildy... nesúďte ludí len podla prihlášky... napr. já (viete že nejsom žiadna PVE hviezda ) ale mal som k tomu podaniu odpor sprvoti ale nakonec som ako kreativna duša zo seba vymáčkol pár kravín max. by som narážal nato keď neodpovie na všetky otázky na ktoré sa v nej pýtame... ale inak že není pekná... záleží natom že niekdo nevie spraviť peknu prihlášku alebo to proste z ineho dovodu nespravil ked je dobrý hráč?...
Polšo- Poèet pøíspìvkù : 248
Tak ono ta prihlaska aj vypoveda o tom , ci nieje len opica za PC a o tom ci ten zaujem je seriozny , pretoze ak sa chcem dostat do guildy, dam si prirodzene na tom zalezat.
Ed- Poèet pøíspìvkù : 275
som PRE sak ej to petr ....
ANdikk- Poèet pøíspìvkù : 316
Bohužel ..... NEPRIJAT CLOSED
Boosty- Gum
- Poèet pøíspìvkù : 757
Similar topics
» Arcane Mage - prihláška
» Fifcoo/mage/arcane
» Mage- Arcane/Frost